Alle innlegg Sukkerforum

Kjærlighet har ingen alder.....eller?

Vis siste innlegg
(kvinne 50 år fra Aust-Agder) to. 19 juni 2014 11:59 Privat melding

Så hva søker mann?Så mange menn på min alder og eldre som søker jenter fra 20 og oppover,de kan man jo ikke konkurrere med!Synes dette med alder er vanskelig.,men det ser ut som man må velge å gå ned litt på alder for tiden.Hva tror dere damer på min alder (40-50+)

Skjult ID med pseudonym Stor Hauk to. 19 juni 2014 12:26

Jeg søker gjerne fra 35 og opppover. Men der sier alle at jeg er for ung. Jeg er 26 år. Og damer som deg @monnaca er akkurat hva jeg søker.

Så vi begge sitter i grunnen i samme båt :P

(kvinne 50 år fra Aust-Agder) to. 19 juni 2014 12:51 Privat melding

Jeg dater ikke de jeg kunne vært mora til,det blir feil for meg:)

(mann 44 år fra Troms) to. 19 juni 2014 14:49 Privat melding

Er vel "40 års krisa" som gjør at man må sjekke opp 20 åringer ;)
snakker ikke for meg selv her altså.
Og dere damer i 30-40 årene klarer fint å konkurere med dem. Dere har litt mer å by på enn 20 åringene;)

Skjult ID med pseudonym lille to. 19 juni 2014 14:57

Kvinne 39. Går heller 5 år ned enn 5 år opp. Ikke mer enn 10 år yngre dog. Da fortrinnsvis om han har barn fra før, fordi jeg ikke ønsker egne barn.

Skjult ID med pseudonym mann to. 19 juni 2014 15:26

Gjelder nok ikke alle menn @monnaca. Jeg er selv 45 år og søker kvinner rundt min egen alder. Ønsker en partner som er på omtrent det samme sted i livet som meg selv.

Men de få brevene jeg får fra kvinner som er aktuelle (litt sporty, liker friluftsliv etc) er fra kvinner i midten av 30-årene. Og det er jo smigrende det... Kvinner på min alder finner jeg dessverre å være svært skeptiske, og også ha en utrolig mengde krav til hvordan mannen skal være. Husk også at vi menn har erfaringer og vet hva vi vil ha/ikke ha, og når jeg ser slike mengder med krav så daler interessen fort.

Jeg har ingen andre krav enn at min kjæreste må like å bevege seg, jeg må bli glad når jeg ser henne og ønske å være sammen med henne. Og livet må være bedre med henne enn uten.

(kvinne 50 år fra Aust-Agder) to. 19 juni 2014 15:33 Privat melding

Nei de gjelder ikke alle menn og jeg snakket ikke noe om krav ??

Skjult ID med pseudonym mann to. 19 juni 2014 15:46

Nei, men alle kravene som jeg opplever kvinner i 40 årene har på sin profil kan kanskje være med på at menn søker seg ned i alder. De fleste menn liker ting ukomplisert.

(kvinne 46 år fra Vestfold) to. 19 juni 2014 15:56 Privat melding

@ts
De som tar kontakt med meg er i alle aldere fra 27 til over 50, men de fleste er mellom 35 og 45, så tror ikke alle menn er ute etter yngre damer.
Men de av mennene som ikke har barn er nok kanskje ute etter yngre damer, da de ønsker seg barn....Veldig få damer i slutten av 30 og oppover som vil ha barn. En mulig forklaring, men hvem vet :)

Skjult ID med pseudonym Grimstad82 to. 19 juni 2014 17:13

Har hørt om en sånn dating side som passer for folk som ser så langt ned i alder, tror den heter Thailand :)
Er litt usæriøst mener jeg å se etter noen som en kunne vært foreldre til.
Er jo greit å være sånn ca på samme plan når det gjelder kunnskap og erfaring.
Selv så stiller jeg 2 kontrollspørsmål
Kan du førstemann som gikk på månen? - check
Kan du andremann som gikk på månen? :)

Skjult ID med pseudonym mann to. 19 juni 2014 18:13

Grimstad82. Du er fortapt her inne... ;)

Svært få som kjenner navnet til B.A. Men "alle" husker jo navnet til førstemann Neil Armstrong, og da bør man jo også kjenne navnet på sistemann der oppe. Synes du ikke? Så det er mitt kontrollspørsmål nr. 2... :)

Skjult ID med pseudonym sirene to. 19 juni 2014 19:05

@mann

Michael Collins var også med Apollo 11, han gikk i bane(pip aleine) rundt månen mens Aldrin og Armstrong spradet rundt der og tok "one giant step for mankind".
Godkjent? ;-)

Skjult ID med pseudonym sirene to. 19 juni 2014 19:14

Sistemann som forlot månen var Cernan, han skrev også en bok med tittelen "The Last Man on the Moon" (Google is my friend)
;-P

Skjult ID med pseudonym grrrr to. 19 juni 2014 19:30

Klarer ikke annet enn å miste troa på menn når så mange søker langt yngre damer. Det handler ikke så mye om kjærlighet at de søker yngre kvinner.

Skjult ID med pseudonym grrrr to. 19 juni 2014 19:31

Som ikke betyr at kjærlighet på tross av store aldersforskjeller ikke kan være like bra....dette kan oppstå. Men at man konkret krysser av på at man vil treffe damer omtrent ned i tenåra det er noe annet.

Skjult ID med pseudonym Realista to. 19 juni 2014 20:21

Jeg tenker at smaken er så forskjellig. Vi tiltrekkes av ulike typer mennesker. Det ene eller det andre er ikke mer eller mindre riktig. Alle må selv finne ut av hva som er deres vei. For min del så holder jeg meg til Kristin Spitznogle sine betraktninger om temaet aldersforskjell:

"En uskreven lov sier at maks aldersforskjell i et forhold skal reguleres etter "del på to og tilføy syv" regelen. Man deler den eldstes alder på to og tilføyer syv år. I følge denne regelen kan altså en person på 28 ikke tillate seg en partner som er yngre enn 21, en person på 34 må holde seg innenfor 24 års grensen osv."

Hun sier videre: "Når et forhold hvor kvinnen er eldst lykkes, er det stor sjanse for at hun er ressurssterk, litt tøffere enn gjennomsnittet og har evne til å blåse litt i A4 regler. Han som velger seg en slik kvinne er gjerne trygg på seg selv som mann, og solid forankret i sin maskulinitet. Trolig behersker han den emosjonelle kontakten med sin kvinne bedre enn mange av sine eldre medbrødre også, noe som er helt i tråd med hva dagens bevisste kvinner ønsker seg. Det harde og tause mannsidealet er for lengst ut."

Jeg mener det er viktig at man gjør det man føler er riktig for seg selv. uavhengig av de akseptable sosiale normene i samfunnet. Og at man står for dette også offentlig. Er tragisk der man er flau over hva man tiltrekkes av, synes jeg. Skal man følge kravene til firkantede krav til sosial normer og ikke sine egne følelser så tror jeg ikke man blir lykkelig som menneske. Men dette må jo den enkelte finne ut av selv.

Og er fullstendig enig med @sukkersøt, kjærlighet må faktisk være målet med det hele. Dette handler om hva man søker; en korsiktig opplevelse eller et seriøst forhold ;) Søken etter korsiktige opplevelser er overhode ikke aldersbetinget, slik jeg har erfart det. Dette handler først og fremst om personlighet og hva du ønsker deg i livet når du innleder en relasjon til et annet menneske :)

Skjult ID med pseudonym grrrr to. 19 juni 2014 20:39

Det skal da ikke være forskjell på hvorvidt damen eller mannen er den som er eldre. Huff...blir lei!

(mann 31 år fra Akershus) to. 19 juni 2014 21:15 Privat melding

alder er ikke alt vettu :-) det finnes mange unge gutter som er seriøse og voksen i hodet .

Skjult ID med pseudonym klodrik to. 19 juni 2014 22:30

Dette er litt moro. Damer i midtlivskrisen konstaterer at det egentlig er litt eldre menn som er interessert i dem. "Så konklusjonen, jenter, er at vi ser NED i alder!" Hæ?

Er det rart man blir sittende på sukker år etter år?

(kvinne 50 år fra Aust-Agder) to. 19 juni 2014 22:40 Privat melding

Nei det skal ikke være enkelt:)Viktig å ikke bli bitter og inneslutta iallfall !!

Skjult ID med pseudonym Realista to. 19 juni 2014 22:49

Er vel ikke helt enig med deg der klodrik. Kan vel i alle fall for egen del ikke konstantere at det er eldre menn som er interessert i meg, vil vel heller si tvert der i mot. Og for min sin del så passer det meg utmerket!

Er ikke mer midtlivskrise enn man gjør det til selv. Det gjelder både menn og kvinner. Men vi er forskjellige, noen kvinner ønsker seg kanskje en eldre mann;). Ser du NED i alder klodrik? I tilfelle så er det jo det du søker og det er vel helt fullstendig greit vel? Du kan vel ikke annet en å søke det du er tiltrukket av:). Er ikke noe poeng å være uenig i et annet menneskets preferanser når det gjelder valg av partner. Dette er personlig og inviduelt ;)

Skjult ID med pseudonym klodrik to. 19 juni 2014 23:08

Realista, det du gir uttrykk for er balansert og fornuftig. Innlegget mitt var et sleivspark til det som synes å være gjengs oppfatning blant de evig single damene her på sukker og en del politisk korrekte mannlige medlemmer. Men altså, det morsomme var et par innlegg med direkte selvmotsigende opplysninger.

For å svare på spørsmålet ditt, så er svaret ja, jeg søker nedover, og som du sier, det er helt greit. Nå gir ikke sukkers matchsystem mening for meg, og Looks er jo helt meningsløs når man ikke ønsker å følge malene for god oppførsel. Etterhvert blir jeg lei av å trykke "nei".

Skjult ID med pseudonym Realista fr. 20 juni 2014 00:05

Det kan jeg forstå @klodrik :). Jeg personlig ser ikke noe poeng i å kaste vekk tiden på noe som ikke er liv laga. Eller oppsøke personer som ikke har postive preferanser for meg som kvinne. Det at noen finner akkurat meg tiltrekkende må være utgangspunktet. Tror det er hva alle håper på.

Hva er dessuten politisk korrekt? Og hvem bestemmer hva som er politisk korrekt? Det er ingen lov som sier at man må følge slike uskrevne regler. Ryggrad og integritet er viktige ingredienser for å kunne stå for hvem man er og hva man ønsker i livet. Og da blir du også mer tilfreds som menneske tror jeg.

Jeg går for det jeg vil ha og som tiltrekker meg. Og hvor jeg finner at dette er gjensidig. Uansett så tenker jeg at det er viktig å gjøre seg opp en mening om hva man vil her i livet. Og så gå for det :). Noen nei må man bare tåle på veien ;).

Skjult ID med pseudonym Realista fr. 20 juni 2014 00:16

Og takk @villrosa! :))

Skjult ID med pseudonym Maria fr. 20 juni 2014 00:23

Signerer den "@Realista!
Jeg tror på Law of Attraction. Dersom du ønsker deg noe sterkt nok og holder fokus, så får du det til slutt. Det er utrolig hva tankenes kraft kan gjøre :-)
Det er også viktig å ha mål og ambisjoner for livet, og jobbe for å nå dem. For meg blir hvertfall livet mer meningsfylt når jeg har en plan :-)

Skjult ID med pseudonym Realista fr. 20 juni 2014 00:29

Kjære deg @sukkersøt, om du er i krise, så er det utrolig mange mennesker som er i krise i tilfelle, og det gjelder både menn og kvinner. At du tror at du er i en krise fordi du er tiltrukket av yngre menn, forteller meg noe om hvor preget du er av sosiale normer; hva som sømmer seg for en kvinne osv...Slik synes jeg ikke du skal tenke i det hele tatt. Stå for dine tanker og hva du er tiltrukket av og vær stolt av det. Det er jo deg! :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 20 juni 2014 00:30

Selve kjærligheten, det abstrakte kjenner ingen aldersgrenser.
Men når det kommer til det praktiske og moralistiske så har alder helt klart noe å si.

Ingen som kunne vært min datter eller mor kunne vært aktuell for meg som kjæreste og jeg vegrer meg stort sett for å opp/ned så mye som 10 år.

(kvinne 50 år fra Aust-Agder) fr. 20 juni 2014 14:55 Privat melding

Tenker jeg fortsetter å søke den alderen jeg har satt da,føles mest riktig :))

Skjult ID lø. 21 juni 2014 07:09

Jeg er 31 år og ønsker meg både mann og barn.

Hva får noen til å tro at kvinner mellom 30 og 40 ikke ønsker barn?

Gjennomsnittstiden på å få barn i flere fylker er nå 33 år og da kan ikke alle sammen være i begynnelsen av 20 årene.

Når man er i 30 årene så har gjerne ting stabilisert seg. Man er ferdig med studiene, er i fast jobb og har jobbet noen år, vært ute og reist, har venner og nettverk rundt seg.

Skjult ID med pseudonym høststorm lø. 21 juni 2014 11:35

@Villrosa: er bare litt nysgjerrig; ser du skriver at du søker mange år ned i alder. Får du napp? Og i så fall, napp på noen som vil være kjæreste med deg over lang tid eller bare for sex? Kan ikke se for meg seriøse forhold ut fra din alder og det du søker.
Du ser ut til å være en flott dame, men kjekke menn i siste halvdel av 40 årene velger kanskje ned i alder. Mulig jeg tar feil. Eller mulig jeg bør endre søkene mine ti år ned selv :-)

(mann 51 år fra Rogaland) lø. 21 juni 2014 13:14 Privat melding

Hei. For en stund tilbake så hadde jeg uten at det var tiltenkt fra min side en tendens til å treffe yngre jenter. 10-15 år yngre var de og dette gjorde meg utilpass med tanke på fremtidsutsikter. Vil dette forholdet vare osv...

Jeg har vært singel i 7 år og søker nå piker/kvinner på min egen alder. dvs 40-50 og jeg er selv 46. Så lenge du er ungdommelig ;) Jeg tror dette er bedre i forhold til å kunne stifte et langt vennskap++

Men det å finne noe uansett alder er jo en heldagsjobb og jeg må si det går på tålmodigheten løs. Vel jeg er nå her så får vi se

Skjult ID med pseudonym høststorm lø. 21 juni 2014 16:59

@Villrosa; takk for fint svar du skrev på det jeg spurte om litt lengre opp i tråden :-)

Skjult ID med pseudonym Tallefjant sø. 22 juni 2014 17:52

Vil vel heller si at sex har "ingen" alder. At du får sex med 15år yngre menn/kvinner i fleng, vil ikke si at du er kjærestemateriale for dem. Tror folk må innse at kravene til sex stort sett er MYE mindre enn kravene til kjæreste.

Skjult ID med pseudonym Realista sø. 22 juni 2014 18:48

Signerer den @Tallefjant. Er helt enig med deg.

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 22 juni 2014 19:55 Privat melding

Jeg skal innrømme at jeg skulle ønske at alder ikke har noen betydning, men den har det for MEG. Jeg har nok gått mer ned i alder en jeg gjorde i starten da jeg ser at flere faktisk er mer seriøse en jeg trodde. Men det er viktig at man er på samme sted i livet, ferdig med barn, o.l. Men uansett kjærlighet kunne jeg aldri gå mer ned en 10 år. Men så ønsker jeg heller ikke at mannen skal være så mye eldre enn meg selv.

Skjult ID med pseudonym Realista sø. 22 juni 2014 20:00

Er enig i mye av det du sier @Linheia :). Når det gjelder barn, så er det i alle fall, om han ikke har barn, viktig at han ikke ønsker seg barn. Blir umulig å gå inn i et forhold med en mann som ønsker seg barn, så lenge jeg selv er fullstendig ferdig med det :).

Skjult ID med pseudonym Lucia sø. 22 juni 2014 21:41

Age is an issue of mind over matter. If you don't mind, it doesn't matter.

- Mark Twain

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 22 juni 2014 23:21 Privat melding

@Realista

Ja det med barn er det viktigste, jeg skal ikke ha flere, ferdig snakka :), men jeg er også skeptisk til å innlede forhold til noen uten og det er flere av dem rundt 30 enn på min alder, for skulle de plutselig ombestemme seg er jeg fort droppa rimelig kjapt for å si det slik og da er det jeg som sitter igjen som taperen uansett. Noen ganger tror jeg at jeg tenker for mye hehe ;)

Skjult ID med pseudonym mann ma. 23 juni 2014 00:07

@missvofsi
Mulig jeg har gått i fella med å tillegge andre menn egenskaper som er like mine egne. Klassisk felle eventuelt. Jeg leser ikke andre menns profiler og kan derfor ikke uttale meg.

Men dersom dette er likt for kvinner og menn, at man stiller mange krav uten å nevne med ett ord om hva man skal bidra med selv, så gjenspeiler kanskje dette litt samfunnet som vi lever i. At livet nå skal dreie seg kun om meg og mitt velbehag (fint kalt selvrealisering)?

Og så syter og klager vi dersom vi må gi noe, som for eksempel noen hundre millioner kroner av "våre skattepenger" ut av landet for å hjelpe krigsherjede land til gjenoppbygging. Glemt for lenge siden er de ca. 50 milliarder(!) kroner (omregnet til dagens verdi) som vi fikk i hjelp av USA til å bygge opp vårt eget land etter krigen. Slik er det kanskje i personlige forhold også? Vi synes vi gir alt for mye, men får for lite igjen. Kanskje bokføringen vår ikke er helt korrekt bestandig...?

Skjult ID med pseudonym Realista ma. 23 juni 2014 00:26

Det tror jeg du har helt rett i @mann, at man synes selv at man har gitt alt og den andre lite. Det kommer nok ann på hvordan man ser det, og den enkelte er vel ganske så subjektiv der.

Kunsten er vel å virkelig sette pris på og se hva man får fra andre. Å være takknemlig for de som virkelig vil en godt eller har en intensjon om det. Da hadde vi nok også vært så mye lykkeliger som mennesker:). Uten at vi skal være naive....alle mennesker vil ikke bare det gode. Men ikke sikkert det å ikke ville det gode, er tilsiktet bestandig;).

Skjult ID med pseudonym durrr ma. 23 juni 2014 04:02

Kravet mitt går ikke på alder, men heller på personlighet. Jeg har møtt mange 20åringer som er 70år i hodet. Jeg har også møtt 45åringer som kunne godt vært 24 både mentalt og fysisk. Siden jeg er 26 selv, så ble jeg naturligvis mer tiltrukket av det siste.

Skjult ID med pseudonym Ninja ma. 23 juni 2014 16:26

Spørsmål, jeg var sammen med ei på 28 når jeg var 21. Og det funket faktisk utrolig bra. Sammen i 3 gode år. Nå har jeg nettopp blitt 24 og har vært på noen dater med ei som er 18. Hun er herlig men jeg merker selvsagt litt forskjell på oss når det kommer til modenhet. Klarer ikke helt å bestemme meg for om det er smart gå inn for noe seriøst eller om vi bare skal være venner.

Noen tanker og ideer? Virker det for ungt?

Skjult ID med pseudonym klodrik ma. 23 juni 2014 16:41

@Ninja, Go for it. Det er ikke så mange års forskjell å snakke om. Du kan få mange gode år med henne. Du må regne med litt uforutsigbarhet, men søren heller, det kan du fort få med ei på 23 også.