Alle innlegg Sukkerforum

Krigerprinsessen

Vis siste innlegg
(kvinne 36 år fra Østfold) on. 17 sep. 2008 14:41 Privat melding

Min mor felte en liten tåre her en dag, og sa at hun aldri egentlig hadde fått en "jente".

Hun ønsket seg en prinsesse hun kle i rosa ballkjoler og lakke neglene til. Istedet fikk hun meg; som heller ville bygge hytter og klatre i trær, ri rundt i full fart og alltid kom møkkete hjem. Gre håret gjorde jeg heller aldri, og ta av nattkjolen før jeg kledde på meg om morgenen var det sjeldent tid til.

Jeg rev i stykker alle tørkestativene hennes, malte de og bygde kaninhinder.

Jeg "salte" opp sykelen og red villig til skolen.

Jeg sloss med alle søskenbarn og dirigerte filmsett som ble nøye organisert, med en smule terror og tvang. (jada, det finnes tape av disse...)

Prøvde hun å pynte meg, gikk det to sek før alt var ødelagt eller møkkete. Dessuten ville jeg bare ha på meg klær som var nøye utvalgt av meg selv, og det man kan kalle direkte stygge. Ikke rart det kom en og annen kommentar fra skolekamerater, som jeg aldri lot meg affisere av. Jeg drev med mitt:)

Jeg var rett og slett prinsessen som ikke ville være prinsesse:)

Den tid den sorg, jeg har nå fått gode manerer, liker å pynte meg i ny og ne, og dusjer og grer håret regelmessig.

Men jeg har jo fortsatt mine "mannlige" interesser, krigerspill på pc, crosser, øl og fikse ting. Er det egentlig så nedtur som så mange skal ha det til?:)

Skjult ID med pseudonym Pappa1 on. 17 sep. 2008 14:58

Hmmm......er du rett og slett ei "alt i ett" drømmedame? :-P

Skjønner ikke at dine "mannlige" interesser er skremmende i det hele tatt jeg! Du må jo bare ha ENDA mer å ha til felles med den du skulle finne! Og sånn jeg ser det så hadde det bare vært kult om også sånne ting kunne inngå i vennedelen av et forhold!
For jeg syns også det er viktig å ha en litt sånn "kompis tone" med henne av og til.

Skjult ID med pseudonym Realiteten on. 17 sep. 2008 17:01

Støtter Pappa1, Dette høres jo bare kult ut. LIker at jenter er litt røffe så lenge de også er jenter av utseende og oppførsel ellers. Dersom du hadde sett ut som en gutt også hadde jeg nok slitt litt....!

(kvinne 36 år fra Østfold) on. 17 sep. 2008 23:00 Privat melding

Jeg ser nå at det høres litt innbilskt ut, "prinsessen som ikek ville være prinsessen" ...

Pinlig berørt av meg selv her nå....

Skjult ID med pseudonym Pappa1 to. 18 sep. 2008 12:14

Hehe......den tolka jeg bare som morsom! Akkurat som de fleste innleggene dine! :-)

Skjult ID med pseudonym Pytt Pitt to. 18 sep. 2008 14:13

For en herlig jente!
Sjekket for morro skyld relasjonsbusken din. Hos meg var den irrgrønn og håpefull som en vakker vårdag. Dessverre er jeg så gammel at jeg kunne vært faren din. Nå gir jeg profilnavnet vidre til sønenn min på 26, og regner med at svigerdatterproblematikken med dette er løst!

Skjult ID med pseudonym V to. 18 sep. 2008 22:17

Tenk hvilke roller man får tredd nedover hodet, kun basert på om man er jente eller gutt.
Je slapp heldigvis litt unna. For meg var skjørt , knestrømper og kniv i slire en naturlig kombinasjon.
Og den største slosskjempen i gaten vår het Henriette og hadde øredobber fra hun var to.

Herlig med barn som bare vil være seg selv!

Skjult ID med pseudonym Kit to. 18 sep. 2008 22:22

Er du skotte, V? :)

Skjult ID med pseudonym V to. 18 sep. 2008 23:08

Haha, nei det er jeg nok ikke.-) Men det gikk opp for meg nettopp nå at jeg skjønner dem veldig godt!

Skjult ID med pseudonym alterego to. 18 sep. 2008 23:18

@Margarita:
Du er en representant for det verste her inne, et forvillet og desperat behov for å fokusere alt mot DIN profil.
For en uke siden startet du en svært tragisk (og ufrivillig komisk) tråd, der du satt "naken" og filosoferte over livet ....
Nå er du i gang IGJEN ...... med patetiske referanser til oppvekst, og en kvalmende blanding av "seriøsitet" og bilder av deg selv i bikini. JEG MÅ SPY..... virkelig.
Æsj.

(kvinne 36 år fra Østfold) to. 18 sep. 2008 23:19 Privat melding

Ja, pytt pitt, send han til meg du:) Hvis han er 26, er du vell kanskje... tja.. litt i eldste laget for meg;)

Jeg tror egentlig det er veldig bra med mennesker som har vært seg selv hele livet, og aldri "tredd inn i en rolle" som forventes av de. Hatt flere bekjente som er sånn "som samfunnet" forventer at de er, og de er så ille redd for å gjøre noe upassende eller "feil" i andres øyne. Vikitg å være den man er, og stå for det man tenker og tror på;) Tror de går glipp av mange muligheter og livserfaring vi andre får..

Skjult ID med pseudonym Pappa1 fr. 19 sep. 2008 08:22

@ alterego

Tror jammen TS har skjønt det jeg! Er det ikke det som er poenget da? Å få oppmerksomhet og å få mest mulig fokus på SIN profil?
Det må jo være den beste måten å få flest mulig til å sjekke ut profilen, og de som ikke liker humoren...slik som deg....skygger jo bare unna! Da tror jeg TS har oppnådd mye! :-)

Dessuten.....er det ikke litt feigt å hetse en åpen person her inne, når du selv er anonym?
Det syns nå jeg.

Skjult ID med pseudonym Pytt Pitt fr. 19 sep. 2008 11:25

Vel, Alterego. Du synes hun representerer det verste. Jeg synes hun representerer det beste. Humoristisk, intelligent, ironisk, har ordet i sin makt, litt poserende, i det hele tatt mye som i det minste JEG liker.
La oss bare være enige om å være uenige, da. Det er åpenbart noe for enhver smak her inne.
Og bare for å presisere. Jeg er ikke på ungpikejakt. Jeg søker damer i min egen alder, og det finnes folk av samme kaliber der. Både av den typen som Alterego liker og de som jeg liker.

Skjult ID med pseudonym eddy fr. 19 sep. 2008 12:24

det må være noe som er virkelig galt med deg som du skjuler, for ellers er det ingen god grunn til at du skal være singel!

Skjult ID med pseudonym bobleplast fr. 19 sep. 2008 12:31

Kan ikke du gå og spy et annet sted, Alterego, og ikke utsette resten av oss for gallen din.. Ærlig talt, hva er det som får enkelte her inne til å tro det er greit å komme med den typen uspiselige angrep på villt fremmede mennesker?

(kvinne 36 år fra Østfold) fr. 19 sep. 2008 13:04 Privat melding

Haha, men kjære alterego, gå å stikk fingeren i halsen, helst et sted du er for deg selv da?? Det hadde jeg satt pris på:)

Som flere her har skjønt, dette er HUMOR (fra min side). Det er også innlegget du nevnte. Hvordan DU tolker det, er egentlig ikke helt mitt problem, slik jeg ser det?

Bildene mine tror jeg repsenterer den jeg er egentlig, jeg liker å ha på meg bikini, for jeg elsker å bade. Jeg går iallefall god for de alle, og synes ikke jeg fremstiller meg selv på noen annen måte enn jeg vil fremstå.

Jeg skriver innleggene her inne stort sett mens jeg ler, for jeg har det VELDIG morsomt. Og det er menge søte hyggelige menensker her man faktisk kan ha det litt gøy sammen med.

Om du synes det er patetisk, tja.... NEI!!!!!!!! Herregud, hva skal jeg gjøre nå?!??!?!?!? Tror nesten jeg drar og shopper litt jeg:)