Alle innlegg Sukkerforum

Motebevisst et problem?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym EQ lø. 31 mai 2014 13:45

"Motebevisst kan definitivt bli problematisk for dere. "

Som mann ser jeg det som lite relevant egentlig. Hvor mange motebevisste damer bryr seg om mannen er det også? (unntatt jenter fra 18 til 25).

(kvinne 50 år fra Hedmark) lø. 31 mai 2014 15:30 Privat melding

Jeg bryr meg ikke om det, men jeg bryr meg heller ikke om han er glad i å lese selv om jeg ikke er det f.eks...
Denne vurderingen der er egentlig bare tull... Det er jo noe som er greit at matcher, men sånne filleting som lesing, antall år i utdannelse osv osv er da vel ikke spes viktig for et forhold...?

Skjult ID med pseudonym EiKvinne lø. 31 mai 2014 21:02

@EQ, også damer fra 25 - 50 er ganske mote beviste, dessverre.
Jeg tror ikke at en som går stadig med joggedress matcher særlig med en som går i dress, altså eier ingen grill-dress... Det indikerer til kultur, livsstil og mye til, spør du meg... Så det er relevant, uansett hva du mener og tror...

Skjult ID med pseudonym Luthien sø. 1 juni 2014 00:10

@EQ,

Er redd du kanskje gjør en tabbe ved å se det som lite relevant - også mange kvinner over 25 år setter pris på at mannen følger med i tiden også hva gjelder klær, sko, etc. Trenger ingen moteløve som er trendslave (blir turn off), men en mann som kan å kle seg, har god smak og sansen for kvalitet, og følger sånn noenlunde med på hva som er trendy eller ikke, og vet å kle seg riktig i forhold til de forskjellige anledninger, er å foretrekke ;-) (Jeg vil gjerne slippe å måtte bestemme og handle for ham ...). Som @EiKvinne skriver, og som jeg må si meg veldig enig i, hvordan du kler deg sier noe om deg som person, bl a kultur og livsstil ;-)

Skjult ID med pseudonym queen bee sø. 1 juni 2014 01:40

@gladmamma
Lesing? Filleting? Jeg elsker å lese, og dersom jeg kan møte en mann som også kan forsvinne inn i en bok, og vi kan dele den interessen, er det ingen filleting. Dette gjelder vel alt man er opptatt av. Dersom man selv ikke har interessen ser man ikke på det som noen big deal.

Jeg er også opptatt av klær, og setter stor pris på en mann som kan å kle seg.

Skjult ID med pseudonym Luthien sø. 1 juni 2014 02:58

Hm, ser at @Gladmamma også synes at antall års utdannelse er en filleting og ikke spesielt viktig i et forhold!!! Jaja, hva skal man si, annet enn lykke til i bakvendtland!! (Der går jo alt an ...!!) Takke meg til den virkelige verden hvor sånne "filleting som lesing, antall år i utdannelse osv osv" faktisk betyr utrolig mye, i alle fall for en kvinne som vil ha en oppegående mann som det går an å kommunisere med med mer enn enstavelsesord!!!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 1 juni 2014 11:10

'Liten tue kan velte stort lass' heter det.
Samme gjelder for forhold. Ting som en ikke tenker at er så farlig kan ende med å ødelegge hele forholdet.

Alt er viktig. Hver eneste lille ting en interesserer seg for.
Deler ikke den andre denne interesse så er sjansen stor for at det før eller senere blir trøbbel.

(kvinne 50 år fra Hedmark) sø. 1 juni 2014 19:44 Privat melding

@queen bee
@Luthien
Jeg liker ikke å lese, men om gutten/mannen jeg treffer liker det er ikke det noe problem for meg...Jeg for min del kan heller ta frem strikketøyet eller finne på andre ting mens han fordyper seg i en bok.
Jeg MÅ jo ikke gjøre de samme tingene som han og krever selvfølgelig heller ikke det av han :)
Jeg liker å strikke...skulle jeg da kreve at han må kunne gjøre det for å dele min interesse? Nei, for meg blir det alt for dumt...

Hva utdannelse ang...man kan da kunne kommunisere med mer enn enstavelsesord om man ikke har mange års uttdannelse/høyskole osv...?
Ja, jeg vet at det går an...

Det er mulig at dette er bakvendt for mange, men for meg er det ikke det, og det tør jeg stå for!
Og jeg vet at det finnes en mann der ute som ikke krever at jeg skal måtte sitte å lese en bok fordi han gjør det..

Men da det er sagt mener selvfølgelig jeg også at det må være noen felles interesser :) Men da kanskje de som er mer sosiale enn å putte nesa i ei bok ;)

(mann 51 år fra Hordaland) sø. 1 juni 2014 22:00 Privat melding

Har ett inntrykk av att mange men som har dame lar hun være sjef over klærne. Jeg for min del er ikke noen moteløve , men jeg liker
Mods Off Norway. mulig att det er en selvmotsigelse ?

Skjult ID med pseudonym pus sø. 1 juni 2014 22:14

Det er ikke ulikhetene som er problemet, om man ikke selv lager et problem ut av ulikheter. Noen klarer fint å leve med at de ikke er enige om alt.

Skjult ID med pseudonym Veronica sø. 1 juni 2014 23:26

Kvinne på 48 her, for meg er det viktig at mannen kan kle seg. Liker jeg ikke klesstilen hans, blir jeg heller ikke tiltrukket av han. Men en mann på min alder skal ikke være moteslave av de siste trendene. Han skal kle seg stilfullt, og riktig for anledningen. Gjerne pike skorte på fritiden om sommeren, med en v-genser på lur. T-skjorte med trykk, tekst eller reklame er NOT.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 2 juni 2014 00:21

*Det Luthien skrev. Liker! :-)*

Sånn summasummarum er det uinteressant for meg å campe med en som gir blanke i hvordan han ser ut. Likeså en som benytter hvert ledige øyeblikk til å shoppe klær.
Valgene dine sier selvsagt noe om "deg" som person.
:-)

Skjult ID med pseudonym BadBoy ma. 2 juni 2014 00:40

Enkelte damer er dyrere i drift. Ikke veldig ukjent begrep det
Vi gutta har ikke veldige behov for å kjøpe tøy os m

@ Veronica:Slapp av a.!

Vel, tror veldig mange gifte damer er den som kjøper inn klær osv til familien. De elsker jo å shoppe klær uansett og jeg regner ikke med at mange menn gidder å henge med på det. Det er et mareritt som uten vanskeligheter kan unngås
Vi kjøper sko når det trengs og en t-kjorte osv i syden vi

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) ma. 2 juni 2014 01:02 Privat melding

Slapp av a @BadBoy....ikke ALLE jenter liker shopping :P

(mann 51 år fra Hordaland) ma. 2 juni 2014 01:37 Privat melding

Liker du shopping Sweet1 ?? :)

(kvinne 50 år fra Hedmark) ma. 2 juni 2014 09:28 Privat melding

Jeg også liker at menn kler seg greit, men "krever" ikke siste mote..
Klærne må jo passe inn til personen inni også, men det gjelder både kvinner og menn ;)
Joggebukse og "saggi" strikkegenser er ikke helt min greie liksom ;)
Men så er spranget fra det og til svart dress stort da :D

Skjult ID med pseudonym Sukker ma. 2 juni 2014 18:46

Håper dere har fått med dere at begge skal avgjøre hvor viktig det er at man matcher på de forskjellige punktene..?
Om en synes et punkt er uviktig, og den andre synesndet er viktig, blir det tatt med i matchtallet med en vekting definert av den som synes det er viktigst.
Hvis du har satt at det med utdannelse er viktig EQ så vil du få ekstra poeng hos de som har samme oppfatning som deg på det punktet.
Lykke til med å finne en med høy match uansett hva men måtte tro om matchtallet! :)

(kvinne 50 år fra Hedmark) ma. 2 juni 2014 20:39 Privat melding

Høy match er greit det, men irl kan det hende matchen er bedre om den her inne er lav ;)
Som en poengterte over her så funker matchen kanskje mer vennskapelig enn kjærestemessig...

Men at det finnes en for oss alle er jeg 100% sikker på :) Så lykken kommer enten det er her eller der :)

Lykke til alle sammen :)

Skjult ID med pseudonym jaudå ma. 2 juni 2014 20:59

Jeg bruker fremdeles sokker handlet for 25(?) år sia :-)

Ja, jeg vasker dem jevnlig :-b

Skjult ID med pseudonym Luthien ma. 2 juni 2014 21:23

@BadBoy

At enkelte damer er dyre i drift kan da ikke være et problem så lenge hun dekker av egen lommebok og det ikke går ut over andre ting??? (Enkelte menn er faktisk også dyre i drift, f eks sykler i 100,000 kr klassen, i tillegg ørti par ski, svindyr smurning, og alt annet tilleggsutstyr som heller ikke koster så rent lite ..., for ikke å snakke om all tiden som går med til disse aktivitetene som ofte også kan være livsfarlige for dem selv og/eller uskyldige som blir truffet av disse testosteronbombene i overgangsalderen ;-))

"Vi kjøper sko når det trengs og en t-kjorte osv i syden vi" - greit det @BadBoy, men da forstår jeg ikke all syting og klaging her inne over at dere ikke får førstemeldinger, at damer ikke svarer på meldinger, at dere ikke får dates, etc.

Skjult ID med pseudonym jaudå ma. 2 juni 2014 21:57

Det er "mote" i det meste. Hvordan en kler seg, hva en spiser, hvor en skal feriere, hvilken bil en kjører, hva en skal si og mene, hva en bør studere og jobbe med... hvor en skal bo (Frogner?)

De fleste kan kle seg pent med klær fra fretex eller whatever... en moteoppvisning er jo stort sett fremvisning av stygge klær som de færreste ville gå med (keiserens nye?)

Jeg har smoking og dress et sted. Dvs.har ingen aning om hvor de befinner seg, førstnevnte har jeg muligens aldri brukt. Men.. jeg kunne vel til enhver tid ha kledd opp tre mann til en overvintringsekspedisjon, :-b

(kvinne 50 år fra Hedmark) ma. 2 juni 2014 22:26 Privat melding

@jaudå
Liker-knappen her mangler nå... ;)
Jeg er ikke ei som overvintrer eller er på ekspedisjoner, men liker det du skriver :)

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) ma. 2 juni 2014 22:29 Privat melding

Nei@handyfjell. Jeg gjør ikke det :) Men jeg er inneforstått med at i visse situasjoner kreves det bruk av tøy, så ja, jeg MÅ shoppe. Betyr ikke at jeg har det "gøy", men....:kr

Skjult ID med pseudonym Luthien ti. 3 juni 2014 00:12

@jaudå, det er sant, "mote" i det meste, dessverre ;-( Men så var det det å ikke bli en del av stimen, ref en annen tråd ... En kunst i seg selv det ...;-) Det gjelder vel "bare" å finne det tidløse, klassiske, etc. Og, samtidig, innimellom, ha et våkent øye i forhold til hva som er trendy? Frogner er forresten definitivt ikke trendy! Tjuvholmen er f eks det! Frogner er bare en god, gammel klassiker, tidløs, lever sitt eget liv, uavhengig av trendene ;-)

Ja, enige i at mange kan kle seg pent med klær fra Fretex ;-) Det spørs bare hva de velger derfra. Fra whatever ... neppe ;-( Og, ikke uenig i at "en moteoppvisning er jo stort sett fremvisning av stygge klær som de færreste ville gå med (keiserens nye?)". Men nå er nå det ikke noe man får kjøpt i norske butikker (med skam og melde, ikke i forhold til det mht klærne på visningene, men mitt elskede Norge har strengt tatt fint lite å by på innen mote (90% eller mer er jo H&M, Vero Moda, og annen dritt - miljøfiendtlig mv, og i lengden lite økonomisk ;-(( )

Jaja, så så kunne du til enhver tid ha kledd opp tre mann til en overvintringsekspedisjon ;-) Hvor mange kvinner finner du/dere på en slik? ;-)))

Skjult ID med pseudonym Tilia ti. 3 juni 2014 11:36

Dumme motebevisst-blad. Kan jeg få bytte det ut med Miljøbevisst i stedet? :) Langt mer interessant å vite, og viktigere å få match på!

Forsåvidt kan jo motebevisst antyde et visst forbruksmønster (i hurtigfila), som ofte tilsier en ikke-spesielt-miljøbevisst-person (alltid ikledd siste mote, uansett om det er kledelig eller ei, skifter til ny bil hvert år, alltid på utkikk etter noe nytt selv om det gamle fungerer strålende fremdeles, høyt gadgets-forbruk osv. osv.) - men det finnes jo økodesign, vintage og redesign også - og DET er jo bra saker! :)

Selv er jeg nok mer STILbevisst enn MOTEbevisst...med fokus på materialer og "opphavet" til produktene. Både når det gjelder klesstil, interiør og andre saker&ting så ville jeg jo lagt merke til det hvis en mann kjørte en gjennomført stil med bevisste grønne valg, miljøvennlige klesmerker, natur/øko-materialer og et visst engasjement omkring produsentenes etikk og sånt - meeen en slik mann har jeg til gode å møte, haha! Men hallo - en kjekk mann kledd casual i hamp-/linbukse og økologisk bomulls-tskjorte, eller en skikkelig økoullgenser om vinteren (nei, ikke sånn polyestershit-tulleull, nei) - mmmh jah, da kunne man jammen blitt litt/ganske/veldig sjarmert ;) Men da snakker vi jo som regel om litt mer LIVSSTIL enn kun klesstil/motebevissthet. Jeg har sansen for stil som går tvers igjennom og inn til det indre, ikke den som befinner seg kun i det ytre tekstillaget.

Så, finner/vinner jeg en mann som er mer miljøbevisst og mindre motebevisst, så blir jeg bare glad, jeg. :)

(kvinne 47 år fra Akershus) ti. 3 juni 2014 20:00 Privat melding

Jeg liker at mannen kan kle seg pent, synes det er sexy med en menn i KLEDELIGE olabukser....men de må ikke være motebeviste :) shopping er gøy ;)

Skjult ID med pseudonym Z on. 4 juni 2014 00:33

Jeg bryr meg helt ærlig ikke så veldig mye, jeg!

Jeg bryr meg om at han er ren og at han trives i det han selv går i.
Utover det? Njæ. Heller en antijålebukk enn en som bruker mye tid på klær.

Mulig jeg er snål, men synes en mann i jeans og t-skjorte er sexy.
Enkelt, greit, realt. Det er HELT andre ting som betyr noe. For meg :-)

Skjult ID med pseudonym Hunden on. 4 juni 2014 13:34

Jeg driter stort sett i moter,ikke min greie over hodet,men jeg har 1 par bukser jeg går ute i,og 1 par bukser jeg går inne i,samt et par arbeidsbukser (blåklær) og en skinn jakke,og vanlige sko,jeg har seff en dress hengende dersom det trengs å gå i den,men det er meget skjelden,stort sett mere klær trenger jeg ikke,så det kan gå år før jeg kjøper nye klær.
NB underklær å sokker kjøpes etter behov,jeg regner ikke det som klær i vanlig forstand-bøker leser jeg ikke ,men kjøper masse plater og hører heller på di:)))

(kvinne 50 år fra Hedmark) on. 4 juni 2014 14:05 Privat melding

@Z

Jeg kunne ikke blitt mer enig i det du skriver her :)
Tommelen opp for den :)