Alle innlegg Sukkerforum

Bare litt frustrert på morgenkvisten!

Vis siste innlegg
(kvinne 48 år fra Vestfold) fr. 20 juni 2014 06:44 Privat melding

Hvordan få de seriøse interessert? Tips tas i mot med takk:-)

Skjult ID med pseudonym høststorm fr. 20 juni 2014 18:31

Usikker på hvor mange seriøse det er her, ofte mangel på svar på meldinger. Får ofte komplimenter for utseendet mitt IRL, her er det ikke like lett selv om man sikter i en liga under en selv utseendemessig.
Tror det sitter mange raringer her inne som kun er ute etter å sitte trygt og godt bak sin egen pc :-)
Men TS; nyt livet og kos deg, plutselig skjer det :-)

(kvinne 50 år fra Østfold) fr. 20 juni 2014 19:34 Privat melding

Lag en skikkelig profil og skriv noe om hvem du er og hva du søker. Når det ikke står noe, er det lettere for de useriøse å ta en sjans på at du også er ute etter noe useriøst.

Skjult ID med pseudonym moonlight fr. 20 juni 2014 20:56

Jeg mener selv jeg har en seriøs profil, men får ufattelig mange meldinger fra useriøse.... og da mye slibrige meldinger om hva de vil gjøre med meg osv....
Har også hyggelig samtaler med menn som etter noen få meldinger viser seg kun er ute etter en sommerflørt. Da har de ikke lest profilen godt nok, eller så bryr de seg ikke om profilteksten.

@Dublum
Det er faktisk mange seriøse her også, men jeg (og også menn jeg er i kontakt med) tror ikke på å skrive meldinger til hverandre over lang tid før man møtes. Man har da mye mer å prate om når man møtes så det ikke blir sånne kleine møter hvor man ikke helt vet hva man skal prate om fordi man allerede har fortalt så mye.... Og man slipper å kaste bort tid her inne på å bli godt kjent med noen som kanskje ikke passer deg irl i det hele tatt.
Liker man hverandre etter noen få meldinger så er det like greit å møtes og se om det er noe kjemi der,

Skjult ID med pseudonym Lykke fr. 20 juni 2014 21:15

Greit at man må møtes for å bli kjent, men da må jo de første meldingene være av det seriøse slaget og ikke spørsmål om hvilken stilling man liker best. I såfall må jo begge bare være interessert i å møtes for sex.

Skjult ID med pseudonym Lykke fr. 20 juni 2014 21:41

Hvorfor er du her inne da, hvis du er så negativ til det?

Skjult ID med pseudonym Lykke fr. 20 juni 2014 21:57

Lykke til;-)))

Skjult ID med pseudonym handerre fr. 20 juni 2014 23:47

Jeg vet ikke om Dubium har forlatt oss, men jeg har noen kommentarer til hans innlegg uansett.

Det er ikke sånn at nettdating erstatter the good old fashion way. Man må jo fremdeles føle, vurdere, sortere, møte, konversere, kurtisere, sjarmere. Som før. Som vanlig. Som alltid.

Nettdating blir et supplement. Jeg kan like godt møte på min utkårede på butikken. Eller hun kan ringe på her i morgen og spørre om veien eller noe. Men sannsynligheten for at jeg treffer henne på sukker er mye større. Selv hater jeg å dra på by'n. I allefall i den settingen der det er meningen at man skal møte/sjekke damer. Altså at gutta fyrer seg opp med dårlig 80-tallsrock på vors, blir drita, krangler seg inn på en eller annen luguber plass man burde sluttet å vanke på for 10 år siden og så står man der og henger og tror man ser kul ut (mens man i realiteten ser dust ut) uten mulighet til å kommunisere med andre fordi man fullstendig overdøves av noe bare folk født etter 1990 vil påstå er musikk.

For meg er det noe av det verste som kan skje meg. Å gå ut i en stor by en sen kveld i en helg er det ikke alle som hverken vil eller takler, meg selv inkludert. Jeg er heller ikke typen til å spørre hun søte på treningssenteret om hun har lyst til å finne på noe en dag. Det betyr ikke at jeg har mindre behov for en kjæreste av den grunn. Det betyr bare at det er litt vanskeligere for meg. Og andre i min situasjon, og nettdating KAN være et fint alternativ. Jeg har riktignok ikke lyktes her heller og man kan se sammenhengen mellom å ikke lyktes og ikke i det virkelige liv heller, men jeg kan helt klart ta med meg erfaringer herfra ut i praksis. Og motsatt.

Og så klart må man være anonym her. Mener du at man skal opptre under fullt navn på slike sider? Har du ingen begrep om hvor mange ekstremt tvilsomme menn (og sikker også noen kvinner) som finnes her inne?? Hadde én person her, la oss si en kvinne, oppgitt sitt full navn og bilde av seg selv her til allmenheten, hadde hun måtte skifte navn, flytte på hemmelig adresse, få hemmelig telefonnummer og rettsvesenet hadde fått minimum 10 saker og besøksforbud å behandle. Og dette er ingen underdrivelse. Det er INGEN grunn til å stole på "folk" her inne.

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 21 juni 2014 02:55

Jeg finner ingen grunn til å IKKE stole på folk her inne, eller der ute. Så fremt jeg ikke gir mer enn jeg har råd til å gi, har jeg ingen ting å frykte.
:-)

Utover det tror jeg at det er enklest å være seg selv, uansett om man ønsker å oppnå det ene eller det andre. Så for å svare på TS`s spørsmål om å få de seriøse interessert:
Vær seriøs selv!

Ikke bruk tid på de som ikke passer profilen din, og ikke bruk din tid på distraksjon. Fjern alt som ikke matcher. Reduser valgene dine, ta vekk alt som du ikke ønsker å bruke fokus på.
Og om du kun sitter igjen med én som passer....så kan det være mulig at det er akkurat den personen du ser etter.
*Dette funker best om du ser etter kun én, altså! ;-)*

Skjult ID med pseudonym G25 lø. 21 juni 2014 14:40

Svarer for min egen del her:

Dette er nettdating, og da får man alt på en plass. For å luke ut useriøse, har jeg brukt litt tid på en ganske informativ profil hvor jeg beskriver mine moralske ståsteder og egenskaper jeg liker/ikke liker.

Vil man få napp hos seriøse, må man selv virke seriøs. Mange her inne kvier seg for å sende meldinger/sette hjerter osv, fordi man kanskje har blitt skuffet litt for mange ganger.

Så man finner både de som sender førstemeldinger hele tiden, og de som venter tålmodig.