Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Innside lø. 21 juni 2014 21:07

Er det noen som bruker Looks? Uansett hva man svarer er det treff på bare 1 av 1000. Regnet ikke med at folk bare gikk etter indre verdier på sukker????

(mann 51 år fra Rogaland) lø. 21 juni 2014 21:24 Privat melding

Jeg har surra litt der inne... Det mangler jo en kriterie funksjon. Som avstand eller lignende.

Det er jo en kopi av Tinder da

Skjult ID med pseudonym Snø lø. 21 juni 2014 22:04

Blå kopi av tinder, uten en avstands velger, for å ikke snakke om at det ikke er noe som tyder på at de som har "likt" deg allerede havner først i køen når åpner appen.

Nett versjonen viser ihvertfall fylke.

Skjult ID med pseudonym Tja. lø. 21 juni 2014 23:23

Skjer det forresten noe dersom begge to velger "Trenger mer info" (eller hva det nå står) - altså begge sveiper mot høyre? Eller er det kun dersom begge sveiper opp, og "er klar"?

Skjult ID med pseudonym Sukker sø. 22 juni 2014 21:32

Når begge sveiper mot høyre blir det Looks-match. Da får man tilgang til hverandres profiler hvis man er betalende medlem. På mobilen er det anderledes. Hvis begge drar opp kan man som på Tinder prate gratis. Hvis man derimot er ute etter mer informasjon om den andre, altså er seriøs og ikke bare miss/mr right now som Tinder legger opp til, drar man til høyre. Da får begge opp profilen hvis det blir match.

Den svært viktige forskjellen fra Tinder er altså at man får opp langt mer informasjon om den andre slik at man kan avgjøre om det er mer enn utseende som passer. Hvis målet ikke kun er å komme i sengs samme kveld, er det essensielt.

Den andre viktige forskjellen er at man kan se matchtallet når man velger "vil vite mer" eller forkaster. Ser man matchtall opp mot 90 tallet så bør man tenke seg to ganger før man forkaster profilen. Sukker er med andre ord den eneste seriøse aktøren i Norge som også har en slik velgefunksjon.

Summa summarum, hvis man har et håp om å finne en å dele livet med så er det Looks (Sukker) som gjelder. Bomdater er greit et par-tre ganger eller flere for de som ikke er nøye på hvem de bruker tiden sin på, men Sukker er altså bygget for de som vil finne en å leve sammen med.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 22 juni 2014 21:40

Hvordan fungerer dette på appen og web?
Appen har som dere nevner 3 valg. 'Nei' - som er venstre, 'Klar' - som er opp og 'Vil vite mer' - som er høyre.
Hvordan fungerer dette mot webutgaven sin 2 valg, 'Nei' og 'Vil vite mer'.

Har jeg "kastet" bort potensielle matcher ved å bruke webutgaven og 'Vil vite mer'? Eller matches 'Vil vite mer' med både 'Vil vite mer' og 'Klar'?

Det ville jo vært litt synd siden jeg ikke har noen android enheter jeg kan bruke appen på så jeg har brukt webutgaven. :/

Skjult ID med pseudonym Sukker sø. 22 juni 2014 23:11

Du vil få match med alle mobilbrukere uansett om de svarer klar eller vil vite mer :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 22 juni 2014 23:12

Ah.. Phew... Da kan jeg jo fortsette å bruke den. :)

Noen eta på Windows Phone versjonen av appen?

(mann 34 år fra Oslo) on. 25 juni 2014 00:46 Privat melding

Tinder er nok mer vellykket enn så lenge, men har fått mange "muligheter" på Looks allerede. Et fint supplement til resten av sukker, og håper de utvikler det litt videre.

Skjult ID med pseudonym durrr on. 25 juni 2014 01:40

Jeg savner en slettefunksjon, der man kan ta bort de man "angrer" på

Skjult ID med pseudonym metoo on. 25 juni 2014 09:58

Durr - enig med deg, det savner jeg og. For det er jo mange profiler man vil vite mer om, men som ikke er så aktuelle når man leser litt mer. Så vidt jeg skjønner er eneste funksjon for å ta dem vekk igjen fra lista og gå inn på profilen og blokkere dem for alltid. Eller har andre funnet andre måter?

Skjult ID med pseudonym Tutta on. 25 juni 2014 11:44

@metoo:
Blokkeringen trenger ikke nødvendigvis være for alltid, da. Det går fint an å oppheve en blokkering ;)

Skjult ID med pseudonym metoo on. 25 juni 2014 12:08

Jo, Tutta. Men ikke så lett når du har mange hundre blokkeringer fra før og de går alfabetisk etter profilnavn og ikke etter når du sist slettet. Og hva skulle være grunnen til å gå inn og oppheve? Poenget er de ikke er så aktuelle, derfor vil jeg ha dem vekk fra listen min. Men flere blir dermed blokkert. I i vanlig modus bare ville blitt kikket på…