Alle innlegg Sukkerforum

Barn, ikke barn

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym . lø. 31 mai 2014 18:09

Jeg lurer på hvordan kvinner i 40-årene uten barn blir sett på som en mulig partner. Er det slik at menn med barn, helst søker kvinner MED barn pga felles ståsted, etc, eller trenger det ikke bety noe?

(mann 58 år fra Oslo) lø. 31 mai 2014 19:14 Privat melding

Har vel noe med at de fleste menn 40+ ikke ønsker flere barn kanskje, samt har man barn som fortsatt et barn er det vel greit med en partner/kjæreste som vet at det tar mye tid, samt greit på ferier osv da. Slik er det for meg, har ei på 9:)

Skjult ID med pseudonym Tja. lø. 31 mai 2014 20:00

Ikke alle menn over 40 har barn, da. Jeg ser helst etter ei som ikke har barn, ihvertfall her inne, der jeg kan "velge fritt". Treffer jeg ei "der ute", vi blir betatt/forelska, og hun har barn, så er det en annen ting.

Både kvinner og menn over 40 som ikke har barn blir vel litt stigmatisert, men vi kan jo treffe hverandre? Eller kanskje vi tilogmed stigmatiserer hverandre...? "Hva er galt med deg", liksom?

Je je - samma det, jeg får ikke engang BESØK på profilen lenger, så det er egentlig ikke noe problem her inne. :P Kan liksom bare slappe av helt rolig her på forumet - oppdateringsdingsen nede i høyre hjørne rikker seg ikke. :)

Skjult ID med pseudonym . lø. 31 mai 2014 20:49

TS her. Jeg har ikke barn selv, har aldri ønsket egne barn, hvorfor kan jeg ikke forklare, vet ikke selv. Men ønsker likevel en partner med barn fra før. (ja, forstå det den som kan;) Derfor også lurer jeg på om vi barnløse kvinner over 40 ikke er aktuelle for menn med barn fra før, eller om vi er 2. 3. eller 4.valg, for å si det sånn.