Alle innlegg Sukkerforum

Interesse vs uinteressant

Vis siste innlegg
(mann 49 år fra Buskerud) sø. 15 juni 2014 10:16 Privat melding

Alle damene jeg prøver å få kontakt vil ikke, alle damene som vil ha kontakt med meg , passer meg ikke. Er det noe galt med match beregningen her ???eller funker dette i det hele tatt???

Skjult ID med pseudonym grrrr sø. 15 juni 2014 10:18

@ts
Smaken er som baken og der kommer sukker til kort ;)

(kvinne 51 år fra Buskerud) sø. 15 juni 2014 11:05 Privat melding

Jeg har det også sånn, de jeg vil ha kontakt med får jeg ikke kontakt med men de som er totalt uaktuelle får jeg kontakt med.
Lurer også på hvorfor de aller fleste menn i min alder har bilde av seg selv og motorsykkelen, eller bilde av seg der de driver med en eller annen ekstremsport ?

Skjult ID med pseudonym EiKvinne sø. 15 juni 2014 11:37

He, he, Spiralizzz, fordi de vil vise hvor "oppegående" de er.

@TS, beklager for avsporing. For å svare på din undring så sånn er livet på nettet.

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 15 juni 2014 11:43

@ Spiralizzz
De 40åringene som kjører motorsykkel opp og ned hovedgata for å lage mest mulig lyd i en småby/tettsted kan du med en gang avskrive som oppegående. De er hinsides hjelp og skulle vært tvangsparkert.

De øvrige har oppdaget testosteronkremen og sin andre ungdom :-b

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 15 juni 2014 11:50

Du sier jo ikke noe om forskjellen på de damene du kontakter og de som kontakter deg. Men la meg gjette:

De du kontakter er yngre? Det å være 44 og si at du leter etter kvinnen i ditt liv med en aldersforskjell nedad på 24 år, får mange seriøse damer til å rygge.

De du kontakter er nettere og lettere? Du skriver at damene må ta vare på seg selv. De fleste mener slank når de sier dette, så hvis det er det du mener og der problemet ligger kan du jo like gjerne skrive det rett ut?

De du kontakter er penere? I og med at vi alle her kan velge fra et bredt utvalg, sikter alle så høyt de kan. Det gjør du, og det gjør damene som skriver til deg. Da oppstår situasjonen du beskriver.

Skjult ID med pseudonym moonlight sø. 15 juni 2014 11:53

@ts
Match beregningen tar hensyn til hva man liker osv. ikke utseende.
Ikke alle man liker utseende til (finner attraktive) så da ønsker man heller ikke kontakt.
Jeg for min del gjør i hvert fall ikke det. Hvorfor kaste bort tiden på noen man ikke finner attraktive? Er ikke her for å finne venner, det har jeg nok av :)

(kvinne 46 år fra Vestfold) sø. 15 juni 2014 11:58 Privat melding

@ts

Må si meg enig med @metoo her!
VELDIG useriøst å søke damer helt ned i 20 årene når du er 44 selv!?
Jeg hadde aldri tatt deg seriøst i hvert fall...
Du kunne jo vært faren deres!!
Nei søk damer du IKKE kunne vært faren til aldersmessig, så kan det hende du blir sett på som litt seriøs :)

Skjult ID med pseudonym Hunden sø. 15 juni 2014 12:09

Jeg tror at nett-dating genereldt vanskeliggjøres av to ting,det ene er utsiling,(altså at man siler ut bare pga av et bilde,og seff profilen,om den er dårlig, det andre er at mange er overdrevent kresne (jr merk) men dog,bare tenkt på all den informasjonen vi legger fra oss i en profil,og hva slags skeptisk mal som ligger til grunn for de som leser den.

Hva gjør man i RL når man finner hverandre?
I RL har man hverken bilde eller profil å forholde seg til,men tillgjengjeld har man personen forand seg,også tar man det derfra.

På nettet er det helt annerledes,det å beskrive seg selv helt korrekt er nærmest helt håpløst, for da måtte man ha tatt med de dårlige sidene også,og det er negativt,i det store å hele er det ikke lett å skrive seg til en partner/kjæreste.

I RL er det i mange tillfeller ganske vanlig at man finner hverandre ute på byen,gjerne da med litt alkohol inn i bildet,og da er rimlig mange hemninger borte,man leter ikke etter det perfekte,og det er prøv,lær og feil.
På nettet er dette helt annerledes,man er edru,og er mere skjærpet,kresen,og er ikke så villig til prøv- lær og feil metoden.
Så det finnes egentlig ingen fasit på nettdating,matchelister er heller ikke det optimale,men man kan for noen personer si at det er bedre enn ikke noe:)))

(kvinne 46 år fra Vestfold) sø. 15 juni 2014 12:12 Privat melding

@Fseverin

SIer ikke at yngre damer ikke vil ha eldre menn, men hvis @ts tar kontakt med damer som er i 30 årene og oppover så tror jeg ikke de ser han som seriøs pga hans søken helt ned til 20 år....
Er også eldre damer som søker yngre menn, men ikke så langt ned i alder at de kunne vært moren.
For meg er det useriøst. Yngre damer som søker eldre menn tak kontakt med dem uavhengig om hvilken alder det står at mennene søker.....

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 15 juni 2014 12:18

FSeverin
Jeg tviler ikke på at det kan finnes en og annen jente på 20 som kan gå en god del oppover i alder for en stund. Men når hun er 30 og han 54, tror du det er like stas da? Uansett - det er nokså irrelevant om en slik person finnes eller ikke, hvis resten av oss mister interessen for en godt voksen mann som ønsker seg livslang kjærlighet med en som akkurat er ferdig med videregående.

TS
Synes det er sprekt å ønske seg en dame for livet som er 24 år yngre. Særlig når du vil unngå drama i tillegg. Kan bare ønske deg lykke til! :)

(kvinne 41 år fra Møre og Romsdal) sø. 15 juni 2014 13:34 Privat melding

Man kan jo prøøøøøve å faktisk se forbi et profilbilde og det som står på profilen til vedkommende og faktisk gidde å skrive litt med vedkommende før man avskriver noen helt. Kommer nok til å deaktivere min egen konto snart også for har følelsen av at de fleste her inne har enten vært her så lenge at de blir overfladisk og is looking for The next best thing allerede når de har kontakten en de finner interresant...eller

(kvinne 41 år fra Møre og Romsdal) sø. 15 juni 2014 13:43 Privat melding

Jeg opplever flere uten bilder i det hele som har satt hjerter og så gidder de ikke ta kontakt...whats The point...vente på at jeg skal skrive bare fordi de har vært så snill å sette hjerte eller??? Hva er de redd for egentlig...at jeg skal svare de eller ikke.....?! Virker sikkert som den bitchen nå men syns hele onlindate verdenen har blitt ekstremt overfladisk...nei tror jeg går for den gode gamle måten å treffe noen på gata eller butikken....

Skjult ID med pseudonym Søndag sø. 15 juni 2014 16:35

@Clotho
er ei kvinne (bare for å være klar her :) og heeelt enig med deg. Dumt at vi bor langt unna, ellers kunne vi ha tatt en tur sammen på den gamle måten!

syns også at sukker er kjempe skuffende...

(kvinne 41 år fra Møre og Romsdal) sø. 15 juni 2014 16:51 Privat melding

Hahaha ja kanskje vi skulle gjort det og om du holder til i Oslo området så er jeg der ganske ofte pga at størsteparten av vennekretsen min er der :) begynner å bli litt så Hoes before broes her kjenner jeg, venninner får man aldri nok av og de gidder faktisk å ta seg tid å bli kjent også ;) folk er alt for selvhøytidelige her syns jeg...du vinner ikke om du ikke tørr å tape litt innimellom :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 15 juni 2014 19:24

@Clotho

Jeg er både enig og uenig med deg egentlig.
For hvorfor skal ei jente se forbi profilbildet og profilen min og gi meg en sjanse når hun ikke liker utseendet mitt?

Er hun i tvil om hun liker det eller ikke, så håper jeg selvsagt at hun gir meg en sjanse for å se.

Men ja, skjønner jo at jenter syns det er skummelt å gi meg en sjanse, for de kan risikere å falle for meg, for jeg er en såpass likandes og koselig fyr å møte. ;)

Skjult ID med pseudonym Jente30 sø. 15 juni 2014 19:46

Skikkelig dårlig gjort å ikke møte opp til avtalt date, og la være å gi beskjed. Har aldri opplevd det selv, heldigvis. Men det sier mer om disse mennene enn om deg @Villrosa. Heldigvis mange pålitelige menn også på nett :-) Lykke til!

(kvinne 41 år fra Møre og Romsdal) sø. 15 juni 2014 20:07 Privat melding

@powpowgutt

Nå var gjaldt dette faktisk gutter som har gitt kompliment for utseende og så plutselig så bare slutter vi å skrive liksom...uhøflige er folk her også når vi ser på andre svar her...Kanskje jeg er for direkte vet ikke men orker ikke slik rundt grøten ting...jeg er meg og syns ivertfall selv at jeg er en fantastisk person ;)) jepp jeg er full av ironi hahahaha...må vær det på et slikt forum.

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 15 juni 2014 20:24 Privat melding

@TS

Tar tid å finne den rette, vi alle føler det vel slik at de man liker styrer unna en og de som tar kontakt passer man ikke sammen med av ulike grunner, tror at nettdating er fryktelig vanskelig, jeg bruker ikke matchtallene de er ikke så viktige for meg. :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 15 juni 2014 20:32

@Clotho

Men det går jo begge veier. Er mange jenter også som plutselig slutter å skrive til tross for å ha vist stor interesse tidligere i meldingsutvekslingen.

Selv så gir jeg alle en ordentlig sjanse så jeg kan danne meg et best mulig inntrykk av jenta.
Det er selvsagt kjipt at jenter ikke er villig til å gi meg en sjanse.

Jeg er nok veldig rask til å trekke meg unna om jeg føler at interessen forandrer seg og det til tross for at jeg ikke har noen andre som jeg snakker med samtidig.
Jeg er rett og slett ikke den fyren som er på og som "overtaler" jenta til å gi en en sjanse.

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 15 juni 2014 20:37

@19:35
Fire stykker som ikke dukker opp. Det var da som søren.
Jeg tror det for mange blir mer skremmende å gi avkall på sin singeltilværelse jo eldre en blir... i så stor grad at det overgår redselen for å være alene.

(kvinne 41 år fra Møre og Romsdal) sø. 15 juni 2014 20:47 Privat melding

For å vær helt ærlig så skjønner jeg ikke hva man gjør på en slik side om man er livredd for å møte noen man faktisk liker og kan komme til å like veldig godt...Er det litt sånn Ånei nå begynner hun å like meg litt for mye så da sletter og blokkerer vi så fort vi kan? Eller tenk om hun tror jeg et interessert fordi jeg svarer tilbake....Bare spør....?!

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 15 juni 2014 20:56

@20:47
Nettopp derfor!
Her kan supersjenerte og sosialt evneveike trene og trene og trene dag for dag på "hvordan komme i kontakt med ei dame".. fra den første angstbiterske "å nei, hun tittet på profilen min" via "å nei nå sendte hun en melding og.. hva i huleste gjør jeg nå.. best å vente noen dager med å logge på.." til "endelig en date... men søren hvor jeg fryser på føttene akkurat nå... tror nesten jeg må utsette det litt jeg"..

...til en etter et par knøvlete hurtige dater og noe fomlete fjortissex en stund senere har ladet batteriene og selvfølelsen såpass at en ved senere anledninger både tør å se på og snakke med folk (på en god dag)

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) ma. 16 juni 2014 00:06 Privat melding

Skjønner frustrasjonen, men må si jeg er "lettet". Fint å finne ut det ikke bare er meg som har det slik som @ts forklarer :)

Skjult ID med pseudonym moonlight ma. 16 juni 2014 00:38

Var en kommentar her i stad fra ei som @ts tydeligvis hadde kontaktet.
Mulig det er han som har slettet kommentaren hennes da hun stod frem med profilen sin.
Hun skrev i hvert fall at han hadde kommet med forslag på sex i første melding. Kanskje ikke rart han ikke får respons da eller?
Og når du starter tråder @ts så må du regne med at alle som har kommentarer kommer med dem. Du trenger ikke slette dem bare fordi du ikke liker dem! Du burde jo regne med at damer du har kontaktet på den måten også leser forumet og da står frem! Ønsker du ikke det, så får du heller laget deg en skjult ID.

Skjult ID med pseudonym Hunden ma. 16 juni 2014 00:54

Villrosa<
Uffda,det var dårlig gjort av han å ikke stille på avtalt date,blås i han og kom deg videre-slike folk er ikke noe å samle på uansett,hvertfall ikke om de ikke sier fra:))