Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Ivrig to. 5 juni 2014 20:59

1) ...Føle på spenningen, flørte, er det jakten, er forelskelsen en del av jakten. De gamle kjønnsrollene, mannen som ser seg ut et "bytte", nesten uoppnåelig, oppildnet av spenningen jakter lenge, utholdende, ingen usikkerhet er synlig i det mest usikre som finnes, hele tiden det ypperste av hva jegern kan yte av sjarme, oppmerksomhet, verbal styrke og fysisk nærhet i blikk og kropp som er pågående uten et øyeblikk å skremme, se signalene, innfri alle ønsker om nærhet for til slutt å legge ned byttet, Selv selve forførelsen er varsom, langsom og full av adrenalin som gjør nytelsen og orgasmene til det ypperste. ... OK, et bilde, men langt på vei går det an å ha spenningen for en stakket stund. Er dette et fantasibilde fra en annen tid, lenge før likestilling. Neppe.
2) Kvinne, du er helt trygg på han og han på deg, tryggheten, kyss ved alle møter og avskjeder, "overraskelsene" er sikre som banken når de skal komme og overrasker ikke det minste, sammen om økonomi, du vet hva dere har råd til - alt er forutsigbart, fullstendig trygt, du begynner å bli lei. Samlivets gleder blir skjeldnere og tammere for til slutt å være et ubehagelig rituale, du føler på irritasjonen over mer og mer - "dumme stut" - han har jo latt deg gjøre seg kjedelig. Du savner forelskelsen, spenningen, usikkerheten, Du er fanget av deg selv, i svake øyeblikk våger du tanken på å bryte ut, for øyeblikket å kjenne empatien verke, føler på skuffelsen hans, han har blitt en byrde du ikke kan fri deg fra.
To bilder, jeg tror på de, jeg vil ikke flytte sammen, jeg vil ha noen som skjønner dette og er villig til å nyte de gode øyeblikkene og ikke dyrke en trygghet som bare er et fata-mogana. Er jeg kynisk ?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 6 juni 2014 00:06

Om du er kynisk? Aner egentlig ikke.

Men jeg deler litt det du sier på slutten. Jeg er veldig usikker på dette å flytte sammen. Er redd det vil gjøre mer skade enn godt egentlig.
Tror ikke jeg er laget for å bo sammen med ei dame. :P

Har aldri prøvd, så jeg vet jo ikke med 100%. Spørsmålet er om jeg tør å ta sjansen på at forholdet kan bli spolert.
På en annen side så er det jo en stor sjanse for at forholdet blir spolert fordi jeg IKKE vurderer å flytte sammen, så jammen ikke greit å si. :P

Skjult ID med pseudonym Tallefjant ti. 10 juni 2014 21:24

Kynisk nei.... Kald? Kanskje....

Skjult ID ti. 10 juni 2014 21:31

La andre mennesker være ifred. Disse eksisterer ikke for å dekke dine behov.
Satt på spissen er det jo slik at overnevnte atferd kan dytte ett mennesker for langt ut.. slik at de mister taket.

Min bror gjorde det. Han avsluttet livet pga at en kvinne lekte med hans følelser. Ikke lek med andres følelser.

Skjult ID med pseudonym Ivrig fr. 13 juni 2014 23:05

Skjult ID tar opp noe svært alvorlig, og jeg har tenkt en del på dette etter at jeg leste innlegget. Det er så utrolig mange tragedier, 500 i Norge er mye, selv om ingen av disse tragediene er like. Derfor må vi passe oss for ikke å misbruke mennesker. To ting tror jeg er viktig, og det er at vi ikke kommuniserer falskt eller å overse at den andre har forskjellig intensjon fordi jernet er varm og en vil smi. Ut over dette, er det viktig å samle på gleder og gode øyeblikk, for JEG tror disse øyeblikkene er viktig for å stå godt i mot sorgene og skuffelsene når de kommer.
Jeg har holdt regnskap med meg selv etter jeg leste Skjul ID, og ingen som jeg har truffet er bitter, men faktisk noen jeg ikke har villet treffe, og da var det kanskje best å holde seg unna.
To ganger har jeg blitt lekt med av tøffe jenter, jeg skjønte det straks og lekt tilbake - intense måneder, kostbare for meg som mann, be ut på middag, vin - selvfølgelig, hoteller, erotikk, spenning - men også psykologisk dybde og skarphet, for det var interligente jenter - men først å fremst å være MANN, men du verden, det var verdt det !!! Det ene forholdet sluttet pluselig etter at hun hadde vært ute på byen med "kolleger" - jeg regner med hun havnet i seng med noen. Det var hun som kuttet kontakten momentant over SMS dagen etter denne festen. Hun ikke ville se meg i øynene. I det andre tilfellet ville hun plutselig ikke mer - kanskje noe tilsvarende hadde skjedd, hva vet jeg. Masse unnskyldninger og maring om at jeg ikke måtte være lei meg - da hun forutsatte at jeg måtte reagere sånn. Jeg smilte tilbake og sa ingen ting, men var faktsik glad - jeg visste at noe sånt ikke kunne vare - sånne ting er bare øyeblikket, men hva mer har vi enn øyeblikket, når det kommer til stykke.

Skjult ID med pseudonym Ivrig fr. 13 juni 2014 23:24

@Villrosa. Helt enig med deg - om du bytter ut "alder" med "livsfase" eller noe sånt uten år, for det finnes så mange unge mennesker som er eldre enn oss og så mange gamle mennesker som er yngre enn oss - må vite. :-)

Skjult ID med pseudonym 2000 lø. 14 juni 2014 00:23

Jeg tror etter en del skuffelser, brudd og skilsmisser at man kan bli kynisk. Man leter ikke etter sin match lenger, man har senket på kravene og dater ikke en gang lenger "second best."
Jeg ser de sammen tendensene hos meg selv også. Jeg finner meg ikke i noe lenger og bryter tvert om det passer meg slik, irriterer meg over at mannfolka ikke kan akseptere at sånn er det bare, blokkerer de på mobilen og ser tvers gjennom de møter jeg de på byen.
Hvorfor skulle jeg ikke? De har jo aldri betydd noe for meg likevel.

Skjult ID med pseudonym - lø. 14 juni 2014 01:00

Jeg skjønner ikke spørsmålet! Om hva er kynisk? At du ikke vil flytte sammen med noen? Om det er kynisk å være på Sukker samtidig som at du ikke vil flytte sammen med noen...er det greia di?