Alle innlegg Sukkerforum

Svare eller ikke svare.....

Vis siste innlegg
(mann 36 år fra Oslo) lø. 21 juni 2014 15:55 Privat melding

Det er ikke alltid like lett, føler jeg, å være gutt inne på steder som dette. Jenter har som regel overtaket med når det kommer til meldinger osv. Jeg har opplevd å ikke så svar fra noen på laaang tid, og da snakker vi på meldinger som varierte fra ett enkelt "hei" til en vittig liten tekst om svada eller noe som sto i profilen til jenta.. Ser det står under noen av profilbildene "svarer selektivt". Så jeg lurer på...hvorfor det? Hva er det som er så farlig med å svare noen, selv om man kanskje ikke er interessert i noe romantikk eller lignende med personen? Jeg har som prinsipp å svare alle som skriver, syns det er det minste man kan gjøre, og er man gentleman så er man gentleman :p

Nå vet ikke jeg om gutter generelt her inne svarer eller ikke svarer, jeg skriver helt ærlig ikke med noen av de :P Men er det ikke bare koselig å svare folk som tar seg tid til å skrive? Det er jo bare ett kompliment at du får melding, betyr jo at personen liker det de ser og leser om deg.

Så hva sier dere, folkens....hva må til for at dere skal svare på en melding?

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) lø. 21 juni 2014 16:07 Privat melding

Vet ikke hva som står under bildet mitt, men tror jeg har gitt ett eller annet svar på meldinger som er sendt til meg. Fikk vel en god dose normal folkeskikk i oppveksten, så er vel den største grunnen til at jeg svarer :)

(mann 36 år fra Oslo) lø. 21 juni 2014 16:09 Privat melding

Det er det jeg mener, vi blir jo oppdratt (de fleste av oss regner jeg med) til å svare når noen snakker til oss :P Skjønner at det ikke er det samme som online som i virkeligheten, og sier ikke at man skal svare det sekundet ting dukker opp...men sånn etter hvert er jo bare koselig ;)

Skjult ID med pseudonym Tja. lø. 21 juni 2014 16:13

Jeg svarer på alt jeg får (kanskje med ett unntak i min tid her), eller rettere sagt svarte - nå er det helt dødt, så jeg slipper.

Jeg synes forøvrig det er en viss "dobbeltmoral" her. Det er jo som regel menn som klager på at de ikke får svar, fordi det stort sett er menn som sender førstemeldinger - det er bare sånn dynamikken mellom kjønnene er (jada - det finnes unntak fra regelen...). Og da får disse mennene 'råd' om at de må skrive noe fornuftig, de må legge ned litt arbeid i det, de må ta utgangspunkt i noe i profilen til jenta/dama, de må stille spørsmål, etc. etc.

Men i den tiden jeg har vært på Sukker, i de kanskje ti førstemeldingene jeg har fått fra jenter/kvinner, har ingen av dem vært mer enn en setning, og de fleste har vært alt fra "Hei", til "Hei, jeg likte profilen din".

Men svar får de allikevel. Fordi... hvorfor ikke? Og fordi... let's face it - jeg er en gjennomsnittlig mann, og får ikke mange meldinger.

(kvinne 54 år fra Nordland) lø. 21 juni 2014 16:16 Privat melding

tenker og at man bør svare... men helt vanlig høflighet ,som man bruker i RL :)
event mer kommer etter hvert, hvis man føler for det:))) eller så bli "snakket" fortsatt vanlig høflighet og omhandler vær og vind:))) hvordan skal man ellers kom inn på folk innpå her:)

(mann 36 år fra Oslo) lø. 21 juni 2014 16:17 Privat melding

Og da lurer jeg litt på HVORFOR det som regel er gutter som sender de første meldingene? Er det slik at jentene "forventer" at gutter skal skrive, så de gidder ikke selv? Eller er gutter bare raskere på avtrekkeren? :) Jeg får jo noen meldinger her og der, men er som regel jeg som starter samtalen :)

(mann 36 år fra Oslo) lø. 21 juni 2014 16:35 Privat melding

Men igjen....har jo blitt sånn i dette teknologiske samfunnet vi lever i i dag, at man er på en måte forventet til å svare.. Hvis noen ringer deg på mobilen, og du ikke svarer..så kommer garantert spørsmålet "hvorfor svarte du ikke når jeg ringte?" :P Og hvis du da sier "fordi jeg ikke hadde lyst" så ser folk på det som noe krenkende og frekt...men egentlig så er det bare at man ikke hadde lyst til å svare :P

Kan jo overføres inn hit det også, er jo lov til å enkelt ikke ha lyst til å svare noen. :)

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) lø. 21 juni 2014 16:45 Privat melding

Jeg blir ikke fornærmet eller sur dersom jeg ikke får svar, eller blir blokkert. Er jo et slags svar det også :) Verre er det med de man får en fin tone med, snakker en periode, og så plutselig ingen respons. Da blir jeg litt forvirra :P Og liker ikke mas selv, så da blir det gjerne til at all kommunikasjon stopper opp. Litt surt å bruke tiden på de som egentlig ikke er interessert, eller de som viser stor interesse, for så å bare bli ignorert (for har sett den/de har vært pålogget, til og med lest meldinga ) :)

Skjult ID med pseudonym høststorm lø. 21 juni 2014 16:56

Jeg har sendt utrolig mange førstemeldinger, med mer innhold enn hei, men ingen lange utredninger, gjerne flettet inn et spørsmål om noe i profilteksten.
Når det gjelder menn i alderen 45-55 er det kanskje en av ti som svarer på meldinger.

Skjult ID med pseudonym Tutta lø. 21 juni 2014 17:06

Jeg svarer alle, etter beste evne - og jeg sender også førstemeldinger. De aller fleste svarer, men noen få lar være. Synes egentlig det er helt greit. Taushet er også et svar.
Verre er det når man har datet en person og man har hatt en fin tone, så slutter plutselig vedkommende å lese meldingene dine, her eller på sosiale medier. Man ser at vedkommende er pålogget, men gidder ikke ta seg bryet med å lese. Det er hakket verre. Både uhøflig og respektløst, vil jeg si. Da er det virkelig snakk om å bli ignorert - uten at man skjønner hvorfor.....

(mann 51 år fra Rogaland) lø. 21 juni 2014 18:31 Privat melding

Interessant tema. Jeg er kommet dit hen at jeg forventer ikke å få svar. Nå er det også slik at mange av første meldingene mine blir upersonlige og korte og derfor ikke frister til svar... Dette er da en melding for å vise interesse og jeg ønsker ikke å egge ut i det vide å breie i første omgang men det er mulig det er her jeg gjør feil.

Nå skal jeg også si at når jeg har fått svar og svaret er intetsigende eller mangler spørsmål tilbake = viser ingen interesse så lar jeg være å følge opp. Gjør jeg feil her også?

Skjult ID med pseudonym icj lø. 21 juni 2014 20:12

Jeg prøver også å svare alle, også de som bare skriver: Hei.
Men ingen av de har pr.dags dato skrevet noe mer tilbake etter at jeg har svart de med et Hei. Så jeg vet ikke jeg, hva er egentlig vitsen....

(mann 51 år fra Rogaland) lø. 21 juni 2014 21:54 Privat melding

Hmm... Det var en som klikket på hjerte hos meg, men ikke svarer på melding... Det var jo noe snodig da?

Skjult ID med pseudonym hunvetdu lø. 21 juni 2014 22:39

Jeg vet at på min profil står det garantert "svarer selektivt".. har prøvd og avise noen på en fin måte og fått så mye drittkommentarer tilbake.. så vis jeg ser at den som kontakter meg ikke er av interesse så velger jeg å ikke svare.. akkuratt som at jeg godtar at folk ikke svarer meg..

Skjult ID med pseudonym handerre lø. 21 juni 2014 23:44

Å svare ser jeg på som vanlig folkeskikk så for å være helt ærlig, så blir jeg forbanna og oppgitt når noen ikke gidder å svare meg tilbake. Det er helt greit om de ser på meg som en dust. Men det er faktisk mer greit om de svarer at jeg er en dust enn at de ikke svarer noe som helst.

Mange her inne kommer med råd om at man bør skrive en førstemelding som tar utgangspunkt i noe i profilteksten. Lett det når halvparten ikke har tatt seg bryet med å skrive en profiltekst (men, jeg ville jo aldri funnet på å skrive til noen av dem, så de havner i useriøsposen. Den posen jeg en vakker dag skal kaste på sjøen) og den andre halvparten formulerer det dønn samme innholdet på litt forskjellige måter. Det virker iallefall som at alle sukkerkvinner deler de samme interessene og er på jakt etter den samme typen mann. Kanskje til og med samme mann (han er heldig, han. Men helt sikkert ikke på sukker..)

Da blir det vanskelig å ta tak i noe i profilen uten at man sitter med følelsen av å skrive den samme meldingen om og om igjen, bare til forskjellige kvinner. Det blir litt som å jobbe ved et samlebånd på en fabrikk, og det har jeg gjort i 8 år så det anser jeg meg som ferdig med.

Selv svarer jeg selvfølgelig alle. Med mindre det er en fotomodell som skriver på googlenorsk og ber meg om å kontakte henne på gmailadressen hennes. For da svarer jeg på gmailadressen hennes så klart :)