Alle innlegg Sukkerforum

Har vi grodd fast?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Grimstad82 ti. 17 juni 2014 07:42

Har singeltilværelsen blitt så trygg og god at vi velger å være det, selv om en sier at en på utkikk?
Etter å ha vært her en stund, men også vært vekke så ser jeg hele tiden de samme folkene pålogget. Og jeg tenker med meg selv, at de fleste jeg ser i mitt "online nå" vindu, kan rett og slett bare gå ut og huke tak i den første og best mannen uten problemer. Og når jeg sier de fleste så mener jeg det, jeg er så pass ærlig at om du spør meg om hva jeg syntes om deg utseendemessig så får du et ærlig svar.

Sukker er forstålig nok glad for at vi er her, men er ikke litt av greia med dette at en skal finne den som gjør at en ikke er her? Den beste reklamen for Sukker er at noen finner hverandre.

Stiller vi for store krav til hverandre? Må alt være rosentødt hele tiden? Om en stol er ødelagt prøver man ikke å lime/skru den sammen før man kaster den, er det ikke da mulig å gjøre det samme med følelser/forhold? Gir vi opp for lett?

Jeg skal ikke klage på hvordan livet mitt har vært opp til nå, eller jo kan jo alltids klage litt, er sunt å klage! :)
Men, det høres kanskje litt rart ut. Det gleder meg også på en litt rar måte å se de samme ansiktene, fordi det betyr at det er ikke noe lettere for andre. Også tror jeg at når en holder på på en side som dette og spesielt da på forumet, så føler en, en form for tilhørighet.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 17 juni 2014 09:04 Privat melding

"Singel" er i seg selv et fælt ord. Mine umiddelbare assosiasjoner: Synd på, hysterisk ventende på noe som ikke finnes, vond ensomhet, grus på bakken, isolert osv... Altså veldig trist. Men ordet er også litt hæslig. Det klinger så sjelløst: Han er singel; han ER fattigdom, han er fortapt", eller "grodd fast" om du vil...

Neida, alt må ikke være rosenrødt hele tiden. Men en jeg skal knytte meg til - og se verden gjennom øynene med - kan ikke være hvem som helst. Å være såkalt singel behøver ikke å ha med ensomhet å gjøre, selv om det nok har det for noen. Men hvis ikke jeg kunne elske verden / meg selv så kunne jeg heller ikke elske verden / meg selv ( ! ) Da hadde alt vært forferdelig.

(kvinne 54 år fra Oslo) ti. 17 juni 2014 09:30 Privat melding

Singel er et ord som egentlig sier at det er galt å være alene og at man skal være to for å bli lykkelig, men hvor mange lykkelige par finnes det egentlig og hvor ille er det å være singel? Er man singel i virkeligheten siden de fleste av oss har et nettverk rundt oss?

Skjult ID med pseudonym Hunden ti. 17 juni 2014 09:38

Det jeg tror er noe av greia til at mange blir her ''alt for lenge'' er at mange glemmer at det er to tomrom som skal fylles (hans og hennes) de aller fleste som er frustrerte ser ikke helt den,de er bare opptatt av at de selv er single.
Det dreier seg om litt mer enn bare sin egen verden:))

Skjult ID med pseudonym lille ti. 17 juni 2014 10:05

Tror ikke på frustrasjon. Vet bare at jeg nå er så voksen at jeg vet hva jeg vil ha. Samme som alle dere andre tenker jeg;-)

Skjult ID med pseudonym Hunden ti. 17 juni 2014 10:19

Villrose<
Ja du er en klok dame,det er ikke bare seg selv det dreier seg om,og om bare skal gå etter hva man vil ha teorien, kan fort ende i grøfta:))

Skjult ID med pseudonym lille ti. 17 juni 2014 10:29

Villrose. Ikke devaluer dine medmennesker. Og vite hva en vil ha er ikke ensbetydende med en egoistisk holdning, som du illustrerer i ditt innlegg. Jeg vil ha det samme som jeg gir, vil ikke bli brukt som dørmatte/ryggsøyle/ den eneste bidragsyter i ett forhold. Jeg eksisterer ikke kun for å tekkes andre. Egne "krav" har også jeg. Respekt, ærlighet, trygghet er nøkkelord her:-)

Skjult ID med pseudonym jaudå ti. 17 juni 2014 10:30

Forum er Sukkers brune pøbb.
Ja, Hunden, det er flere tomrom som skal fylles. Sukker burde fått flere funksjoner, som "besøkshjelpen", "støttekontakten", "ei hjelpende hånd" etc. etc

Skjult ID med pseudonym jaudå ti. 17 juni 2014 10:32

..hehe.. Sukkers "frivillighetssentral" :-b

Skjult ID med pseudonym jaudå ti. 17 juni 2014 10:35

@ 10:28
Da har Oscar Wilde lite til overs for velmente råd.

Skjult ID med pseudonym handerre ti. 17 juni 2014 11:13

Jeg var grodd fast sånn helt generelt i tilværelsen min, så jeg begynte å ta noen grep. Et slags 30-årskrise utløste et slags livsprosjekt som startet med at jeg sa opp jobben jeg hadde hatt i 8 år og begynte på en utdannelse. Planen er at det skal kulminere i at jeg flytter vekk herfra, finne "den rette" (ja, det er nok helt sikkert så lett at jeg bare bestemmer meg for det. All erfaring tilsier det. Jeg er nå ironisk.) og få verdens vanligste liv med jobb, familie, rekkehus og stasjonsvogn.

Slik livet mitt var, så jeg ingen mulighet for å få meg dame, men det har snudd seg. Jeg er mer usikker på om nettdating er en rette arenaen etter at jeg forvillet meg inn her på sukker, men jeg utdanner meg til et veldig kvinnedominert yrke, så jeg får en helt ny lekeplass kastet i fanget når jeg er ferdig utdannet om ett år :)

Poenget mitt er at jeg tror mange kan ha godt av å endre seg. Man bør reflektere over hvorfor man er singel. Klart, det kan alltid ha vært den andre sin feil. At man utelukkende har vært i forhold med helt håpløse folk. Men har det vært sånn hver gang? Vet du det? Kanskje du må endre deg litt også, for å komme ut av singeltilværelsen og klare å få et forhold til å fungere. For min del har personlig utvikling iallefall vært helt avgjørende

Og det gjør meg forsåvidt ingenting å fortsatt være singel mens jeg studerer. Alt til sin tid.

Til slutt vil jeg kommentere det som ble sagt om ordet "singel" som negativt ladet. Det føler jeg ikke det er. Jeg føler det er et ganske nøytralt ord som egentlig bare sier noen om en persons samlivsform. Men, jeg kan argumentere for at det er positivt ladet når det sies om kvinner. Jeg kjenner iallefall at interessen for et nytt kvinnelig bekjentskap stiger en smule når noen sier setningen "hun er singel" om henne. Men det kan jo hende jeg er desperat :)

(mann 47 år fra Oslo) ti. 17 juni 2014 11:47 Privat melding

Vil korrigere noe jeg sa i morges: At "singel er i seg selv et fælt ord".
-Skulle ikke skrevet "i seg selv" - fordi jeg mente egentlig slik jeg synes det ofte brukes her!

Egentlig tenker jeg bare på det som et nøytralt og litt kjedelig faktaord, og ikke noe mer enn det. Ha en fin dag dere også. Nå skal jeg på jobb.

(kvinne 54 år fra Oslo) ti. 17 juni 2014 12:45 Privat melding

Du sier mye klokt Hunden. Jeg kommer til å savne våre samtaler når jeg forsvinner herfra..

Skjult ID med pseudonym Hunden ti. 17 juni 2014 12:53

Krsna<
Buhuu-når forsvinner du da?

(kvinne 54 år fra Oslo) ti. 17 juni 2014 13:24 Privat melding

Innen en uke

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 17 juni 2014 13:40

Er jo litt forskjell på å måtte fikse stolen før en i det hele tatt kan sette seg og det å fikse stolen etter at den blir ødelagt etter en stund i bruk. :P

Om vi har for høye krav til hverandre? Ikke godt å si, jeg har ikke høye krav til ei som vil bli kjent med meg.
Men kan vel ikke komme unna det faktum at jeg føler jenter (kun fordi det er jenter som er aktuelt for meg, gjelder sikkert menn like mye) har store forventninger til hvordan jeg skal være.
For det holder jo ikke at hun liker utseendet mitt og syns jeg er interessant. Jeg må jo kunne si de magiske ordene også.
Og når vi treffes så skal gnistspruten stå, så bra kjemi skal det være umiddelbart.

Jeg kan ikke de magiske ordene og jeg har aldri opplevd noen gnistsprut. Men syns jeg du er interessant og jeg liker det jeg ser så gir jeg deg både en, to og tre sjanser for å danne meg et bilde, for det er jo så mye som kan påvirke spesielt det første møte til at det ikke føles optimalt.

Når det er sagt, så mener jeg ikke at en skal gi noen med 0 kjemi flere sjanser. Men hvis du føler det er en liten glør med kjemi der, hvorfor ikke blåse litt på den og se hva som skjer?

Skjult ID med pseudonym polypper ti. 17 juni 2014 13:55

Synes å ha sett krsna forlate dette forum x antall ganger. Det er det som kjennetegner deg :P

Skjult ID med pseudonym handerre ti. 17 juni 2014 14:00

@powpow;

Akkurat de gnistene tror jeg er fryktelig oppskrytt. Romantiske komedier fra hollywood samt diverse "dameserier" (og sikker også dameblader) må nok ta skylden. Til tross for at det bor en håpløs romantiker i meg en plass (i storetåen, tror jeg..), så ser jeg heller kynisk på hele opplegget;

Det holder i massevis at man er fysisk tiltrukket av hverandre og at du kan se på den andre som din beste venn. De to faktorene, ene og alene, er det som skal til for å kunne ha et vellykket forhold som varer livet ut. Jeg tror det er svært sjelden at noen får så god kontakt og så god kjemi på første date at man kan begynne å snakke om gnistregn og at man nærmest kan fornemme Bobby Womack eller Barry White grynte i bakgrunnen.

I 99% av tilfellene har den første daten den funksjonen at den legger grunnlaget for hvorvidt man vil møtes igjen eller ikke. Men, på grunn av de mediene jeg nevnte innledningsvis tror jeg det er mange som har et meget urealistisk forhold til hvordan ting foregår, samt urealistiske forventninger til partneren. Dette er hovedgrunnen til at så mange er singel, forblir single og at antallet single fortsetter å øke.

Skjult ID med pseudonym Hunden ti. 17 juni 2014 14:26

Krsna<
Kan du ikke bare ta en mnd till-eller må jeg gifte meg med deg for å holde på deg her:))
Loggre-Loggre

Skjult ID med pseudonym Hunden ti. 17 juni 2014 14:34

Både ja og nei,vi ble ikke kjærster,men jeg havnet på vennelista (som vanlig) men det regnet jeg lisom med,med 15 års aldersforskjell liksom:)))

Skjult ID med pseudonym Hunden ti. 17 juni 2014 14:42

Sukkersøt<
Åh ja,men det var hu fullstendig klar over,for hu har lest profilen,og jeg sa fra også-men vi hadde det kjempe kos-spiste middag ute:)))

Skjult ID med pseudonym Hunden ti. 17 juni 2014 14:48

Villrosa<
Ja,jeg så det-dårlig gjort,har man avtalt bør man ha en god grunn for ikke å stille,dessuten si fra så tidlig som mulig:))

Skjult ID med pseudonym Hunden ti. 17 juni 2014 14:58

Sukkersøt<
jepps det er sant,men det er sikkert mange måter å tolke det på,di sier at kjærlighet kan flytte fjell,appropos det.
Jeg kjørte E-18 til Hamar på søndag,og etter minnesundbrua,der har de flyttet riktig mange kilometer med fjeld asså,og det er ''Sæhre'' som er byggherre,han må ha utrolig mye kjærlighet for at den 4 feldts veien skal bli færdig,jeg har aldrig sett så mye fjell dem har flytta på som der:)))