Alle innlegg Sukkerforum

Søndag mest besøkte dagen?

Vis siste innlegg
(mann 49 år fra Buskerud) ma. 16 juni 2014 12:48 Privat melding

Hvorfor er Søndag den mest besøkte dagen? jeg vil ha dame hele uken:)

Skjult ID med pseudonym jaudå ma. 16 juni 2014 12:58

Du har mange "gode" spørsmål ts. Jeg tenker 60% av brukerne kunne skrevet "søndagskjæreste". En opplever å få hjerter, svarer på de, og får i beste fall svar etter halvannen uke. En skriver en melding på våren, får svar på høsten (også av noen som bringer hjerter til torgs). Så dater en noen, eller en får høre at noen vil treffes, for så å oppleve at det passer om to uker, eller innimellom når de har hentet flyttegods, vannet plenen, besøkt søstre, tanter og kusiner og alle skolevenninnene som de pleiet kontakt med for tjue år sia. Å gi av sin TID er det dyreste en kan gi. De færreste er særlig rause med det :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 16 juni 2014 13:17

Søndag? Hmm.. Foretrekker mandag til onsdag kjæreste egentlig. :P

Skjult ID med pseudonym handerre ma. 16 juni 2014 14:47

Jeg vil ha Tirsdag ettermiddag mellom 17 og 20 samt annenhver Torsdag etter klokken 16-kjæreste..

Eller eventuelt en kvinne som har tid til meg. Jeg har massevis av tid til overs å gi bort. Ikke gratis men veldig, veldig billig :)

Min teori om hvorfor søndag er den mest besøkte dagen er at i helgen har folk vært på by'n. De har sett alle de vellykkede jævlene arm i arm med kjæresten(e) sin(e). De har sett eiendomsmeglere, advokater, leger og andre slaskaser dra damer som om de aldri har gjort annet. Når de kommer hjem, alene og ensom med skjorten full av kebabsaus og dårlig tysk porno som eneste trøst, tenker de i sitt stille sinn; Jeg vil også ha en kjæreste.. Derfor henger man på sukker hele Søndagen, før man går tilbake til livet, jobben og hverdagen på mandagen og helgens fiasko er atter en gang glemt, selv om den alltid, som helgen før, vil ligge i bakhodet og gnage..

Skjult ID med pseudonym jaudå ma. 16 juni 2014 14:51

Da er vi tilbake til jobbannonsen. "Søker kjæreste i 14% stilling, 20% stilling, halvtid, fulltid, deltid, ansatt, administrator, leder,.. vikariat (?) personlig assistent, massør, sinnasnekker, håndlanger, langer", etc. etc.

Skjult ID med pseudonym jaudå ma. 16 juni 2014 15:02

100% stilling er vel trettisjuogenhalv time. Brukbart m muligheter for alenetid da. Kan bli mye nattevakt og.. noe som borger for lange perioder m avspasering.