Alle innlegg Sukkerforum

Fiks looks plis?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sanninga on. 18 juni 2014 21:57

Looks er så trist og deprimerende uten mulighet for filtrering (geografi, alder, barn, for eksempel). Det er også litt sprøtt at jeg blir vist profiler uten bilder :( U fix, sugar daddy?

Skjult ID med pseudonym Pronto to. 19 juni 2014 17:18

Looks henger seg opp også....... veldig kjedelig !

Skjult ID med pseudonym Sukker to. 19 juni 2014 18:58

På appen er det mulig å sette alder og fylke, men det kommer på web også snart. Kun en andel bruker den på mobil, og ikke alle liker å oppgi posisjon, så derfor vises ikke avstand i km. Det kommer likevel det også på de som har akseptert posisjonsdeling på mobil.
Ha en knall kveld :-)

Skjult ID med pseudonym Tja. fr. 20 juni 2014 17:21

Er det tenkt at Looks (på mobil) skal linkes opp mot profilen her på et vis etterhvert? Altså f.eks. at dersom jeg har valgt vekk noen i Looks, så vil de bli blokkert her? Og at de man viser interesse for i Looks på en eller annen måte vil få vite det her?

Forøvrig er jeg litt usikker på matchen i Looks, for som de andre her sier, får man høy match med folk som f.eks. har barn selv om man har valgt å ikke se de med barn her på nett. Er det da det samme med f.eks. ikke-røyk, som jeg har satt til nesten et absolutt krav her på nett? Får jeg også opp røykere i Looks, for å si det sånn?