Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Mimbo on. 17 sep. 2008 17:40

Jeg sitter her og leser på disse trådene og får et inntrykk av at mange jenter/kvinner/damer synes vi gutter/menn/karer er relativt enkle sjeler med ikke så mye på gang oppe i topplokket.

Leser ting som at det er mer sosialt akseptabelt at en gutt får avslag fra en jente. Gutter er enklere å jobbe sammen med. Gutter skal være barske, sterke og tøffe men ingenting om iq, osv...

Jeg merker jeg føler meg krenket og fordummet. Jeg er også sterkt uenig i alle påstandene. "Menn er enklere å jobbe med..." Hadde jeg jobbet sammen med den personen som skrev det skulle jeg nesten ha tydd til usamarbeidsvilje og sabotasje på pur prinsipp! La oss bare gre alle over med en kam med en gang vel....

(mann 33 år fra Oslo) on. 17 sep. 2008 18:00 Privat melding

Der er jeg helt uenig, om du er tynnfeit, feig,feminin og gjør alt annet enn å ta vare på kroppen din blir du sett på sympatisk, intelligent og perfekt kjæresteemne...om jenta tror du er barsk, tøff, maskulin osv så er du automatisk "slem" "dum" osv og fortjener avslag pga dine horrible egenskaper...hehe.

Skjult ID med pseudonym Mimbo on. 17 sep. 2008 18:02

men en manne-mann skal de ha som er enkel å jobbe med og tåler avslag mye bedre enn de gjør selv

Skjult ID med pseudonym Kandidat on. 17 sep. 2008 18:06

Jeg var på jobbintervju i en ekstremt mannsdominert bedrift i går. Som kvinne uttalte jeg "Menn er enklere å jobbe med..." akkurat som du nevner. De tre her(re)lige direktørene som satt rundt bordet nikket alle enig.
Do I need to say more?

Skjult ID med pseudonym Loke on. 17 sep. 2008 18:13

Tror dette kommer an på kvinnen som ser egentlig, kan ikke gre alle de over med en kam heller.

Noen liker kanskje litt overflatiske ting som six-pack, "pene-armer" = store triceps, boyband sveis med tilhørende rosa pannebånd, "I'm a P.I.M.P." t-skjorte, og sinnsykt store solbriller klokken 03.30 på en lørdagskveld og det svetteste gliset på hele uteplassen.

Men om damene som liker disse kegasene er det en del ting jeg har på mitt fuglebryst som jeg ikke skal utdype her ;p

Skjult ID med pseudonym Mimbo on. 17 sep. 2008 18:18

De tre herlige direktørene tenkte vel at nå får vi noe fint å se på om dagen, bare nikke og jatte med. Tar sterk avstand fra herrenes tankegang og selvfølelse i det de godtok den kommentaren. Er for meg som en bikkje som ruller over og spiller død...

Kan være det at menn virker enklere å jobbe med da vi jobber og ikke baksnakker andre kollegaer og kommenterer klesplagg og forsurer arbeidsmiljøet...??? Kanskje menn ikke er faktoren her, men at dere kvinner har en lei tendens til å oppføre dere irrasjonelle og overkomplisere ting, som igjen fører til sutring, grining og mistrivelse??

(mann 33 år fra Oslo) on. 17 sep. 2008 18:18 Privat melding

Hvorfor er en veltrent kropp overflatisk? Disiplinen det innebærer er jo en mental egenskap.

Skjult ID med pseudonym Onkel Blå on. 17 sep. 2008 18:32

Det heter ikke å gre alle over en kam! Dette var et bra innlegg i grunnen. Hva kom først høna eller egget. Eller mer presis, den veltrente høna og det slappe egget?!

Ikke noe mer konstruktivt å snakke om? :-)

Skjult ID med pseudonym nok nå on. 17 sep. 2008 18:33

Mimbo skriver: "Kan være det at menn virker enklere å jobbe med da vi jobber og ikke baksnakker andre kollegaer og kommenterer klesplagg og forsurer arbeidsmiljøet...??? Kanskje menn ikke er faktoren her, men at dere kvinner har en lei tendens til å oppføre dere irrasjonelle og overkomplisere ting, som igjen fører til sutring, grining og mistrivelse??"

Av ditt første innlegg så fikk jeg inntrykk av at du ikke var så fan av å skjære alle over en kam, jeg? Hvis du føler deg krenket og fordummet av å bli kalt lett å jobbe med så føler i hvert fall jeg meg "forbitchet" (for et nydelig hjemmesnekret ord :) av å få høre jeg baksnakker kolleger, sutrer og er irrasjonell.

Ærlig talt, må vi mase om disse klisjene hele tiden? Blondiner er ikke alltid dumme, barske menn er ikke bare slemme, bærumsfolk kjører ikke bare BMW, alle jenter er ikke livredde edderkopper (eller jo, kanskje, den kan stemme :)

Skjult ID med pseudonym Loke on. 17 sep. 2008 18:39

@Onkel Blå: petimeter

@ SteinR: jeg sa "litt" overflatiske ting ;p jeg er på gymen jeg og prøver å få gjort noe med mitt fuglebryst og du har helt rett SteinR det er en mental egenskap involvert som jeg mangler litt av :P Men det var de damene da som sier ting som "han MÅ være veltrent!", vet ikke om gutta her inne skriver at "hun MÅ ha STORE pupper" men det har ikke jeg gjort hvertfall :p

Skjult ID med pseudonym Onkel Blå on. 17 sep. 2008 18:46

@Loke: Ironi?!? Ukjent med det? jaja..

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 17 sep. 2008 18:46

Om jeg skal skjære alle over en kam og stigmatisere: Menn ER enklere enn kvinner!

De er lettere å bare bruke tid sammen med, jobbe sammen med, diskutere sammen med osv. Vil du vite hvorfor jeg mener dette?

Fordi vi kvinner (igjen stigmatiserer jeg uten blygsel) er så innmari flinke til å ta ting personlig! Vi har en tendens til å skyte fra hofta, om noe går oss imot forholder vi oss ikke alltid like saklig i debatten, vi blir gjerne litt "følsomme" i hode og kropp, dessuten er vi reale drama queens til tider, vi sier vi holder tett, men vi snakker gjerne til de fem nærmeste venninnene våre, vi kan bli litt "dirty" når vi blir sjalu og bruker de midlene som skal til for å oppnå det vi vil om vi virkelig vil noe. I tillegg hender det at vi henger ut kjæresten vår offentlig, vi kan si for mye når vi har drukket for mye, og noen ganger kan vi bli litt maskinaktige og kjølige når vi f.eks sitter i ledende stillinger med mye ansvar. Og ikke nok med det! I et forhold vil vi gjerne INN i hodene til dere menn og vite hele tiden hva dere tenker, vi vil gjerne ha et ord med i laget hvordan dere skal se ut på håret eller vi kommuniserer på finurlige måte som f.eks: Skal du gå i det der?.......etterfulgt av pause, når vi synes han burde ha på seg noe annet. Eller vi vil ikke bare bestemme når han skal støvsuge, men hvordan han skal støvsuge, når han skal gå ut med søpla, når han skal skifte dekk eller når han burde ha tenkt på ditten og datten.

Nei, kjære trådstarter! Dere menn er enklere, tydeligere og mer "firkanta" å forholde dere til enn vi kvinner er. Men vet du hva?
DET ER ET KOMPLIMENT! Og om det ikke alltid føles sånn, så er det fordi vi kvinner ikke alltid vet bedre :-)

Skjult ID med pseudonym Smily on. 17 sep. 2008 18:48

@Mimbo
Tenker du inne på forum ??
Du må lese litt mellom linjene her inne .. Det er jo selvsagt ikke det vi damer mener om menn.
Slenger litt med leppa og vi blir til tider store i kjefeten .. men det meste er spøk . ;oP

Eller tenker du sånn IRL ??
Noen menn er lette å få til å miste konsentrasjonen , av skjønnhet og sex .. hehehe ... men det betyr ikke at de har noen lavere IQ enn andre .
Det er jo like ille for en mann som en kvinne å få et avslag .. men det er noen som tar et avsalg her inne som et avslag utenfor nett .. og det er to forkjellige ting .

Det er godt for helsen å være veltrent , men de fleste kvinner er ikke så opptatt av hvilken mann som har de største musklene .. det er ikke avgjørene. :o)

(mann 33 år fra Oslo) on. 17 sep. 2008 18:56 Privat melding

Smily det sier seg selv, i Norge er du verre enn en morder, voldtekstmann og pelsjeger tilsammen om du er mann med store muskler, medfødt eller trent opp...det jeg siktet til er at jeg er uenig med trådstarter. Destod styggere enn mann er fysisk i Norge, destod flere kvaliteter får du tilegnet av norske jenter...da er du smart, empatisk, belest og superb kjærestemateriale...det blir for meg ekstremt overflatisk.

Skjult ID med pseudonym Mimbo on. 17 sep. 2008 18:59

Uenig, tar det ikke som et kompliment men som en forenkling og fordumming av menn som blir til tafatte mammadalter. Men ganske enig i det du sier om kvinner, bare jeg kunne ha kortet det litt ned til "irrasjonell". Jeg ser på meg selv som logisk, analytisk og kverulerende. Jeg har også hørt at det er ikke en partner du skal prøve å finne i et forhold men en verdig motstander, slik at de begge utfordrer hverandre og bygger hverandre opp i hverdagen. Likestilling og likeverd blir skyllt ned i dass.

Ettersom jeg forstår så er vi menn da: en enklere motstander, offer for deres uthenging, lettere å lese, eieløs for filosofisk og abstrakt tankegang, kan bare gjøre 1 ting om gangen, tenker bare på 1 ting om gangen, ikke følsomme... Tusen takk for komplimentet...

Hadde hun også sagt at "skal du ha på deg der....", istedetfor kanskje "jeg liker deg bedre i den jakken" så hadde hun fort sett den andre siden av døra mi. Makan til respekt for sin "dårligere" halvdel har jeg ikke sett i nærheten av...

Skjult ID med pseudonym Smily on. 17 sep. 2008 19:02

Tror ikke noen tror sååå vondt om de med opptrente muskler .... hehehe .. men tror at folk tror dette er fanatiske kroppsbyggere .. alså at de er uvanelig opptatt av kroppen sin og andres .. Og vil ikke gi en sjangs til en kroppslig normal dame /jente ..

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 17 sep. 2008 19:03

Ler... ;-)

Skjult ID med pseudonym Loke on. 17 sep. 2008 19:04

@Onkel Blå. Jeg er kjent med både ironi og sarkasme. Det jeg siktet til var skrivefeil opprettingen din som var veeeeeeeeeeeldig pedagogisk riktig i dette høyutlærde norske samfunn som ikke eier folk med dysleksi eller lese og skrivevansker. Pluss at det hender seg jo også at fingrene raser over tastaturet i opphisset fart da man vil svare den forrige dottens latterlige innlegg så snart som mulig.

Skjult ID med pseudonym Mimbo on. 17 sep. 2008 19:06

@Zitelle: great comeback

Skjult ID med pseudonym Onkel Blå on. 17 sep. 2008 19:14

@Loke, no harm, jeg ville bare understreke at innelgget var så "viktig" at jeg måtte understreke dette med å påpeke en ordinær og vanglig skrivefeil som enda viktigere..... Vi er på nett:-) Ellers er jeg ukjent med dysleksi på tatstedtuiret

Skjult ID med pseudonym Lilleulv on. 17 sep. 2008 20:45

Jeg har en datter på 4 år. Hun kom fra barnehagen her en dag og sa:

-Vet du hva? Jeg vil være gutt.
- Hvorfor det?
- Fordi jenter hvisker og tisker, og sier: Du får ikke være med... men gutter sier: Bare bli med, alle sammen!
(Men etter å ha tenkt seg om et øyeblikk, fikk hyn en liten rynke mellom brynene og la til: Men de slår...)

Så joda, man trenger ikke grunnfag psykologi for å registrere at det er visse forskjeller - selv om det helt klart finnes både eksluderende gutter og jenter som slår... :-)