Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Kleo sø. 1 juni 2014 12:22

En god del menn har som krav at dama må være leken fordi han er leken selv. Hva menes egentlig med dette? Har det noe med sex å gjøre?

Skjult ID med pseudonym Tja. sø. 1 juni 2014 22:23

Betyr sikkert det av og til, men kan også bety at han ønsker seg ei som ikke er snerpete og prippen og stiv, men som ler lett, er med på en spøk, kan tulle og fjase og lekeslåss... f.eks.

Nå spørs det vel om de som er snerpete, pripne og stive vil identifisere seg selv som det, da...

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 1 juni 2014 22:25

Dem å vel være de som er snerpete som kaler sei sner(pete syns jeg?)

Skjult ID med pseudonym Skjerm sø. 1 juni 2014 22:44

Jeg tror dette uansett blir en veldig individuell tolkning. En person som i mine øyne er leken, er i praksis en som er kreativ og som trives godt med idémyldring og ikke er redd for å grave seg ned i nye konsepter.

En som er leken er jo generelt sett en person som ikke er redd for å prøve ut nye ting - enten det er snakk om reise, mat eller andre type utfordringer.

Men igjen - jeg har vel ikke akkurat "beholdt gutten i meg", så min definisjon vil nok divergere fra andre som velger å bruke dette uttrykket.

(mann 30 år fra Hordaland) ma. 2 juni 2014 22:00 Privat melding

Ja.

Ikke alle jenter er like begeistret for sex, eller så er de for konservative og "prippne" til å slippe seg løs. Det å prøve ut de litt mer kinkye sidene av det blir følgelig helt uaktuelt.

Sex er vel nesten det eneste en KUN utøver med partneren sin, så når sex er noe en liker såpass godt blir det en absolutt forutsetning.,

Skjult ID med pseudonym grrrr ma. 2 juni 2014 22:07

@Supermax
Dersom leken innebærer at dama skal tilfredstille mannens fantasier er det vel ikke så interessant for henne nødvendigvis. Innebærer leken at det går den andre veien er det vel ikke så mange som takker nei....

Skjult ID ma. 2 juni 2014 22:25

Sier meg enig med @ grrr her.
Å være ei "sex dukke " er aldri attraktivt. Begge veier derimot.. grrrrrrr;-)

(kvinne 46 år fra Akershus) ti. 3 juni 2014 20:09 Privat melding

Å være leken er viktig i ett forhold, både ved sex og i hverdagen generelt. Viktig å slappe og og ha det gøy sammen ha barnet i seg. Tørre å utforske og utfordre seg selv og partneren.

Skjult ID med pseudonym lillijane ti. 3 juni 2014 20:52

Joda. Såfremt det går begge veier. Ikke som grrr her er inne på;-)

Skjult ID med pseudonym Hunden ti. 3 juni 2014 22:32

Det trenger nødvendighvis ikke bare gå på sex,leken kan også bety at man ler av hverandres vitser,ser humor i ting og tang-tørre å fnise og le litt der andre er mere reserverte (med forbehold da) man fniser og ler ikke i eksempelhvis en begravelse,jeg tror de fleste skjønner tegninga.

Å være sex dukke som en er inne på er ikke morsomt i det heletatt!