Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor er det slik?? damer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym umulig fr. 6 juni 2014 19:50

Nå er det sikkert mange som kommer til å si dette ikke stemmer og det er bare noe jeg tror..

Men hvorfor er det slik at de som er pene og attraktive altid kan finne en mann ? Dere jenter sier ikke det stemmer fordi dere ikke treffer den rette, men hvem gjør altid det?? Dere får jo altid oppmerksomhet og om dere skriver til gutter her inne får dere altid svar.... Ja dere treffer menn om den er ute etter sex eller forhold. Og ja dere finner ikke den rette med engang. Men dere kan altid velge og det tenker dere aldri på.. Og utseende har så mye å si... Nesten mer enn det som er på innsiden..

Og hvorfor kontakter dere menn når de sier de har veldig god økonomi og ikke ellers unntatt om de ser utrolig flotte ut?

og som en sier hvorfor kan ikke pene jenter bruker mer tid på å være kreative og smarte enn å bare kaste klærne i blader??

hva mener dere?

og sett dere ned i en time på et kjøpe senter eller på byn hvor dere ser mennesker og se alle som er sammen hvor mye utseende har å si

(kvinne 46 år fra Akershus) fr. 6 juni 2014 20:08 Privat melding

Vet du hva det der gjelder ikke alle. Ja jeg ønsker en med stabil økonomi, dvs fast jobb. Men jeg har datet gutter som har svært dårlig økonomi fordi jeg syntes de var interessante. Ja det finnes jenter som går etter økonomi, men det må de få lov til, alle har forskjellige krav de går etter og det må man bare respektere, føler at menn gjør akkurat det samme, men kanskje ikke viser det i like stor grad. Det finnes da vel et utallige antall pene jenter som ikke kaster klærne i blader men som har flotte jobber og god utdannelse, er vel egentlig svært få jenter som kaster klærne ;)

Utseende har nok noe å si, men det er nå slik at alle har forskjellige preferanser på hva man synes er pent. :) Godt er det. .

Skjult ID med pseudonym - fr. 6 juni 2014 21:15

"Men hvorfor er det slik at de som er pene og attraktive altid kan finne en mann ? "

Skal jeg tippe...jeg er ikke sikker...men vil tro det er fordi de er pene og attraktive - nå gjetter jeg helt vilt her...

Skjult ID med pseudonym Lipton fr. 6 juni 2014 21:35

Pene og attraktive finner dessverre ikke alltid en partner. Av en eller annen ukjent grunn er de alene i mange år og ingen er interessert. Hvorfor? Lurer selv og finner ingen god forklaring.

Skjult ID med pseudonym - fr. 6 juni 2014 21:46

Kan man være attraktiv om ingen er interessert...? Blir ikke det litt feil logikk....

Skjult ID med pseudonym moonlight fr. 6 juni 2014 21:56

@umulig

Jeg faller nok i kategorien pen og attraktiv, men jeg går da ikke etter pengene til mennene her inne eller ute! Det har jeg nok av selv.
Utseende ja. Jeg må jo se han som attraktiv for meg. Men jeg spør aldri om hvor mye han tjener. Det spiller ingen rolle! Så lenge han er attraktiv og klarer seg selv økonomisk + en bra personlighet, så er det alt jeg ønsker.
Må ærlig innrømme at jeg tar lite kontakt med menn her inne, men får ca 5 mld hver dag fra nye menn som jeg ikke har kontakt med fra før. Ikke alle jeg finner attraktive, men jeg svarer høflig at jeg ikke er interessert enten pga utseende eller fordi de er for unge/gamle. Fler av dem skriver jeg med ennå som venner. Det er jo koselig å bli kjent med nye mennesker selv om det ikke er en potensiell partner.
Har ikke vært her så lenge (3 mnd ca), men jeg har ikke funnet den "rette" ennå. Får mye forespørsler om sex og ja det kommer nok av utseende mitt, så det er ikke så lett for oss attraktive å finne noen seriøse heller. Så ikke sett de attraktive damene i bås. Vi har like mye problem med å finne seriøse menn som alle andre, og vi er ikke ute etter penger.

Skjult ID med pseudonym Lipton fr. 6 juni 2014 22:10

Det er ikke slik at absolutt ingen er interessert når du er attraktiv. Noen få er, men ikke de som man kunne tenkt seg å bli kjent med. Så resultatet er at man er alene lenge, veldig lenge. De man prøver å ta kontakt med bryr seg ikke, svarer ikke selv om du er attraktiv. Det finnes ikke logikk, ingen god svar og forklaring.

(mann 41 år fra Østfold) fr. 6 juni 2014 22:18 Privat melding

Tror det handler litt om at de som er veldig estetisk vakre også ser etter det estetisk vakre, og at det kanskje finnes en større andel av overfladiske personligheter i disse gruppene? Litt sånn, "jeg er kjempevakker, jeg må ha en kjæreste jeg finner som er like vakker som meg", og så ender det opp med at man overser den gruppen det kanskje finnes fler "ekte" mennesker i? Så de som er veldig vakre og som samtidig ikke er så forbaska overfladiske, leter i en gruppe mennesker som kanskje ikke gir like godt resultat om du leter etter noe ikke-overfladisk?

Ga det i det hele tatt mening? Vi vil vel alle lete i de gruppene man selv mener vi "fortjener", når det gjelder utseendet. De veldig vakre har en fordel når det gjelder å få oppmerksomhet, men kanskje oppmerksomheten kommer fra feil typer, og samtidig er de for dårlige til å gi oppmerksomheten til de som kanskje faktisk hadde fortjent en sjanse? Blir litt en sånn ond sirkel, på en måte.

Skjult ID med pseudonym Håp... fr. 6 juni 2014 22:21

Tenker du @TS er inne på noe, bare du ser det med andre perspektiv enn meg :). Kan dele mine tanker om det. Om det er noen uenig, så er det lov ;)

Ofte de, som du kaller "pene og attraktive", har en god selvbildet, selvtillit og er målrettet, bevisst. Kontroll over økonomi, jobb og stabil inntekt gir sikkerhet og muligheter. Merk at det er nødvendigvis ikke skyhøy inntekt men en stabil inntekt og fornuftig, kontrollerende bruk av penger. Alt dette kan skape en karisma som tiltrekker mennesker. Dette er like aktuelt for både menn og kvinner.

På den andre siden finnes det menn som med sine holdninger skremmer eller virker ikke tiltrekkende for kvinner. De kan være usikre på seg selv eller bitre etter forrige forhold/erfaringer eller ha noe annet årsak til sin oppførsel.

Jeg tror at spørsmålet er hva velger en man? Og hva en kvinne ser etter - en hun ønsker å ta være på, bygge opp eller en likeverdig partner eller en som skal ta være på henne.... Vel, hvis man ta det litt på spissen uten å gå i detaljer og dybden ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 6 juni 2014 22:22

Jeg vet ihvertfall at jeg holder meg langt unna de damene som er alt for fine. For jeg er tross alt realistisk og vet jeg ikke har noen sjanse på de.
Så får det heller være at de er alene veldig lenge, for det er egentlig ikke mitt problem. :P

Skjult ID med pseudonym queen bee lø. 7 juni 2014 00:25

Det samme gjelder jo menn. De "pene og attraktive" ender alltid opp med en kvinne. De får mye oppmerksomhet og kan velge utifra et stort utvalg.

(kvinne 38 år fra Hordaland) ma. 9 juni 2014 02:30 Privat melding

Tror nok ikke det er så enkelt som at de pene alltid får svar og kan velge og vrake. Tror heller ikke at det er bare de pene som går etter pengene på en mann da det er helt individuelt fra person til person (noen mennesker legger stor vekt på penger andre ikke). Heldigvis er flertallet mest opptatt på at den andre parten har en stabil inntekt og ikke størrelsen på lommeboken.

I noen tilfellet kan jeg tro at en pen kvinne eller mann kan være skremmende nettopp fordi en tenker at en ikke har sjanse. Det samme er de profilene som viser en veldig aktiv mann/kvinne. Om de legger alt for stor vekt på nettopp dette -kan det være skremmende.

Det å date har aldri vært lett og kommer aldri til å bli det -tror jeg. Det er så mye som skal klaffe... Videre tror jeg at de "pene" lett kan bli offer for å ikke bli tatt seriøs. At de ender opp som "kun morro"

Tror det hele handler om kommunikasjon og kjemi. Utseendet er ett første inntrykk og det er viktig å like det en ser. Men heldigvis har vi alle forskjellig smak og syn på hva som er vakkert og alle ser ikke etter det samme i en partner.

(mann 30 år fra Sør-Trøndelag) ma. 9 juni 2014 10:38 Privat melding

Skjønnhet dannes av insiden, personlighet og væremåte spør du meg. Jeg bryr meg mer om personen og ikke image og yttre. Hadde jeg sku hatt trophywife eller fuckfriend... skal du ha en partner å dele livet med teller ikke utseende men føleksene

(mann 33 år fra Oslo) ma. 9 juni 2014 12:26 Privat melding

Det er vanskeleg å vere morosam på kammando. Ein ønskjer kanskje å dekke over eigen usikkerheit. Eg gjer det faktisk også sjølv...

Skjult ID med pseudonym CPU ma. 9 juni 2014 12:35

Ta ting med en klype salt for hva som gjelder jenter her inne. Tror de fleste jentene her inne er sære på en eller annen måte, derfor er dem her. Virker sånn.

Ta en tur på byen en lørdagskveld så ser du utrolig mange fine jenter. Hyggelige, pene og blide, og så kan du lure på hvorfor det ikke er like mange fine jenter her inne.

Skjult ID med pseudonym jaudå ma. 9 juni 2014 12:59

Er paven katolikk?

Skjult ID med pseudonym petra ma. 9 juni 2014 15:56

Ok.. hehe så du må ha ei til å "ta vare på deg", jmf liggesår og sjekk av somatisk status.. Men hun skal klare seg selv??;-) Hmm.. høres ikke ut som en gjensidig relasjon. Lite fristende må vite.

Skjult ID med pseudonym petra ma. 9 juni 2014 17:00

@Jerven;- Utdyp gjerne din kommentar?;-)

(kvinne 50 år fra Hedmark) ma. 9 juni 2014 18:40 Privat melding

Hva er pene menn og kvinner??
Det er klart at et flott bilde kan fange interesse, men det er ikke sikkert den personen er like flott da det kommer til stykket..
Jeg merker jeg har blitt mer oppmerksom på utseendet med årene, men den største og flotteste skjønnheten kommer innenfra :)
Det er klart "de beste" går først.. Sånn er det jo med juletrærne som selges før jul også, men kanskje står det igjen et vinskeivt et som man ser masse sjarme og stil i :) Som med et menneske som kanskje ikke har det flotteste ytre..
Noen har for stor nese, noen har slappe øyne, noen har for mye/for lite mage og bryster...
Det er ikke noe fasitsvar på hva som er pent.
Kanskje ser du en som er utrolig kjekk/pen, men som din beste venn/venninne ikke synes noe om...hvem av dere skal da bestemme om den personen virkelig er det? Det kan dere ikke bli enige om så derfor kommer det helt an på øynene som ser :)
Skjønnhet kan være så mangt, men er personen kun skjønn på utsiden blekner skjønnheten fort i mine øyne iallefall :)

Jeg sjekker aldri konto'n til en mann, men jeg har brent meg på forhold med gjeldsslaver tidligere så at det ikke er for mye rusk i økonomien er ønskelig, men han må ikke ha en fin jobb om han bare har en inntekt så han klarer å forsørge seg selv og sine utgifter :)

Jeg kommer nok ikke under kategorien pen selv om jeg stadig får høre at jeg har et pent ansikt, men jeg ville nå uansett aldri kastet klærne i blader ei heller andre plasser det ikke faller seg naturlig :)

Skjult ID med pseudonym petra ti. 10 juni 2014 21:16

@ Jerven jobber i psykiatrien og tenker han vet "alt";-)
Devaluering av andre msk intelligens er forøvrig aldri kledelig. ;-)

Skjult ID med pseudonym petra on. 11 juni 2014 11:03

Hehe ser man det. Spl/ vernepl da?

Skjult ID med pseudonym 2000 on. 11 juni 2014 14:05

Sitat Ts. "og som en sier hvorfor kan ikke pene jenter bruker mer tid på å være kreative og smarte enn å bare kaste klærne i blader??"

Du irriterer deg tilsynelatende over at du ikke blir oppdaget av de pene jentene, samtidig som du påstår at de ikke har noe mer å tilby deg enn sitt utseende. Hva sier det om deg?

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 11 juni 2014 14:12 Privat melding

Du skal vite, ikke tro.
Jeg er slett ikke Petra, Jerven.

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 11 juni 2014 14:14 Privat melding

Det var ikke så lenge side du beskyldte en hel del andre for å være meg også. Si meg, hvor mange anonyme nick tror du man kan ha?
lol

(mann 40 år fra Oslo) on. 11 juni 2014 15:46 Privat melding

Utsenet betyr mindre jo eldre/erfaren man blir. Med noen x'er i bagasjen betyr en attraktiv dame noe helt annet enn en pen dame.