Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Van to. 29 mai 2014 13:47

Kjenner jeg begynner å bli ganske irritert på alle her inne uten profilbilde. Og ja, har forståelse for de som velger å ikke legge ut bilde med hensyn til jobb o.l. Men dere andre som har noe å skjule som f.eks at dere er gift eller samboere skjønner jeg meg ikke på. Har dere det virkelig så ille at dere må på en datingside for å snakke med noen og eventuellt på dere et ligg så foreslår jeg enten...kom dere ut av forholdet som dere tydeligvis mangler en vesentlig del av i et forhold, eller snakk med partneren. Misforstå meg rett, har snakket med mange hyggelige og seriøse folk her inne, men mange av de uten bilde er som sagt gift/samboere. Og til dere som lurer så har jeg et helt normalt profilbilde, av ansiktet og ikke noe mer:-) hadde vært artig å få noen svar fra dere som dette innlegget er mytet på, så slå dere løs...

Skjult ID to. 29 mai 2014 14:35

Kan vi laste opp profilbilde rett fra bildene på telefonen?

(mann 27 år fra Telemark) to. 29 mai 2014 16:00 Privat melding

Hva med folk som ikke har profilbilde men bilder på album? Jeg velger å ikke ha profilbilde fordi jeg heller vi gi et første inntrykk via teksten, så kan de se på albumet om de er intressert nok.

Skjult ID med pseudonym jaudå to. 29 mai 2014 16:03

Har hatt profilbilde i noen år, nå har jeg greid meg uten i halvannet år, resultatet er det samme, mohahahaaahaaaa haha ha ah ahha... høhøhøhøøøøø.

Skjult ID med pseudonym Van to. 29 mai 2014 16:08

Album er selvsagt helt greit:-)

Skjult ID med pseudonym x eller y to. 29 mai 2014 16:53

Personlig har jeg ingen forståelse at noen velger en profil på sukker uten profilbilde. Hvis man man må ta hensyn til jobb etc bør man gjerne lete på andre arena. Album er såklart ok, da har man jo bilder:) Selv var jeg uten profilbilde en stund pga sukker ikke godkjente bilde mitt men hadde albumet å falle tilbake på.

Skjult ID med pseudonym Van to. 29 mai 2014 17:03

Takker for svar, sikter selvfølgelig ikke til dere som har ærlige hensikter, men begynner å bli lei av å komme borti profiler som i utgangspunktet virker hyggelig, men så for du spør om hvorfor personen ikke har profilbildet så er svaret som regel...jeg er gift....så har som sagt forståelse for de som velger å ikke ha profilbilde, men album istedenfor. Det er de som er her som er enten gift eller samboer jeg mest skrev dette innlegget til. Har ikke noe til overs hverken for menn eller damer som er i forhold og som surrer rundt på datingsider kun ute etter en ting.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 29 mai 2014 19:13

@Shinigami

Lev i den troa du. :P
De sjekker selvsagt albumet først, så leser de profilen. :P

@Van

Regner med du er dame, siden det er stort sett menn som er gifte og er her inne. :P
Bare å irritere seg i vei det. Jeg irriterer meg over jenter som ikke gidder å fylle ut profilen sin skikkelig eller som ikke har bildet, osv. :P

Folk må få drive på som de vil. De får jo respons deretter.