Alle innlegg Sukkerforum

Ingen hjerter til meg

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Stor Hauk ti. 27 mai 2014 00:13

Har vært her 2 måneder nå. Ikke fått noen hjerter :-( Dette var bortkasta penger. Hva føler dere andre som bruker penger og føler dere ikke får valuta?

Skjult ID med pseudonym Skjerm ti. 27 mai 2014 00:18

Vel - det har vært en rekke ulike tråder om dette tidligere. Dessverre blir de alle slettet av Sukkers moderatorer omtrent like fort som de opprettes.

Men den korte utgaven er at man må selv være aktiv. Det er stort sett menn som tar kontakt (med noen få unntak), og damer som får meldinger og hjerter. Ca. 20% av meldingene blir besvart - kanskje litt flere hvis du skriver bra, naturlig nok færre hvis du bare bruker standard fraser.

Og valuta - vel, spørsmålet er vel mer hva man forventer i utgangspunktet. Etter litt over 3 måneder så er det svært dårlig med respons å få, men det kan skyldes alder, kjønn, profiltekst (ikke minst), bilder osv.

Så det beste er å legge mye arbeide ned i profilen, bruke fotoalbumet for alt hva det er verdt - og som sagt; være flink til å sende meldinger og sette hjerter selv.

Skjult ID med pseudonym Stor Hauk ti. 27 mai 2014 00:27

Det har jeg prøvd. Og fungerer ikke.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 27 mai 2014 00:28

Og nå har du gjort kardinaltabben med å gå inn på forumet. Plassen som stjeler all din tid og oppmerksomhet. Nå blir det ihvertfall ingen dame på deg.. :P

Skjult ID med pseudonym Stor Hauk ti. 27 mai 2014 00:35

Du tror det? :P Multitasking ;-))

Skjult ID med pseudonym MrAwesome ti. 27 mai 2014 01:12

Prøv hardere. Eller gi opp. Ditt valg.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ti. 27 mai 2014 06:30

Du kan få et hjerte av meg. ....theres no romance like bromance

(mann 32 år fra Vest-Agder) ti. 27 mai 2014 07:44 Privat melding

Etter 100 besøkende hadde jeg fått 2 hjerter, det er en 2% approve rate av profilen min.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 27 mai 2014 08:09

Hva jeg føler?

Sukker er en "søkemotor for single" og det er det jeg betaler for.
Sukker gir meg en mulighet, ikke en garanti.

Dessverre tror jeg mange blir skuffet på et slikt datested.
Det kan ikke sukker.no styre....det er opp til oss brukerne.
Ønsker deg derfor bare lykke til og håper ting går bra! :-)

(Har sukker moderatorer? Er de hemmelige eller kan vi vite hvem de er?)

Skjult ID med pseudonym Skjerm ti. 27 mai 2014 08:43

Z - tja, det er ihvertfall noen som sletter tråder her. Vi hadde jo en annen tilsvarende tråd som ble opprettet for en 4 dagers tid siden hvor en ny bruker spurte om hvordan ting fungerte her på Sukker.no - og hvordan man skulle gå frem.

Heh - akkurat i den tråden der tror jeg nok det var kommentaren om at "Sukker er der hvor håpet visner og drømmer dør" som kanskje ikke falt i helt god jord. Tråden forsvant i hvertfall i løpet av kort tid. Det samme gjorde forøvrig en annen tråd som Hess hadde startet.

Men nok om det. Dette er en ny tråd, og nye muligheter!

(mann 41 år fra Østfold) ti. 27 mai 2014 09:18 Privat melding

Jeg har 437 besøkende all den tid jeg har vært her, og fått to hjerter. Med rask hoderegning betyr det at jeg har 0,457665904% approve rate :P.

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 27 mai 2014 09:59

Om lag 15 000 besøkende her, og møtt ca 40 – 50 jenter herfra. Vet ikke hvor mange lenger. Men nå har jeg vært ut og inn av Sukker lenge da. Har ikke peiling på hvor mange førstemeldinger og hjerter jeg har mottatt, men det har blitt rundt ti av hver siste 4 – 5 ukene ser jeg. Får selv svar på maks 1 av 10 meldinger jeg sender, uten at meldingene mine på noen måte er sexfikserte eller stygge. Men relativt korte er de, vanligvis kun et hei, kanskje en kompliment til noe jeg leser eller ser på et bilde, og et spørsmål. 2 - 3 linjer til sammen. Så jeg legger ikke så mye arbeid i hver melding akkurat, og det reduserer kanskje sjansen for å få svar litt. Men ikke mye tror jeg, siden bilder og profiltekst uten tvil betyr mest, og ikke nok til å gidde å bruke mye mer tid per melding. Dessuten sikter jeg jo relativt høyt, og prøver meg på de samme jentene som sikkert 80 prosent av de andre gutta også gjør, så regner med at konkurransen er hard og at mange av disse jentene nærmest drukner i meldinger. Så driter i om de aller fleste ikke svarer. Jeg vet jo selv sånn ca hvor pene jenter jeg klarer å sjekke opp hvis jeg møter dem ansikt til ansikt, i det minste noen ganger, så tar meg ikke nær av det her.

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) ti. 27 mai 2014 11:39 Privat melding

50 + hjerter her og x antall tusen besøkende. Det som skremmer meg mest, er når noen setter RØDE hjerter...uten å ta kontakt....ever :P

Hjertene betyr fint lite for meg. Det er de man får kontakt med, de som snakker på en "ok" måte, som appellerer til meg.

Profilsnokere finnes det også mange av (meg inkludert) Men om man stikker innom en profil med jevne mellomrom, hvorfor ikke heller ta kontakt? :)

(mann 39 år fra Vestfold) ti. 27 mai 2014 15:25 Privat melding

Tror jeg har sendt ut et få tall av gule hjerter.... Bruker kun røde ... Enten er jeg intressert eller ikke... Og får noen et rødt hjerte så har jeg i utgangspunktet vært nysjerrig nok til å besøke profilen... Så da er det vel Ingen grunn for å sette at man er nysjerrig ..

Skjult ID med pseudonym John Doe ti. 27 mai 2014 18:50

Hva jeg føler? Bu-hu... dakker lille Stor Hauk... :p

(mann 34 år fra Finnmark) ti. 27 mai 2014 19:01 Privat melding

De to verste medlemskapene jeg har kjøpt meg er medlemskapet på Gym1 i Hammerfest og medlemskapet mitt i Utdannings forbundet.

Ikke noe galt med Gym1, men avstanden var for lang og så hadde jeg for mye å gjøre i jobben min så fikk aldri tid til å benytte meg av det treningstilbudet.

Skjult ID med pseudonym ApeKrøll ti. 27 mai 2014 23:49

Jeg har fått 306 besøk siden jeg ble medlem for over 3 år siden... Har bilde og alt, men begynner å lure på om det er noe feil på siden her for min del...

Jeg tror ikke jeg er stygg heller :/

Skjult ID med pseudonym Luthien on. 28 mai 2014 00:17

Hjerter er jo bare patetisk (uansett farge) - menn som ikke er menn nok til å ta kontakt ;-(( Jeg har ikke satt noen hjerter, men finner jeg ved en sjelden anledning en profil som fenger, og profilbilde/albumsbilde er ikke et must (har btw møtt flere flotte menn herfra på "blind date" for mitt vedkommende), så da sender jeg en melding ;-) Ser ut til å være en markant reduksjon her på sukker av menn, med eller uten bilde som jeg kunne tenke meg å møte ;-(( Så hva skjer??

Skjult ID med pseudonym Luthien on. 28 mai 2014 00:18

@Z,

Hva tenker du om Magne??

Skjult ID med pseudonym ApeKrøll on. 28 mai 2014 00:58

@Luthien

Vet ikke hvorfor det blir færre menn her, men tror flere har sluttet her på sukker fordi damer sjeldent svarer her...