Alle innlegg Sukkerforum

Smuler om folk

Vis siste innlegg
(mann 33 år fra Oslo) on. 4 juni 2014 06:40 Privat melding

Eg får ikkje sove og har tenkt å skrive nokon tanker om folk her på forumet og elles i verda.

NARSISISME
Eg elsker dette begrepet og eg skriver oppgåve om dette begrepet. Det er ein personlegdomsforstyrrelse, men det er også ein tendens i alle oss. Det er tendensen til å overvurdere eller drømme om kor fantastiske, storslåtte vi er. Kva vi har krav på ifrå andre, kva vi er i stand til å utrette. Og det er tilbøyeligheten i oss til å bli krenket viss andre ikkje innser kor gode, storslåtte vi er for eksempel gjennom å kritisere oss eller avvise oss.

Mange som ikkje får seg kjærast og som har OK sosiale evner sliter med dette trekket. Dette trekker er veldig tabu så det er jo aldri lurt å påpeike overfor andre mennesker at dei sannsynlegvis har blitt utstyrt med dette trekket i rikeleg monn. Men når eg les gjennom poster her på forumet så trur eg at under alt det preiket som føregår ligg ein tendens a la: Eg er eit veldig godt parti, kvifor er det ingen som har skjønt det ?

Kva skal ei dame som har alt og som treng ingen gjere på datingmarkedet ? Finn eg nokon som er god nok for meg ?

Kva skal eg ein mann med høg utdanning gjere då og kva er alle feil med alle desse dumme kresne damene som ikkje skjønner kor vedunderleg eit kupp eg er ? Eg vil jo berre ha nokon som ser ut som ein modell og som samtidig er supersmart, supermorosam, super velutdanna og superhyggeleg ? Er det så mykje for langt å bed om då ?

Narsisisme-tendensens mantra er: Det er betre med ein vakker fugl i tankane, enn ein middelmåtig fugl i handa.

"Løsning": Erkjenne at det perfekte ikkje finnes. Ein er verken perfekt sjølv og det finst også få andre perfekte mennesker ute der. Dei få "perfekte" folka som finst skulle vi først finne dei, er kanskje ikkje interessert i oss. Og følgjer vi jakten på den perfekte partner så kjem vi til å jakte lenge. Og vi har ikkje så god tid. For livet er kort. Og snart ligg vi tre meter under jorda og då blir vi kanskje heimsøkt av alle dei ubrukte moglegheitene vi hadde til å oppnå eit fint samvær med ein god og uperfekt partner.

Den sunne tanken er jo å skulle få seg ein partner som ein kan samskape fine opplevingar saman med. Partneren bør ikkje primært vere ein spegel som heng på veggen og som skal fortelle oss kor fantastiske og gudommelige vi er.

(mann 33 år fra Oslo) on. 4 juni 2014 06:41 Privat melding

INTELLEKTUALISERING

Går kort sagt ut på å bruke vidløftige, distanserte, teoretiske, upersonlige begreper for å skildre sin eigne utfordringer.

"Hva gjør en dame som på en måte har kommet til et visst punkt i livet der hun har tenkt mange tanker og kommet til en erkjennelse av hva hun vil ha, men som ikke finner dette, skal man da ønske seg det umulige eller skal man velge å gå på kompromiss med seg selv ? Dette er en av de store spørsmålene som også Kleopatra og Hamlet har stilt seg selv blablabla"

Null referanse til følelser. Null referanse til en konkret hending i personens liv. Dette er intellektualisering. Her er det umogleg å kome med råd eller innspel.

"Løsning": Bli konkret. Ver personleg. Snakk om eigne kjensler. Eg er redd for. Eg lengter etter. Eg er sint på. Eg er rasande på. Eg er flau over. Eg er misunneleg på. Eg blir lei meg når eg tenker på…

(mann 33 år fra Oslo) on. 4 juni 2014 06:41 Privat melding

EKSTERNALISERING:

Medan narsisismetendenser i mine augo er like utbredt blant sukkerkvinner som sukkermenn, er intellektualisering meir utbredt blant sukkerkvinner, men eksternalisering er klart mest ubredt blant sukkermenn.

Eksternalisering betyr å la årsaken for eit personlegproblem vere eit anna menneske. Døme: "Kva er det med desse sukkerdamene. Kvifor tek dei ikkje initiativ ? Kvifor er dei så kresne ? Det blir jo aldri noko menn på dykk viss dykk ikkje får ut fingeren og sender ei førstemelding eller iallefall svarer på meldingene vi sender dykk."

Her ser vi også eit innslag av intellektualsering. Det handler ikkje eigentleg om sukkerdamer. Det handler om sukkerdamene som du prøver deg på. Det handler ikkje eigentleg om sukkerdamene som du prøver deg på. Det handler om dine kjensler og tanker når du ikkje får svar ifrå sukkerdamene. Du blir kanskje lei deg, trist, skamfull, flau og motløs. I eksternalisering freister ein gjerne å forandre andre mennesker for at ein sjølv skal få det betre. Men dette kommuniserer ein aldri direkte. Det er også ispedd ein viss narsisisme her ved at ein indirekte seier at ein burde hatt sjans på damer som ein tydelegvis ikkje har sjans på: Ein er eigentleg eit veldig godt parti, det er berre dei ulike damene som ikkje har skjøna det.

"Løsning": Føle på eigne kjensler. Godta at det er tidvis er jævlig hardt å vere på sjekkemarkedet, kjøttmarkedet og kjærastemarkedet. Prøve å romme flauheten og skammen ved å ikkje få svar ifrå dei søte jentene som ein prøvde å flørte med. Forsone seg med misunnelsen ein kan føle overfor folk som tilsynelatande ser ut til å mestre "spillet" betre enn oss. Innsjå at sårbarheten er ein uungåelig del av livet til eit menneske, og at lykke, fine opplevingar og personleg vekst går gjennom å gå inn i sårbarheten sin ikkje gjennom å unngå den.

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 4 juni 2014 07:21

Eg trur spørsmålet kan seiast slik: Kva er best av kjøt og kjærlaik?

(mann 33 år fra Oslo) on. 4 juni 2014 11:34 Privat melding

Nei. Kva er best av einsemje på tronen eller fellesskap nede blant folket.

Skjult ID on. 4 juni 2014 11:49

Narsissisme.

Skjult ID med pseudonym Hess on. 4 juni 2014 12:18

Her har vi jo skjult id igjen jo!:P

Fortsatt tøff i trynet bak et psedonym:)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 4 juni 2014 12:21

Er en narsissistisk intellektualiserer jeg da tydeligvis. :P

(kvinne 34 år fra Oslo) on. 4 juni 2014 13:04 Privat melding

Det var da rette ræva som feis @Hess! :P

Skjult ID med pseudonym Cllou to. 10 sep. 2015 01:40

@Sgt.Pepper

?

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 10 sep. 2015 06:50 Privat melding

Dette var Interessant ,- det må jeg lese en gang til!

(mann 48 år fra Rogaland) to. 10 sep. 2015 07:16 Privat melding

Perfeksjonisme et subjektiv, det jeg synes er perfekt er ikke sikker naboen synes. Vi hat en alt for stor tendens til å måle ytre verdier og overse kjerneverdier innover og en. Vi gir opp rask i forhold når det butter og haster videre I troen på at jeg har ingen feil kun de andre. Så lenge vi ikke ser oss selv i speilet og tar oppgjør med oss selv vil vi gjenta gamle synder. Det handler om å lære, ta lærdom og utøve lærdommen slik at en skaper bedre situasjon for seg selv, bare da vil man så suksess.

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 10 sep. 2015 07:48 Privat melding

Nemlig @galactic :) vi må lære å velge og se forbi det ytre, som vi selvfølgelig skal like ( beauty is in the eyes of the beholder),og finne de "kvalitetene" vi trenger.

(mann 52 år fra Hedmark) to. 10 sep. 2015 07:58 Privat melding

Det er da overhodet ikke selvopptatt å sitte å lage seg en markedsføringsplakat for sjekkemarkedet, og etterpå sitte i timesvis å bla i en katalog med reklame over individer av det motsattet kjønn. Ikke gjør vi det alene heller. det er jo tusener i andre enden av kabelen;-)

Nei det er ikke de andre det er noe feil med om vi ikke liker svarene vi får (med hederlige unntak) eller mangelen på svar. Det er vår egne innstilling til hva dette skal gi.

Når det gjelder kjønnsrollenen på inmtelektualisering er dette resultatet av den enorme forskyvningen av kjønn i utdannelses-systemet som har pågått lenge. Fra 1990 og utover har kvinner kommet i flertall på nær sagt alle høyskoler og universitet. Mens menn har i økende tendens falt fra allerede i videregående. Kvinner ønsker en mann som kan føre en samtale på samme kunskapsmessige og analytiske plan. Det er kalr tat har men en grad eller to fra universitetet kan en som falt ut av videregående virke litt uanalytisk (noen er dog minst like intelektuelle, har bare gjort helt andre valg). At de da ikke sees på som partnermulighet er egentlig ikke rart. Jeg skrev litt om fordelingen i en annen tråd, og morsomt nok kom dette også opp i et innlegg i datingmagasinet.

Jeg er egentlig litt bekymret for de langsiktige konsekvensene av dette på et samfunnsplan, men det finnes ingen respektable midler jeg kan se å bruke mot det.

Skjult ID med pseudonym Apache to. 10 sep. 2015 16:09

Jeg synes at samfunnet generelt er for opptatt av høyere utdannelse. Folk blir målt i høyere utdannet, lavere utdannet og ingen utdannelse. Avisene og nymotens forskerartikler er fulle av subjektive undersøkelser som setter høyt utdannete på pidestall og de andre blir stigmatisert som: mindre smarte, røykere, tjukkaser, bønder, fiskere, landsens folk, vet ikke sitt beste, tar ikke vare på helse, harry, frp (selv om de fleste som stemmer frp er byfolk og da de stemte Ap så var det heder), skoletapere, mindre intelligente foreldre osv.

Det er helt unyansert. Da jeg studerte så var det flere som jeg visste om var der pga press fra foreldre og forventninger fra miljøet rundt. Det var så vidt de bestod, noen slet seg til gode karakterer og noen strøk. I den andre enden er det folk med yrkesutdannelse som har de beste karakterer og evner nok av. De har foreldre som tar vare på barna sine og bevisst på helsen sin, og selv er de bevisste på alt og like godt og kanske mer informerte enn de høyt utdannete. Forskellen er kun at de omgir seg ikke med mange fremmedord kun for å imponere.

Poenget er at intellektuelle, de med evner og de godt informerte finnes i alle samfunnslag. Det er interesser og muligheter som avgjør hvilke vei de velger. Røykere, rusmisbrukere, alkoholikere, de som ikke vet sitt beste og de mindre flinke finnes også høyere oppe på samfunnsstigen. Trenden i dag er å stigmatisere de med lav og ingen utdannelse og forhøye de med høy utdannelse. Det skjuler seg egoisme bak dette da de som forsker og de som uttaler seg er høyt utdannet selv enten via høyskole el. universitet. Innad blant de høyt utdannete er det også skille mellom de skikkelige smarte les. uni. og de andre fra høyskolen.

Internett er tilgjengelig for de fleste, og informasjonen også.

Skjult ID med pseudonym Hunk to. 10 sep. 2015 16:30

Mitt beste råd for online - dating. Ha gjerne en profil der, men ikke bruk masse tid på det. Er mye bedre å bruke tiden på å treffe folk og være sosial. Litt om meg selv; Mann 40, skilt, veltrent, bra jobb, bra utdannelse, tjener bra, er sosial og blir lett kjent med folk. Vil vel rate meg selv som 6-8 på skalaen blant likemenn.

På online dating sites får jeg kanskje ett hjerte eller to av kvinner som enten er veldig overvektige eller veldig mye eldre enn meg, eller begge deler.

I det virkelige liv har jeg datet og vært sammen med damer fra 27 år til 42 som er 7-9 på skalaen og til og med hatt en one-night med ei 10er dame.

Hva er grunnen? Damer på nettdating blir overstrømmet av meldinger fra desperate menn. Gjerne 100 meldinger om dagen. De får meldinger av ukjente griser og drittsekker som tydeligvis får en "glede" ut av å sende bilde av utstyret sitt. Damene går da inn i skepsismodus og i "jeg er attraktiv og kan få hva jeg vil" modus. Dette gjelder til og med damer som er lite attraktive. Det er en sann historie om en mann som photoshoppet seg selv til en lite attraktiv kvinne og la ut en profil på en stor datingsite. Han fikk 100-vis av meldinger om dagen!! Meldinger med spørsmål om giftemål, sære seksuelle ting osv.

Hvorfor tror du Tinder og Happn er så populært? Jo fordi damer ikke trenger å forholde seg til masse despe fyrer de har null interesse av. Der må man "like" hverandre for å kunne kontakte hverandre. Det burde Sukker tenke på også. Ingen match på Looks, ingen meldinger, men det er bad for business. De tjener penger på at despe menn er medlemmer i månedsvis i håp om endelig å få svar fra noen som ser normale ut.

Jeg kommer til å fortsette å sjekke opp damer i sosiale sammenhenger og her inne vil jeg være passiv. Se hvilke damer som kontakter meg og så kontakte dem. Å bruke tiden på å sende masse meldinger og smiles er bare å kaste bort tiden.

Skjult ID med pseudonym Hrafn to. 10 sep. 2015 16:36

@Apache: Internett gir deg informasjon og fakta, ikke nødvendigvis kunnskap. Jeg er lege og oppsøkes ofte av pasienter som har "lest på internett". Ofte kommer de med en "ferdig diagnose", gjerne på en svært sjelden sykdom eller tilstand. Det hender de har rett, men det hører til unntakene. Normen er at plagene deres hverken trenger videre diagnostikk eller behandling. Jeg vet det fordi jeg har kunnskap - de har bare informasjon uten noen knagger å henge den på.

Du har rett i at det finnes mange smarte folk uten utdannelse, men det er en høyere konsentrasjon blant de med utdannelse. Rusmisbrukere finnes i alle samfunnslag. For tiden arbeider jeg på Oslo Vest og det er en høyere forekomst der enn det jeg er vant til fra tidligere arbeid fra lavere sosioøkonomiske områder. Det er mye rødvin på Frogner, for å si det slik. Forskjellen er ofte at de tilsynelatende klarer seg bedre med rusmisbruket sitt fordi de har flere ressurser å tære på.

Jeg ser overhodet ikke ned på folk uten høyere utdannelse, men jeg er glad for og stolt av at jeg har den utdannelsen jeg har. Det må være lov.

(mann 48 år fra Rogaland) to. 10 sep. 2015 16:38 Privat melding

@Litah: sorry jeg glemte at du var så perfekt og aldri har gjort noen feil i ditt liv!!!!

(mann 48 år fra Rogaland) to. 10 sep. 2015 16:39 Privat melding

@Gille: jaaaaa enig med deg!

Skjult ID med pseudonym Wille to. 10 sep. 2015 18:38

@Galantic
Jeg synes egentlig Litah sitt spørsmål til deg var litt morsomt. Det der med "vi "er sånn og sånn / "vi" tenker sånn og sånn / "vi" gjør sånn og sånn osv, det er jo å generalisere, dvs å tillegge alle mennesker identiske egenskaper og handlemåter.

Skjult ID med pseudonym Blue to. 10 sep. 2015 18:56

Jeg er meg og alle er seg. :oD

Skjult ID med pseudonym lettrømme to. 10 sep. 2015 19:00

Når jeg sier "vi", da tenker jeg meg og mobilen min :-P

(mann 48 år fra Rogaland) to. 10 sep. 2015 19:02 Privat melding

@Litah: like stusselig som du er patetisk!

@Willie: kanskje det var morsomt. Men du vet like godt som jeg at det er helt normal og snakke i "vi" form dersom man prater om større grupperinger. Eksemepvis når politikere prater på tv så hører man de snakker om "vi" for å deretter beretter sitt budskap. Mange mennesker vil kanskje vært sterk uenig i det de sier men allikevel forstår de terminologien av ordet "vi". Når Litah pirker slik om igjen på små detaljer, som er gjengs normale så oppfatter jeg henne som ei irriterende flue som fortjener et smekk. Hun er voksen og burde vite bedre og være litt mer saklig en slenge med kjeften i øst og vest.

(mann 48 år fra Rogaland) to. 10 sep. 2015 19:05 Privat melding

@sgt.pepper: jeg brukte vi form fordi det er en generell oppfatning blant mange om denne problemstilling, altså den er kollektivt observert.

(mann 52 år fra Hedmark) to. 10 sep. 2015 19:11 Privat melding

Her må en jammen ha fingerspitzgefül for ikke å havne i klammeri om ordkløveri.
kanskje vi alle skal huske at vi ikke skriver offentlige brev eller avhandlinger, men egentlig deltar i noe som erstatter en muntlig samtale over et kjøkkenbord.

Hadde jeg enda hatt noen å dele en rødvin med så jeg kunne forsvart å åpne en også..

Skjult ID med pseudonym lettrømme to. 10 sep. 2015 19:13

Fingerspitzgefül? Sprechen Sie deutsch?

(mann 52 år fra Hedmark) to. 10 sep. 2015 19:21 Privat melding

Lettrømme:
Aber doch mensch. Wir sprechen alle deutsch? Diesen idiotische idee das alle spänisch sprechen soll solte nicht eingefürt wurden, im dem norwegische schule.

(mann 48 år fra Rogaland) to. 10 sep. 2015 19:31 Privat melding

@Mundari: her er det ikke snakk om å være politisk korrekt, nivået er betydeligere høyere en som så og følger man ikke ordkløveriet så er det gapestokk som fortjent ettersom perfeksjonismens høyborg regjerer.

Skjult ID med pseudonym lettrømme to. 10 sep. 2015 19:35

Ich kann nichts über dieses Thema sagen Hr.Mundari

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 10 sep. 2015 19:53 Privat melding

Ser ikke noe uriktig i å bruke "vi" i den sammenhengen du gjør @galactic,- mange innlegg om samme problemstilling viser at det ikke engang blir å generalisere.

(mann 52 år fra Hedmark) to. 10 sep. 2015 20:01 Privat melding

Galactic: Tror noen av leserne at gapestokk virker på enslik eksebisjonist som meg? Hvor feil de må ta:-)
Ikke ofte noen insinuerer at jeg skulle forsvare det pollitisk korrekte gitt. Det er vel så langt fra sannheten som enn kan komme, men takker for tilliten, oss ukorrekte imellom.
Lettrømme: Dieser thema, sprache in norwegischeschule ist der vichtigste thema der ganzen welt, und habe so gewezen zeit nuenzehnzweiundfirtzig.

(mann 39 år fra Buskerud) to. 10 sep. 2015 20:02 Privat melding

Så er vi på`n igjen .. mennesker ass`

Don`t make a storm in a teacup now - or whatever, enjoy your evening

(mann 39 år fra Buskerud) to. 10 sep. 2015 20:03 Privat melding

Edit: your, meaning - you all

Skjult ID med pseudonym lettrømme to. 10 sep. 2015 20:11

Jeg synes det er bedre å bruke "jeg" istedenfor "vi" , always :-)

Mundari
Ich habe mit dem norwegischen Schulsystem nichts am Hut

(mann 52 år fra Hedmark) to. 10 sep. 2015 20:13 Privat melding

Gut für dich, Low Fat Rotten Milk

Skjult ID med pseudonym Blue to. 10 sep. 2015 20:21

Vi mennesker burte hyggeligere med hverandre..;o)

Skjult ID med pseudonym Blue to. 10 sep. 2015 20:28

dritt mobil >:) skulle stå "burte være"

(mann 52 år fra Hedmark) to. 10 sep. 2015 20:34 Privat melding

Strengt tatt skulle det vel stå burde, ikke burte, men vi skal være hyggelige mot hverandre og ikke påpeke ubetydelige småfeil. Jeg forsto meningen i første utgave. Lesere venner seg til autokorrekturfeil lettere en du aner:-)

(mann 39 år fra Buskerud) to. 10 sep. 2015 20:42 Privat melding

.. alle er ikke like begavede som deg Mundari. Hadde du vært meg med din intelligens - så hadde du kommet langt ;)

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 10 sep. 2015 20:48 Privat melding

Må gjerbe være uenig SgtPepper Selvfølgelig kan man kun forholde seg til seg selv, og ved å legge et "jeg mener" "jeg føler" til kan ingen angripe deg for meningene dine, fordi er dine og ikke andres.. Hvis jeg sier "du er dum", trenger det forsåvidt ikke være riktig, ettersom du mest sannsynlig ikke er det, og du kan protestere. Men sier jeg "jeg synes du er dum" , blir det riktig , for da snakker jeg om mine følelser, og de kan ikke du styre.
Men synes likevel det er riktig når @galactic snakker om "vi" i denne sammenhengen, selv om du føler at det absolutt ikke gjelder deg.

(mann 53 år fra Oppland) to. 10 sep. 2015 20:51 Privat melding

Er det ikke snart på tide å ta hverandre i hånden og si at dette er vi ferdige med ? Jeg gir begge "rett".

(mann 52 år fra Hedmark) to. 10 sep. 2015 20:52 Privat melding

Jeg er ikke begavet Guybrush. Da hadde jeg tjent penger. I og med at jeg ikke tjener penger må jeg være litt dum.

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 10 sep. 2015 20:56 Privat melding

Takk Fjellkatt, hvis jeg er en av "dere" 😉Sikkert noen som synes deg er drøyt også, å bli inkludert i😊😁
Uansett, hvis @galactic og jeg er enige, så er vi "vi" 😊 ikke mer å mase om, det.

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 10 sep. 2015 20:57 Privat melding

Det, ikke deg..

(mann 53 år fra Oppland) to. 10 sep. 2015 20:58 Privat melding

Jeg gir alle rett..)

(mann 39 år fra Buskerud) to. 10 sep. 2015 21:00 Privat melding

Hvem er denne mannen som gir alle rett? ;)

Mundari, vi er kompiser, så bare si ifra - så skal jeg skrive ut en sjekk ;)

(mann 53 år fra Oppland) to. 10 sep. 2015 21:06 Privat melding

Litah er ikke lett å målbinde, bestemt dame..)

(mann 52 år fra Hedmark) to. 10 sep. 2015 21:07 Privat melding

Guybrush: Gi ikke en sulten mann enfisk, gi ham en fiskestang. Med fisken er han sulten imorgen igjen, med fiskestanga kan han fø seg og sine i lang tid:-)

Skjult ID med pseudonym Apache to. 10 sep. 2015 21:13

@Hrafn: Enda en som vifter med tittelen sin. Det får meg til å bli litt mistenksom.

Nå snakker jeg ikke om selvdiagnosering som øvrig gjelder høyt utdannete også. Forskernes og høyt utdannetes argumenter som aviser har gjengitt er at de med lav utdannelse ikke har samme evne til å sile ut og analysere opplysninger som høyt utdannete har. Der er jeg uenig da folk velger utdannelse ut i fra interesser og muligheter og ikke evner og intelligens.

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 10 sep. 2015 21:18 Privat melding

Jeg skjønner egentlig ikke problemstillingene her, -noen tråder er bare tjafs og tull og drar ut i det uendelige, annet som har et snev av interesant innhold blir krangler fordi noen føler seg støtt, eller tåler ikke "tilsnakk". Jeg må flire litt, og undres.. Well..
Folkens,- All you need is LOVE!! G'natt 😘

(mann 52 år fra Hedmark) to. 10 sep. 2015 21:22 Privat melding

Er det fler trær i skogen for å spikke mer fliser, eller går dere tomme snart?

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 10 sep. 2015 21:25 Privat melding

Haha Mundari! .. Noe sånt!

Skjult ID med pseudonym Hunk to. 10 sep. 2015 21:26

@Litah Takk og takk. Når jeg leser denne tråden så skjønner jeg godt hvorfor noen av dem er single.

Dere sitter her på forumet og sender melding etter melding til damer. Sender hjerte etter hjerte. Uten noe svar.

I morgen drar jeg på festival. Der ser jeg ei jeg liker. Hun ser tilbake på meg. Jeg går da bort og sier "hei, du så hyggelig ut så jeg tenkte jeg måtte hilse på deg."... Poff!! Alle meldingene, chattingen din og alle hjertene dine til samme dama er null verdt. Mine sjanser for å få et forhold til dama eller ha meg en ONS med hun er en million ganger større enn dine.

Så sitter du på forumet og klager på at det plutselig ble stille. At kvinner er kravstore og narsistiske. Det er skikkelig turn-off for alle damer. En mann som klager på at han er lite attraktiv. Kan det bli verre. Trolig ikke.

Eller enda verre. Du sitter og diskuterer om det bør står "jeg" eller "vi" med fullt brukernavn. Hvis ikke det er en massiv turn-off så vet ikke jeg.

Skjult ID med pseudonym Blue to. 10 sep. 2015 21:26

Jo mere vi er sammen, er sammen, er sammen,
jo mere vi er sammen, jo gladere blir vi.:oD

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 10 sep. 2015 21:28 Privat melding

Sgt pepper.. Ble ikke det minste forvirra, jeg.. Skjønte meget godt hva han mente, så du bør kanskje også være forsiktig i dine antagelser av hvor forvirra folk blir her. Er vi ferdige nå??

Skjult ID med pseudonym bos to. 10 sep. 2015 21:33

@Mundari

Gi en sulten mann en fiskestang og han vil tømme og forurense elvene og havet .....Og skape et stort fiskeindustri

(mann 39 år fra Buskerud) to. 10 sep. 2015 21:38 Privat melding

Du har lest din bibel Mundari - der ser du, smart og skolert ;)

For Jesus sa: Gi en mann en fisk, og han har mat for en stund - lær en mann å fiske, og han har mat et helt liv .. noe sånt

Ha en fin kveld, bare tuller med deg jeg, og det vet du

(mann 52 år fra Hedmark) to. 10 sep. 2015 21:45 Privat melding

Bos: Jeg sa ikke du skulle lære ham å overbefolke og overindustrialisere verden. Du skulle bare lære ham å fiske.

Guybrush: Tuller, du? kan jeg ikke forestille meg:-)
Jeg har lest mine bibler, det finnes mange av dem en for de med paven som sjef, en for de som kysser en sten i Mekka, og mange for de som danser ifarget piulver i India. Og så for de som kontrollerer Jerusalem finne sen man ikke trenger lese, for den er kopiert i to av de andres.
Jeg mener vel man bør begi seg forsiktig inn i de apokryfe skriftene, og kan varmt anbefale Tomas-evangeliet, der eldste original man har i dag er datertganske sikkert til år 48 e.kr. Der fremstilles den korsfestede som en revolusjonær sosialdemokrat. Ganske tiltalen egentlig. Skjønner jo godt hvorfor han ble tatt ut av vår versjon av bibelen, den stred mot alt makteliten kunne akseptere.

Ha en riktig god kveld Guybrush.

Skjult ID med pseudonym Apache to. 10 sep. 2015 21:54

Foum er flott fordi det gjør at man lærer andre bedre å kjenne. Noen av dem som diskuterer med sin egen profil som signatur gir et annet inntrykk enn det som står i profilen, og da veier det inntrykket de etterlater seg her mye. Sånne som meg blir annerledes. Men jeg har gjennomskuet noen med pseudonym og funnet ut hvem dem er, andre har sikkert gjort det samme med andre. To av dem har en spennende profil, men forumet her har gitt et annet inntrykk.

Interessant med diskusjon og krangel og hvordan de forskjellige forholder seg til det. Har opplevd i.r.l. at mange kaller enhver opphetet meningsutveksling som krangel. Jeg ser på det som en diskusjon som er med på å gjøre dagen litt mer spennende. Diskutere saklig om konkrete saker. Krangel mener jeg er usaklig, og en diskusjon kan bli krangel som er usaklig med personangrep

Skjult ID med pseudonym bos to. 10 sep. 2015 21:54

@Mundari

Det er for sent ser du , selv om tanken var god :-)

(mann 52 år fra Hedmark) to. 10 sep. 2015 22:05 Privat melding

Bos:

Jeg vet. Vi skulle hatt tvungen abort på den første kvinnens graviditeter...

Skjult ID med pseudonym Hrafn to. 10 sep. 2015 22:05

@Apache: Vifte med titler? Jeg skriver som anonym... Forøvrig er jeg stolt av å være lege. Jeg har brukt lang tid på å bli det og arbeider hardt. Janteloven kan ta seg en bolle.

Utdannelse gjør deg ikke smartere, men det hjelper deg med å bearbeide informasjon og nyttiggjøre deg den. Noen velger utdannelse ut i fra interesser, mange ender bare opp med et eller annet.

Skjult ID med pseudonym Apache to. 10 sep. 2015 22:08

@Hrafn: Jeg har funnet mitt yndlingsyrke og trenger hverken ta en bolle el. jantelov. Idiotisk argument forøvrig.:)

Skjult ID med pseudonym Hrafn to. 10 sep. 2015 22:30

@Apache: Jeg tror ikke du forstod det avsnittet. Det var ikke et argument, da jeg ikke forsøkte å underbygge en påstand. Jeg informerte deg rett og slett om at jeg driter i at du synes jeg ikke burde "vifte med tittelen min". Jeg skrev at janteloven kunne ta seg en bolle og implisitt at de som bryr seg om den kan ta seg en bolle. Med mindre du er tilhenger av janteloven, har jeg ikke bedt deg om å ta deg en bolle.

Skjult ID med pseudonym Apache to. 10 sep. 2015 22:38

@Hrafn: Tror ikke du forstod min kommentar.
Artig med folk som har behov for å belære og kontrollere andre. Napoleonkompleks kanskje, heheh.

(mann 52 år fra Hedmark) to. 10 sep. 2015 22:40 Privat melding

Litah: Du stiller i bikini med det amerikanske flagget og matchende platåsko.

Skjult ID med pseudonym Blue to. 10 sep. 2015 22:45

Hvorfor driver folk og hakker løs på hverandre i forumet her, ikke rart jeg er skeptisk til og åpne kjeften.:o/. Litt respekt for andres meninger så hadde ting blitt mye bedre.:o)

Skjult ID med pseudonym Cllou lø. 12 sep. 2015 00:06

Dass ost got.

Q my & ma