Alle innlegg Sukkerforum

Kvinner over 50

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Olding lø. 31 mai 2014 22:15

Er i ferd med å miste motet! Tror jeg er en relativt attraktiv kvinne - alderen tatt i betraktning - og tar kontakt med "ordinært utseende" menn i rett alder for meg. Men opplever stadig at menn på min alder (53) ønsker seg kvinner mellom 35 og 50. Får en del henvendelser fra yngre menn på jakt etter en sexpartner - men det er jo ikke det jeg vil ha! Er det virkelig slik at vi "godt modne" kvinner ikke oppleves som attraktive? Når jeg betrakter kvinnelige venner og kollegaer på samme alder, synes jeg vi holder oss like godt som de fleste menn. Jeg bare spør.....

Skjult ID med pseudonym Olding sø. 1 juni 2014 00:34

Hadde håpet på noen innspill fra menn her..... Noen som f.eks. kunne si hva som rører seg i hodet på en i 50-årene som går inn i et forhold med en kvinne på 35. Tror han virkelig at kvinnen vil synes han er like attraktiv om 10-15 år? I så fall ganske naivt tror jeg - men mulig jeg er kynisk. Temmelig uaktuelt for meg å date en 70-åring i hvert fall - jeg vil ha en på min egen alder!

Skjult ID med pseudonym lilla sø. 1 juni 2014 02:05

Jeg selv leter også mer i min aldersgruppe. Og det har mye å gjøre med at jeg ønsker meg en partner på samme høyde, en venn. Jeg tror at menn som ønsker seg mye yngre damer gjerne trakter etter en slags ubalanse hvor den selv er den mer erfarene, som kan viser damen noe, eller tjener mer, har en bedre stilling, mer penger. Det er jo smigrende, at man altid vet råd, og kan spandere etc. En anne ting er kropp, tenker jeg. En ung og spenstig kropp er deilig. Så klart. det synes jeg også. Men for meg er det ikke det viktigste. For meg er modenhet mye viktigere. Så lenge det finnes damer som synes mye eldre menn er attraktive, så vil det funke. selv om jeg ikke skjønner det heller.

Skjult ID med pseudonym . sø. 1 juni 2014 10:36

Jeg er 48. Kjenner jeg får en angst i kroppen hver gang jeg tenker på dette, aldersangst, kommer nok aldri til å finne noen. Fikk nylig mail fra 2 menn (på et annet nettsted), han ene var 62, han andre 63. Begge virket å ta det som en selvfølge at jeg skulle svare. Jeg sletter slike meldinger uten å lese dem. I profilen min står max alder 54.

Skjult ID med pseudonym Medium sø. 1 juni 2014 10:47

Dette gjelder både kvinner og menn. Det finnes mange damer som vil ha yngre menn også. Noen her inne er også kun etter en elsker. Nettdating er ikke som IRL der man ikke aksepterer/forkaster pga alder men attraksjon og kjemi. Her inne er det tall og bilde som gjelder og når man bare kan bla videre til neste mann/kvinne som er yngre/penere/mer attraktiv så tar man sjansen på det. Her inn er gresset alltid grønnere...

Bruk nettdating som et av flere alternativ for å finne noen, ikke det eneste.

Skjult ID med pseudonym queen bee sø. 1 juni 2014 11:23

Midt 40 årene her. Jeg er enig med Medium. Alder blir viktigere her enn ute i den virkelige verden. Her setter man opp søkekriterier utifra hva man mener man ønsker, alder er en enkel ting å selektere på. Ute irl kan man i mindre grad bestemme alder. Det handler mer om energi, kjemi, livssituasjon osv. Det blir en mer naturlig situasjon. Bare så synd jeg bor på et lite sted og har så få muligheter her.....

Skjult ID med pseudonym Kleo to. 5 juni 2014 19:18

Både alder og høyde er 2 parametere i sukker-systemet som kan føre til at man går glipp av den store kjærligheten. Men det er noe man bestemmer selv.

Skjult ID med pseudonym bos to. 5 juni 2014 21:14

Hvis man er femti eller over og good looking hvorfor skal man ikke kunne være sammen med en yngre dame . Hva er galt i det ? Å begynne å tenke på hva vil skje om femten år er etter min mening å ta sorgene på forskud og hindre seg selv i å være lykkelig her og nå . Når man er femti og har levd og opplev en del ser man ting litt annerledes enn 30 eller 40 .
Det er for meg ubeskrivelig å sutre over at menn på min alder ikke er interessert i meg for de ikke vet sitt eget beste :-) . Med tanke på hvor vanskelig det er i dag med forhold og tendenser til stadig flere som ønsker å bo alene synes jeg å begynne å tenke et forhold 15 år frem i tiden blir litt for langt unna virkeligheten .

(mann 60 år fra Telemark) to. 5 juni 2014 22:00 Privat melding

Jeg er mann i 50-åra og jeg tror at det ser sånn ut fordi de som er realistiske blir "tatt" fort, mens den gruppen du snakker om blir her mye lengre og kanskje sender hundre ganger så mange "prøveseg-mailer". Jeg vil tro at dette ser likt ut for begge kjønn, men er du av den gammeldagse typen som forventer at mannen skal ta kontakt først, så ... er kanskje ikke det så lurt.

Skjult ID med pseudonym Z to. 5 juni 2014 22:54

Nå er ikke jeg over 50, men det jeg skriver gjelder uansett:

DRIT I HVA MENN SKRIVER OM ALDER!

På nettet er alder plutselig veeeeeeeeeldig viktig!
På nettet er midje plutselig veeeeeeeeeldig viktig!
På nettet er trening plutselig veeeeeeeldig viktig!
På nettet er utdanning plutselig veeeeeldig viktig!
På nettet er alle prefeanser veeeeeeeeeldig viktig!
Og vet du hva? Det kan ta motet fra en stakker!

Men her kommer sannheten: VIRKELIGHETEN ER IKKE SÅNN!
Der ute i verden kan bli likt av både yngre og eldre.
Der ute blir man likt for den personen man er.
Der ute blir folk sjarmert. Det blir rause. De ser andre ting.

Så DRIT I DET! Vær deg selv - så vil du lykkes! :-)

Skjult ID med pseudonym queen bee to. 5 juni 2014 23:41

what z said :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 6 juni 2014 00:00

Vet ikke med deg, men mine preferanser er vel så viktige utenfor nettet som på nettet. Og det tror jeg gjelder de fleste egentlig.

Mange av de tingene som du nevner er også viktig utenfor nettet.
Forskjellen er bare at det kan ta litt lenger tid før det kommer frem.
Noe som igjen ender med å ha kastet bort hverandres tid.

På nettdating kan en eliminere dette mest mulig. Men at det kan gå litt for langt den andre veien, det skal jeg være enig i. :)

Skjult ID med pseudonym Stor Hauk lø. 7 juni 2014 14:35

Senk kriteriene og se på oss unge også! Da kommer det nok fort brev til deg!

Skjult ID med pseudonym Gamla lø. 7 juni 2014 21:18

Dette fikk meg til å tenke på min far og hans samboer. De har holdt sammen i godt over 20 år . Han er nå 75 år og hun er 55 år. De har hatt et flott forhold... til nå. Han begynner å skranter litt og hun er full av liv. Jeg ser at dette tærer på begge to. Hun vil ut å reise og han trives best i go'stolen . Min far har alltid vært ungdommelig og ingen synes det var rart at han traff en kvinne bare få år eldre enn meg den gang. Men virkeligheten er jo en annen når man ønsker et langvarig forhold når man selv er oppe i årene. Jeg vil aldri velge en som er mer enn 5 år eldre enn meg.. Uansett. Ønsker å nyte tiden man har igjen .. Ikke bli sykepleier i løpet av kort tid.