Alle innlegg Sukkerforum

Kvalitetsseriene

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lei ma. 9 juni 2014 13:59

Jeg kommer snart ikke på noe interessant program det er verdt å se på tv lenger, bortsett fra nyhetene da...

For det virker som om programmene har tatt en mer feministisk retning. De vil lage programmer for kvinnen, ikke for mannen, og hvis mannen ser på blir han tvunget til å være feminim.

Du har programmer som Paradise Hotel som har deltagere som viser stereotyper på den moderne mannen, ikke akkurat særlig maskulin, men heller masseutgaver av tatoverte trendy nisser som ser ut som om de kommer rett ut fra frisørskole.

Der var 300.000 som så finalen i Paradise Hotel. Jeg sier det igjen. 300.000! Jeg skammer meg over å være norsk.

Så har du de utallige programmene som handler om mat. Og er det ikke vanlig matlaging, ja så er det baking, og er det ikke baking, ja da er det grilling!!
Og selvfølgelig er det ikke far og datter som har meldt seg på programmet samtidig, så koselig! Som nå skal vise alle tv seerne hvor dårlige de er til å grille, slik at vi hjemme kan le av dem.

Så koselig, jeg skulle likt å sett mine egne foreldre sånn. NOT!

Det virker som de fremste tv programmene retter seg mot spesielt kvinner og familier, gamle. Hva med oss som vil ha litt dybde, litt action, og ikke sånn døll underholdning? Det er ingenting å se på lenger.

(mann 41 år fra Østfold) ma. 9 juni 2014 14:13 Privat melding

Dexter, Breaking Bad, Doll House, Firefly, Hannibal, Bates' Motel, Game of Thrones, Vikings, The Walking Dead, Fargo, Deadwood er noen av seriene jeg har sett på i det siste. Skjønner ikke hva du mener ;).

(mann 41 år fra Østfold) ma. 9 juni 2014 14:40 Privat melding

Det er sikkert fordi alle disse jentene er så slitne av å høre på de dype samtalene til gutta om fotball, øl og am-cars at de trenger noe mindre dypt om kvelden å slappe av med :D.

Skjult ID med pseudonym Lei ma. 9 juni 2014 14:41

@progrock

Ja, men er ikke dette serier som stort sett bare er tilgjengelig på Netflix og lignende. Jeg har hvertfall sett lite av dem på norske tv-kanaler. Der er det stort sett matlaging og uttdritingstv;)

(kvinne 51 år fra Oslo) ma. 9 juni 2014 14:55 Privat melding

NRK2

Skjult ID med pseudonym Hunden ma. 9 juni 2014 14:56

Hørt om Netflix-Hbo-Viaplay etc-og det finnes faktisk en av og på knapp på fjærnkontrollen:))

(mann 27 år fra Telemark) ma. 9 juni 2014 15:44 Privat melding

Action: Ripper street, 24
SciFi: Torchwood
Fantasy: Game of Thrones, Vikings (Obs, bare se Vikings om du ikke aner noe om historie, kongesagaene eller vikingtiden ;) )

(kvinne 50 år fra Østfold) ma. 9 juni 2014 16:15 Privat melding

Lei for å bryte illusjonen din om kvinner og TV, men jeg ser overhodet ikke på noen av disse programmene du nevner.
Lenge siden jeg byttet ut TV med Netflix, sånn at jeg selv kan styre hva jeg vil se og da går det heller i disse seriene som progrock nevner. :)

(kvinne 43 år fra Akershus) ma. 9 juni 2014 16:26 Privat melding

Hadde det ikke vært for ungene, hadde jeg ikke hatt tv. Jeg kan late som om det er fordi det er fordi jeg aldri sitter på rumpa og ser på noe, mens det egentlig er fordi jeg ikke har tålmodighet til å vente en hel uke på neste episode. Takke meg til netflix eller dvd.

Skjult ID med pseudonym Luthien ma. 9 juni 2014 20:26

@lei,

TV'en har til info en avknapp, vel, det er faktisk en opsjon å ikke slå den på i det hele tatt ... Det er til og med en opsjon å ikke kjøpe en, eventuelt å kvitte seg med TV'en(e) man har ... Er da mye man kan gjøre som ikke involverer TV'en - gå en tur, møt venner, snakk med venner (som i å høre lyden av stemmene deres, og ikke sms, e-post, fjesboka, etc, les en bok, dra på treningssenteret, puss opp leiligheten/huset, bygg på utdannelsen din (eventuelt få deg en), få deg en hobby, etc.

Og så synes jeg du skal holde deg for god til å påstå at dritt-TV skyldes en feministisk dreining! Hallo!! - sånn hjernedød TV som f eks Paradise Hotel er vel mer nærliggende å anta at appellerer til den mannlige delen av befolkningen, flertallet av dere digger jo tross alt mentalt tilbakestående, promiskuøse, blondiner med siliconbryster i fullstendig unaturlig størrelse ... (Så langt fra den moderne, norske kvinnen som man kan komme ...) ;-(

Skjult ID med pseudonym handerre ma. 9 juni 2014 21:47

Når det gjelder serier, er det egentlig veldig lenge siden jeg har sett noe særlig bra. Jeg er glad i How I met you mother, men den ser jeg like godt på netflix som på TV. Ellers går det mye i nyheter, bittelitt sport (stort sett Brann-kamper og skiskyting om vinteren, jeg foretrekker å trene selv fremfor å se andre gjøre det..) og dokumentarer. TVen har jeg inntil videre valgt å beholde, mye fordi jeg er en notorisk NRK-tilhenger. Det er vel svært sjelden TVen står på en annen kanal enn NRK her i huset, selv om TV2 står på i øyeblikket. Men nå skal det visst grilles der, så det lukter kanalskifte lang vei)

Problemet med netflix er at utvalget er så latterlig dårlig. Jeg håpte på det skulle være en slags spotify for film, altså der man kunne finne det meste, også obskure kultfavoritter som jeg ikke har i hyllen selv men neida. Helt ok å mimre med filmer fra oppveksten, men jeg savner en ordentlig streamingtjeneste for film. Filmbransjen er om mulig enda særere enn musikkbransjen, så det skjer nok dessverre neppe alder.

Alt var bedre før. Sånn har det alltid vært.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 9 juni 2014 22:32

Folk som drikker seg fulle, krangler og folk som har sex.
Hmm, tenk at det er tv underholdning.. Er jo bare som hvilken som helst fest på bygda jo.. :P

Har dere ikke slike fester i storbyen? :P

Skjult ID med pseudonym Hunden ma. 9 juni 2014 22:42

Handerre<
Popcorn time er der alle de nyeste filmene ligger (akkurat som netflix) klikk & Play helt gratis,men hvær oppmerksom på at det er gutta bak pirate bay som står bak det,folk har stort sett slutta å laste ned filmer,de streamer i stedet:)))

Skjult ID med pseudonym Veronica ma. 9 juni 2014 23:24

TS. Tror du alle damer bruker kvelden forran Tv'n, og at de liker de programmene du omtaler?

Jeg ser nesten aldri på TV. Bruker kveldene på å trene, være sosial, holde hus og have i orden samt slappe av med en god bok. Og er så klart innom sukker en tur. Håper å finne en mann, som ikke er tv slave.
Nyheter får jeg med meg via radioen, nettet og Aftenposten som jeg abonnerer på.

Skjult ID med pseudonym Cllou ti. 10 juni 2014 02:17

Jeg liker paradic hotel selv mo jeg som mann/kvinne ikke er særlig feminin