Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym handerre lø. 14 juni 2014 19:08

"I gamle dager" hadde jeg ofte perioder der jeg hadde skjegg. Faktisk er "gamle dager" ikke så fryktelig lenge siden. Skjegget var oftest et resultat av latskap og fraværende tiltakslyst, men også dårlig selvtillit. Det føltes greit å gjemme ansiktet bak en haug med hår når man ikke følte man så ut (og sannsynligvis ikke gjorde det heller siden vinduene sikkert ikke var blitt vasket)

Uansett, selv om jeg rett som det er har tredagers og sågar også femdagers er perioden med langt, ustelt helskjegg over. DA skjer det;

I Mars blir jeg kjent med en jente som er en av hovedgrunnene til at jeg prøvde sukker. Hun kunne nemlig fortelle at hun hadde møtt samboeren sin her. I forlengelsen av samtalen, der det var flere involvert så jeg aner ikke hvordan temaet kom opp, kom det frem at samboeren hennes har skjegg og at det var det første hun hadde falt for. Hun var nemlig veldig glad i skjeggete menn! Og det, mine damer og herrer har jeg aldri hørt en kvinne si før.

Så havnet jeg på fest på Tirsdag med noen av mine fine medstudenter. En mannlig klassekamerat dukker opp med det han kalte "eksamenskjegget" sitt. Han hadde bedre ting å gjøre på i eksamensperioden enn å barbere seg. Poenget var at selv om hans skjeggvekst gjennom eksamensperioden tilsvarte tre dager for min del, så fikk han voldsomt mye skryt for skjeggveksten sin fra jentene på festen, og da mener jeg samtlige jenter på festen.

Aner jeg konturene av en skjeggtrend blant unge kvinner? Bør jeg revurdere mine barberingsrutiner? Eller er dette bare helt tilfeldig og at skjegget bare var en avledningsmanøver for å kunne gi fyren et kompliment fordi hele gjengen egentlig synes han er veldig kjekk?

Skjult ID med pseudonym 2000 lø. 14 juni 2014 19:23

Det er med skjegg som med alt annet, noen liker det og andre ikke.

Skjult ID med pseudonym Kvinne48 lø. 14 juni 2014 19:43

Skjegg er "i tiden" blant de unge tror jeg..... Det har skjedd et eller annet de 2-3 siste årene. Veldig mange unge menn lar skjegget gro. Har en sønn på 28 år og ser at både han og de fleste av hans kamerater nå anlegger skjegg.... :-)

(kvinne 31 år fra Hordaland) lø. 14 juni 2014 19:48 Privat melding

Menn men sjekk blir luket ut som uaktuell umiddelbart!
Har blokkert en del menn men langt skjegg :P

(kvinne 31 år fra Hordaland) lø. 14 juni 2014 20:00 Privat melding

Herregud så mange skrivefeil da!

men= med
sjekk= skjegg

Skjult ID med pseudonym grrrr lø. 14 juni 2014 20:05

Skjegg er skikkelig fint!! :)
Faller lett for menn med skjegg :)
Jeg og open_mind har visst litt forskjellig smak, hehe....

Skjult ID med pseudonym grrrr lø. 14 juni 2014 20:08

Jo mer jo bedre! ;)

(kvinne 38 år fra Hordaland) lø. 14 juni 2014 20:30 Privat melding

Er nok ikke verre enn at noen liker det og andre liker det ikke ;) samtidig er det noen menn som passer det og andre passer det ikke.

Jeg personlig kan ikke fordra lengde i skjegget. For meg virkelig det ustelt og uhygienisk. Men 3- dagers skjegg derimot er ufattelig sexy. Trimmet kort skjegg med bene linjer kan og være sexy.

(kvinne 32 år fra Vestfold) lø. 14 juni 2014 20:32 Privat melding

Enig med Mettemor. Tredagers er ufattelig sexy! Men ingen fan av lengre skjegg enn det. Heller ingen fan av bart.

(mann 27 år fra Telemark) lø. 14 juni 2014 21:03 Privat melding

Da virker det på tråden som at jeg burde stusse ned hakeskjegget en smule da :P Sjekk tips å få ;)

Skjult ID med pseudonym Luthien lø. 14 juni 2014 21:32

@ ts,

Du var innledningsvis inne på noe essensielt mht menn med skjegg: Det vitner om en som er lat, uten tiltakslyst og som har dårlig selvtillit ;-(( I tillegg er det svært få som kler det.

Men du @ts, tar du en utfordring? ;-) Jeg tenker at før du bestemmer deg for å bli en "skjeggape" så burde du prøve en helt essensiel ting mht menn med skjegg - du burde kline med en ... !!! ;-) Jeg må advare deg - det er utrolig ubehagelig - som å kline med en sløv barberhøvel (neida, har ikke prøvd det siste ;-) men jeg har prøvd menn med skjegg, og det kommer aldri til å skje igjen!!! ;-(( En ting er ubehaget mens det pågår, men minst like ubehagelig er det å gå rundt uken etter å se ut som man har trynet på sykkel, hvor haken fikk ta den verste støyten ... !!! ;-(((

Skjult ID med pseudonym handerre sø. 15 juni 2014 00:15

Hva vet du om hvem jeg har klint med?

Jeg vet utmerket godt hvordan en fremmed manns skjegg føles (og nei, det betyr ikke at jeg har klint med en mann, hverken med eller uten skjegg..)

Jeg har også merket meg at mange menn som er sånn... 10-5 år yngre enn meg har anlagt skjegg. Jeg har alltid trodd det har betydd at de er fan av Bare Egil Band eller Band of horses, men det kan altså skyldes at de drar damer på det? Bare greit å vite..

Skjult ID med pseudonym Luthien sø. 15 juni 2014 01:06

@handerre ;-))

Det vet jeg heldigvis ingenting om ;-)) Og, jaha så du vet noe om hvordan det føles - spent på å høre om hvordan det gikk til uten klining (btw, verken skrives uten h ... ;-))

Forklaringen mht skjegg hos de yngre gutta er i følge deres egne utsagn at de føler at de ser eldre ut ... mao slutter de med det tullet når de kommer i en alder hvor de ønsker å se yngre ut ;-) altså begynner de med daglig barbering og øvrig personlig vedlikehold rundt 33-årsalderen ;-)))

Skjult ID med pseudonym handerre sø. 15 juni 2014 10:46

En bekjent av meg anla langt hår og skjegg når han var 17 for å komme inn på en Motorpsychokonsert.

Nå er han 30 og hverken hans kone aller barn har noensinne sett ham uten skjegg og langt hår. Så det med å se eldre ut kan jeg forstå.

Kan kan fint kose med skjegget uten at det involverer bruk av munn :)

Jeg var vel for øvrig rundt 29 når jeg begynte å barbere meg jevnlig. Har hatt perioder etter det med skjegg og også bart (spesielt i movember,,) men nå barberes det stort sett 2-3 ganger i uken, noen ganger oftere, så jeg begynte før snittet da tydeligvis.

Men klart, i hektiske perioder på skolen eller i praksis og lignende så har jeg rett og slett bedre ting å ta meg til enn å barbere meg. Sånn er det bare.

Skjult ID med pseudonym sirene sø. 15 juni 2014 13:02

@Luthien

Hverken skrives både med og uten h... Formen verken ble påbudt i bokmål i 1959, med begrunnelsen at ordet skulle innføres i nynorsk. i 2005 ble hverken igjen tillatt på bokmål.
Riksmålsformen har alltid vært hverken :-)

Verken er forresten også et vevd stoff, ofte hjemmevevd og brukt som kjoletøy :-)

Skjult ID med pseudonym hanefar sø. 15 juni 2014 13:45

Hm, mulig det er en trend @Kvinne48, og andre vil ikke ta skjegget pga. overtro som Mats Zuccarello i Rangers i sluttspillet. ))
Personlig liker jeg å ta det en gang i mellom - sover bedre om natten. :)

(kvinne 46 år fra Akershus) sø. 15 juni 2014 20:30 Privat melding

Enig med de andre jentene her, 3 dagers sjekk er sexy, men helskjegg synes jeg ikke noe om. Men liker nybarbert best....så godt å klemme og kose :)

(kvinne 44 år fra Buskerud) to. 19 juni 2014 19:02 Privat melding

Digger skjegg.. Stubb eller helskjegg. Like bra.

Skjult ID med pseudonym Dingo to. 19 juni 2014 22:04

Jeg vil da inderlig håpe at vi IKKE ser konturene av en skjeggtrend blant unge kvinner - ille nok med ubarberte legger.

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) to. 19 juni 2014 22:48 Privat melding

Jeg syns det kan være sexy med skjegg. Alt kommer vel an på mannen som "bærer" det, og om han holder det velstelt :)

Skjult ID med pseudonym griffin fr. 20 juni 2014 23:39

Dan Bilzerian er jo konge. Sånn er det med den saken.

(kvinne 46 år fra Akershus) fr. 20 juni 2014 23:44 Privat melding

@sweet1

Jeg er enig med deg der da, selv om jeg ikke synes skjegg er fint, så er det noen som bare kler det og hvis det er velstelt. :)

Skjult ID med pseudonym hunvetdu lø. 21 juni 2014 03:44

Gutter med skjegg er gennerelt sexy spør du meg...