Alle innlegg Sukkerforum

Hva tiltrekkes du av ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Linadina ti. 10 juni 2014 10:06

Du sitter og kikker på profil etter profil, kanskje kjeder deg litt for egentlig er det andre ting som burde gjøres.... Men så. PANG!!! Der dukker det brått opp et bilde som tenner interessen i deg igjen. Jeg er nyskjerrig på hva dette er som tiltrekker deg. Fortelle?

Skjult ID med pseudonym G25 ti. 10 juni 2014 11:37

Tiltrekkes av de som klarer å beskrive seg selv 100%, og at det matcher mine preferanser :)

Skjult ID med pseudonym moonlight ti. 10 juni 2014 12:37

Første man ser er jo bilde. Må ha et pent smil, med pene, rene tenner og pene øyne, og hår på hodet. Virker sikkert som jeg er overfladisk, men jeg kan ikke noe for hva jeg liker og ikke liker, så vær vennlig å ikke kritiser meg på det. Ingen har lik smak heldigvis :)
Profilteksten må være seriøs og ærlig, men som Villrosa sier så er det viktig at man ser at han har tid til meg også, og ikke bare hobbyer og jobb.
Profilteksten alene er ikke tiltrekkende for meg hvis ikke også utseende er der. Må jo føle attraksjon for noen før man finner dem interessante.
Men har han utseende og en dårlig profiltekst som ikke appellerer til meg så er ikke det noe heller. Må være en kombinasjon av begge :)

Skjult ID med pseudonym pilseren ti. 10 juni 2014 13:08

Hei jeg likker att jenta likker og drikke pills.de er tilt-rekkende.

(kvinne 50 år fra Østfold) ti. 10 juni 2014 13:21 Privat melding

Jeg har sittet og lurt på dette jeg også. Hva er det egentlig som tiltrekker hvis jeg ser et bilde og tenker, wow!!
Har kommet frem til at det oftest er blikket, men jeg kan ikke forklare hva jeg ser i blikkene som tiltrekker meg.
Jeg har også sans for markert kjeveparti og vakre hender. :) Bilder hvor personen har på solbriller er en uting og kan være en grunn til at jeg tenker, nei takk. Det samme med bilder hvor han holder i et ølglass ol.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 10 juni 2014 13:29

Om jeg får en Wow!-følelse så er det dårlig nytt.
For da er dama så bra at jeg hopper lett over henne fordi jeg har ikke sjans i havet fordi hun er for bra.

Tenker jeg derimot at hun er fin og jeg føler vi har noe tilfelles, ja da tiltrekkes jeg.
Men det er vanskelig å sette fingeren på noe konkret som tiltrekker meg, fordi jeg liker mange forskjellige typer jenter også når det kommer til utseendet.
Det viktigste er derimot at hun har et ansikt jeg liker og det er noe av det første jeg ser på. :)

Skjult ID med pseudonym Hunden ti. 10 juni 2014 15:24

Her har jeg ikke noe å refferere til,jeg blir ikke så tilltrekt av bilder og profiler,men nå har ikke jeg hvert her lenge nok til å fått gått gjennom alle profiler,de jeg har skrevet lit med kommer faktisk fra forumet her,litt sånn over tid,men jeg tryner ikke inn på profiler og sender mailer i hytt og pine,dvs jeg gidder ikke å ri flere hester på en gang,og jeg setter ikke folk i kø,jeg skriver med en dame av gangen,og that's it,men så har jeg god tid også.

Jeg er en sånn 1 manns hund jeg da vøttu:)))

Skjult ID med pseudonym Hunden ti. 10 juni 2014 18:17

Villrose<

Takk,men sånn ær'e bare:))

Skjult ID med pseudonym _________ ti. 10 juni 2014 19:17

Ikke-nordisk utseende.

#yolo

Skjult ID med pseudonym genial ti. 10 juni 2014 19:38

Jeg tiltrekkes av vakre og søte ansikter på jenter når det kommer til profilbilde. Om de har et yndig blikk og smil i tillegg er det et pluss. Et vakkert ansikt for meg kan variere litt, men som oftest er det ei med litt hjerteformet ansikt - som har litt høye kinnbein, liten nese, pene øyne, fyldige lepper og en søt markert hake. På samme måte som mange jenter liker høye gutter liker jeg litt lavere jenter. Damer rundt 155-165 cm med tilhørende proposjoner med slanke lår og midje, smale hofter og sprettrumpe er lekkert ;)

Skjult ID med pseudonym chay ti. 10 juni 2014 19:58

De profilbildene jeg klikker meg først inn på viser menn med et markert kjeveparti og menn som er atletiske/muskuløse.. og menn med et fint smil tiltrekker alltid mer enn alvorlige fjes.

Skjult ID med pseudonym petra ti. 10 juni 2014 20:22

Skal jeg begi meg ut på kroppslige preferanser her?
Fri for bol må jo være 1. kriterie;-)

(kvinne 50 år fra Aust-Agder) on. 11 juni 2014 14:07 Privat melding

Ett pent smil kommer en langt med.

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 on. 11 juni 2014 14:10

Som monnaca sier :)

Skjult ID med pseudonym handerre on. 11 juni 2014 22:48

Etter å ha tenkt hardt og lenge over dette spørsmålet (er ferdig med alle eksamener for i år, så noe må man jo ta seg til når huseier stenger nettet bare fordi det lyner og tordner noe voldsomt) er jeg omsider klar til å avgi mitt svar:

Jeg er vel i den situasjonen at jeg synes de aller fleste jenter/kvinner er pene og i utgangspunktet tiltrekkende. Da snakker jeg rent utseendemessig. Har aldri vært kresen på den fronten og det spiller liten rolle om man er stor, liten, høy, lav, blond eller mørk. Har dog en svakhet for fregner. Det øker vel sjansen hennes ganske mange hakk automatisk.

Selv om jeg tror på kjærlighet ved første blikk som fenomen og at det fungerer for andre, sitter det litt lengre inne for meg å bli så interessert i en jente at hjertet slår litt fortere hver gang jeg ser henne (for øvrig den herligste følelsen i hele verden, men det er så lenge siden sist jeg var forelsket at jeg nesten har glemt hvordan det er..)

For meg så er det sånn at jenter "kryper inn under huden" på meg. Jeg har opplevd mange, mange ganger at jenter jeg egentlig, utfra utseendet, ikke var så veldig interessert i, plutselig har blitt kjempespennende når jeg har funnet ut at vi har en del til felles. Musikksmak og felles humor er vel noe av det som sjarmerer mest i så måte. Om hun i tillegg liker å være i aktivitet og har et relativt avslappet forhold til kroppshyseteri/motefiksering/sminkedilla ja så er det en viss sjanse for at hun får sin egen fanklubb med undertegnede som president :)

Skjult ID med pseudonym wow on. 11 juni 2014 23:16

Øynen er det som fanger mitt blikk hver gang...
Disse smale blå øynene som en gang i blandt popper opp
blandt ett hav av menn.
Så er jo det en profil hvor man kjenner seg selv litt igjen selv i.

Skjult ID med pseudonym Fisseknægt to. 12 juni 2014 00:00

Tiltrækkes af piger med udskæring.