Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym K49 fr. 30 mai 2014 18:09

Sitter her med ny herlig kokebok,m ingen å lage all den gode maten til...eller sammen med.
Ja ja,får prøve meg på noen oppskrifter så lenge...så dukker det vel opp en matglad mann med tiden:)

Skjult ID med pseudonym Skjerm fr. 30 mai 2014 21:56

Vel - hvorfor ikke leke seg litt med ulike smakskombinasjoner mens du venter. Matlaging er jo så mangt, og jeg har inntrykket av at mange henger seg litt for mye opp i hvor godt stekt kjøttet eller fisken er - og kanskje mindre i hvordan man skal få laget mat som ikke så mange andre har smakt før.

F.eks. bakte tomater med honning og timian, stekte reker med karri, krydderkake med gurkemeie osv. Eller f.eks. diverse hjemmelagde salater - makrellsalat, crabsticksalat, karrisalat. Eller kabaret, egenlaget tomatsild pluss mye, mye mer. Eller hvorfor ikke prøve å få tak i noe deilig, ferskt hvalkjøtt, reinsdyrskav eller hjortelår.

Veldig ofte er det krydderet som utgjør den store forskjellen, og dette er derfor også et veldig takknemlig utgangspunkt for å lage god mat. Her kreves det fintfølelse - og kan virkelig heve smaksopplevelsen.

Her er det ihvertfall mye spennende å gripe tak i. Jeg er temmelig sikker på at med et slikt utgangspunkt du etterhvert kommer å få en kø av smakslystne og sultne mennesker utenfor døren din. Noen av dem vil kanskje sågar være menn.

Lykke til!