Alle innlegg Sukkerforum

Hva ville du ha tilbredet ?

Vis siste innlegg
(mann 26 år fra Akershus) on. 4 juni 2014 03:17 Privat melding

Så spørsmålet går som følge: Hva ville du ha tilbredet på din første date :) (Hjemmekos) i den her forstand :)

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 4 juni 2014 04:09

Liker å sitte i sofaen sammen og spise potetgull samtidig som vi ser på tv. Liksom turn off og helt uinteressant at noen oppfører hjemmekos som en interesse? Sadomasochistisk-inspirerte aktiviteter er mindre for meg.. For ja: Hva menes med det? Dessuten tar jeg for gitt at det kan være godt å være hjemme med - nettopp kos. Mens man venter på den rette skal man ikke unne seg hjemmekos? (Unne seg litt hjemmkos da. :D Bruker fredagskvelden til litt hjemmekos. Snart fredag. Men hvis to hjemmekosinteresenter skulle treffes blir det ingen kos på dem før de har flyttet sammen. Hjemme er det slik at vi stadig har oss i sofaen. Hjemmekos.

Skjult ID med pseudonym undres on. 4 juni 2014 05:58

Jeg lager i slike tilfeller, noe som ikke kan gå galt. Gjerne en kylling mix i ildfast form. Den kan lages i forveien. Da er det bare å smokke den i stekeovnen stille klokka, og slappe av, og heller fokusere på daten.

(mann 32 år fra Vestfold) on. 4 juni 2014 09:03 Privat melding

siden jeg liker å imponere ville jeg briljert med gratinerte sjøkreps med beurre blanc,østers med trøffelbalsamico, lammesadel med rødvins og timiansky og en lett ostekake med bjørnebærsirup. sadelen tar lang tid og jeg inkluderer daten i matlagingen så det blir mye tid til vinsmaking og tørrprat mellom forrettene og hovedretten. om hun sier hun ikke liker this and that serverer jeg grandiosa med ketsjup og vodka battery til dessert og prøver å avslutte daten så fort som mulig

Skjult ID med pseudonym Hunden on. 4 juni 2014 13:44

Jeg tror nok det hadde blitt takeaway med litt eksotisk,mye god kinamat man får som takeaway nå til dags,til og med sushi.

Jeg husker veldig godt den første hjemmedaten min (da var jeg 15 år) da serverte jeg pølse i brød og lompe med rekesalat-hu gomla og åt og syntes det var godt (mora mi hold seg unna,men holt på å le seg ihjel da hu hørte hva jeg hadde servert),men jeg ville ikke seff ikke ha servert det i dag hehe:)))

(kvinne 50 år fra Hedmark) on. 4 juni 2014 14:11 Privat melding

@yngwald
Vil du be meg på date? Hehehehe.... ut fra det du beskriver ville jeg sagt ja, umiddelbart! :D
Nei, spøk til side...Men det er jo helt utrolig hvordan du ville disket opp på en første date... :) Imponerende :) (ikke at jeg skjønner hva alt der er da, men det høres flott ut :D )

Jeg ville nok finni ut hva han likte før jeg bestemte meg for å lage noe som helst, men jeg ville nok kanskje gått for noe litt enkelt :)
Og heller gjort litt mer ut av det om dette var noe som skulle gjentas flere ganger og da hadde jeg ønsket at vi kunne laget maten sammen :)

Skjult ID med pseudonym HDB on. 4 juni 2014 14:41

Kjøpt to herlige subways.. deretter tatt en kaffe og baileys. Da hadde jenta flydd etter meg!!

(mann 41 år fra Østfold) on. 4 juni 2014 14:41 Privat melding

Hjemmelaget italiensk pizza kanskje? To forskjellige, en med mye grønt og kanskje litt spesielle ingredienser, og en enklere en for sikkerhetsskyld.

Skjult ID med pseudonym HDB on. 4 juni 2014 15:26

Hvem er Morten og Morten? :D

Skjult ID med pseudonym HDMI on. 4 juni 2014 16:31

Handervetu.. hvorfor må du alltid skrive om meg?

Skjult ID med pseudonym Luthien on. 4 juni 2014 20:32

Hvor mange skruer er det egentlig som er løse, eventuel mangler, hos deg @handervetu??? Eller, kanskje det er mer korrekt å spørre om du i det hele tatt har noen skruer igjen???

Skjult ID med pseudonym Z on. 4 juni 2014 20:34

Klin Kokosboller vel...

(kvinne 45 år fra Akershus) on. 4 juni 2014 20:45 Privat melding

Jeg ville også hørt hva personen liker, og gått for noe enkelt. Wok går skjeldem galt heller ikke ovsstekte poteter, grønnsaker, kjøtt og god saus til.
Og gjerne noe sjokolade inspirert til desert. Frukt og smeltet varm sjokoladesaus feks.

Skjult ID med pseudonym Hunden to. 5 juni 2014 12:43

Tigri
Jeg digger alt du lister opp her-hint-hint-hihi-:)))

(mann 33 år fra Oslo) to. 5 juni 2014 12:55 Privat melding

Viss du berre er ute etter sex ville eg ikkje ha diska opp med noko som helst. Viss du er ute etter eit forhold ville eg ikkje ha invitert ho med meg heim på første date.

Eg liker ikkje å investere for mykje penger og tid i ei dame eg ikkje kjenner. Hugs det er deg dama skal falle for. Ikkje dine kokkekunstner og oppvartningsvilje. Damer eg har prata med og som har opplevd dette, nemleg noko storflott oppvartning på første date, har følt at dette blei veldig kleint og ubehageleg. Mannen satt dei i ein takknemlighetsgjeld. Dei sa dei ville ha føretrekt noko casual. Som ein kopp kaffi eller ein liten spasertur.

Det enkle er ofte det beste.

(kvinne 45 år fra Akershus) to. 5 juni 2014 14:09 Privat melding

Hunden. Hehehe. Takker. Hehe.

Haimon

Er ening med deg der. Det enkle er ofte beste.

Skjult ID med pseudonym metoo lø. 7 juni 2014 23:29

Nemlig Haimon!

Jeg har også gjort tabben og laget flott tre-retters middag (ikke på første date - men på første hjemmedate). Det er bare tull. Ikke fordi jeg ikke kjenner personen - men fordi det faktsike er morsommere når noen øker innsatsen litt etterhvert - slik at man føler at man faktisk fortjener det.

(Litt sånn: Hey - hun lager spaghetti til meg! Det var framskiritt fra potetgull…!)

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 7 juni 2014 23:34

Jeg ville bydd på en håndfull druer og druekjerneolje (host..)

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 8 juni 2014 00:45

To halspastiller (host host) og en håndfull brun saus.

Skjult ID med pseudonym Harry ma. 9 juni 2014 11:54

Hva betyr tilbredet?

Skjult ID med pseudonym Hunden ma. 9 juni 2014 14:51

Ja,det er en liten tyrkleif i overskrften (det skulle ha stått ''tilberedet'') men det virker som om de fleste har forstått hva TS mener:)))

(mann 41 år fra Østfold) ma. 9 juni 2014 15:44 Privat melding

Eller tilberedt kanskje? :-P

(kvinne 38 år fra Hordaland) ma. 9 juni 2014 18:54 Privat melding

Jeg hadde nok tatt første daten på en cafe og ikke hjemme. Men skulle jeg ha laget til en kosedate hjemme, hadde jeg laget hjemmelaget middag og dessert. Pizza fra bunnen av er safe :) evt biff eller noe som daten liker. Jeg personlig ville ha åpnet en vin til og hatt levende lys + musikk

(kvinne 31 år fra Hordaland) ma. 9 juni 2014 20:23 Privat melding

Indrefilet,fløtegratinerte poteter og saus!
Da hadde hvertfall jeg blitt imponert :)