Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Kleo sø. 1 juni 2014 12:22

En god del menn har som krav at dama må være leken fordi han er leken selv. Hva menes egentlig med dette? Har det noe med sex å gjøre?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 1 juni 2014 12:38

Ja, det har noe med sex å gjøre.
Men jeg vil også tro at det har med å gjøre at hun kan finne på litt barnslige ting og bare ha det moro. Løs og ledig og ikke alltid er superseriøs og uptight som det så fint heter på engelsk. :P
Liksom nesten alt fra nakenbading til hoppeslott, om du forstår hva jeg mener.

Håper det var en grei nok forklaring på hva jeg tror de mener med det. :)

Skjult ID med pseudonym Kleo sø. 1 juni 2014 12:41

Takk for svar og bra forklaring,

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 1 juni 2014 12:43

"Hun må like ludo, dataspill, wordfeud, fotball, rollelek og sisten"........... Har ikke snøring, er ingen stor fan av noe av det :-b

Skjult ID med pseudonym genial sø. 1 juni 2014 12:58

PopPow er inne på noe, men for min del tenker jeg ikke på sex i forhold til "leken". Men tenker også som PopPow med det å være løs (ikke på tråden) og ledig og ikke alltid være superseriøs. Være litt tullete og flørtete og bare ha en lett og fin tone :)

Skjult ID med pseudonym grrrr sø. 1 juni 2014 13:43

Jeg ønsker en leken mann. Men teker da først og fremst på det som å ha barnet i seg fortsatt og like å finne på og utforske nye ting. Det kan jo gjelde sex også, men det er ikke det jeg tenker på først. Vil tro det er litt det samme menn mener. Om ikke kan de jo heller skrive leken i senga så er det avklart ;)

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 1 juni 2014 13:52

Har lekt endel i senga, hopping og putekrig. Etterhvert ble den leken flytta ned i stua og sofaen. Fiberfyll er ikke så brutalt som tunge i fjær/dun mix. De kan skade folk.

Men det er snart førti år sia nå :-b

Skjult ID sø. 1 juni 2014 19:37

Forstår leken som desperat etter å "vise" sine prestasjoner. Fra gamle gubber.. de som ikke har fatta at mangelen på tilgang på sex i sitt siste forhold like ofte har med de selv å gjøre.

(kvinne 50 år fra Østfold) sø. 1 juni 2014 20:12 Privat melding

For meg betyr leken å være seksuelt leken og at man liker ting som kanskje ikke er helt A4, men det betyr også å ha evnen til å være barnslig. Hvordan den enkelte definerer det å være leken, finner man veldig enkelt ut av ved å spørre. :)