Alle innlegg Sukkerforum

artig sak

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Grimstad82 lø. 31 mai 2014 11:44

Hva vil det si å ta vare på utseende? For min del så blir jeg jo bare eldre, alternativet er ikke spesielt bra :)
Og utseenendet mitt er så som så, har selvinnsikt nok til å vite at jeg ligger kanskje på en 2'er en god dag! Men hvordan skal det i det hele tatt være mulig å ta vare på utseendet sitt :) dagen lille digresjon.

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 31 mai 2014 11:52

"Å ta vare på" er nesten synonymt med "konservere". Har du først et jævlig utseende så betyr det at du opprettholder status quo. Det er forøvrig muligens enklest å beholde utseendet i fortsettelsen når en ser ut som fandens oldemor.

Skjult ID med pseudonym grimstad82 lø. 31 mai 2014 11:54

Hahaha :) men da går jeg under den kategorien nårdamer sier at vare på utseende :)

Skjult ID med pseudonym queen bee lø. 31 mai 2014 12:36

Hehehe... ja, skal man tolke uttrykket "ta vare på" bokstavelig blir det nok å holde status quo. Jeg har imidlertid en anelse om at de som skriver dette mener en person som gjør det den kan for å få mest mulig ut av det man har. Trening, pleie av hår/negler/hud, riktige klær, at kvinner sminker seg osv Gjør en innsats for å preservere i best mulig stand.

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 31 mai 2014 12:52

Ta vare på kroppen og utseende. Hvis kroppen er litt stor tror jeg ikke det betyr: Gi kroppen det den trenger av hvile og kos, i kombinasjon med litt mosjon, sånn 30 min rask gange hver dag.

Nei, tror det går på at det SER ut som du tar vare på kroppen din. Tror toppidrettsutøvere ofte "tar vare på kroppen sin", i folks øyne. Men de gjør jo ofte ikke det. De trener før skader er helt, de trener for mye og overbelaster osv. osv. Men likevel så SER de trent ut. Og da tar de liksom vare på kroppen sin. En syk syk verden.