Alle innlegg Sukkerforum

Oppskriften på en elendig profiltxt

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Postmannen lø. 31 mai 2014 00:46

Sjekk denne profilteksten her. Det er sjelden damer har sånne negative profiltekster, men det hender. Og jeg vil kalle det Oppskriften på en dårlig profiltekst. Det eneste signalet man sender er at man er en sint, bitter, gneldrete kjerring. (Helt ok at de får mange tåpelige meldinger, men 99% av damene finner mer elegante måter å løse det på)

Her er den:

"Overse meg hvis:

- Du nå planlegger hva du skal skrive i det lange, romantiske brevet til meg der du forgjeves prøver å virke interessant
- Du ikke kan spille fotball med meg når jeg kjeder meg
- Du ikke kan kjøre båt
- Du føler deg underlegen og går forsiktig frem, fordi jeg har tattoveringer og ikke er spesielt tafatt
- Du kommer fra Bergen
- Du blir forbanna og psycho om ikke jeg svarer (dette skjer titt og ofte)
- Du SUGER i sport

MERK: Se på loggen vår før du trykker send nok en gang. Har du allerede prøvd å forføre meg med fantastiske (tror du) dikt og komplimenter, bedt meg på kaffe, spurt om trekant eller sagt 'bø' fire ganger... da sitter jeg her og ler godt av deg."

Skjult ID med pseudonym Ellan lø. 31 mai 2014 00:57

Vel, "ærlig" tekst, men kanskje i overkant defensiv:)

Skjult ID med pseudonym CPU lø. 31 mai 2014 01:40

Syns den er helt perfekt jeg. Alt sier at enhver oppegående person bør holde seg unna. Slipper å kaste bort masse tid. Mer av disse! Overlater de profilene av det slaget til de med IQ på 70.

Men når det er sagt så syns jeg synd på den stakkaren som får den kjerringa. Ikke mye å ta vare på. Med mindre han ikke tenker å ta vare på henne da.