Alle innlegg Sukkerforum

Den eneste ene,,,

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kosegutt sø. 22 juni 2014 14:30

Funderer noen gange på om man kommer til å treffe den eneste ene,,, kanskje man bare skulle slutte å være så jævla kresen. Gi faen i gnist, og bare hive seg i kast med noen som er bra. Altså ikke måtte ha sommer fugler i magen :P???
Vi jo ha noen å dele opplevelser og hverdagen med :)
Og spar meg for pisset om at jeg må stortrives alene før jeg finner min make, værste sludderet jeg hører :P
Jeg klarer meg godt, men savner noe jævlig å gå noen sommeren i møte med :)

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) sø. 22 juni 2014 14:35 Privat melding

:)

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 22 juni 2014 14:39

Det er noen millioner mennesker der ute som ikke velger sin partner selv. Og jammen greier de å lage flere barn enn nordmenn flest! Så mye for "jakten på kjærligheten" :-b

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 22 juni 2014 14:48

Den eneste ene er en ganske så naiv tanke. Noe som er skapt av filmindustrien.

For jeg håper og tror at det finnes mer enn bare 1 eneste dame som er ment for meg. For det er en jævlig deprimerende tanke om det bare skulle være 1 blant milliarder av damer.

Men jeg kommer ikke til å file på kravene, for de er tross alt alt annet enn høye. Må jo ha noen krav for at det i det hele tatt skulle fungere sammen.

Skjult ID med pseudonym kosegutt sø. 22 juni 2014 14:58

Ja den eneste ene er jo litt klisje,,, men det er ikke mange av de på tusen i samme alderssegment. Og da skal det jo f... meg litt til å få alt til å klaffe, når man sitter i det et sted hvor det ikke vrimler :P

(kvinne 46 år fra Akershus) sø. 22 juni 2014 20:11 Privat melding

Jeg har vel ingen tro på at jeg skal høre kirkeklokker eller lignende, men jeg må ha en gnist, eller den gode følelsen at når jeg legger meg eller går til sengs så er denne personen det siste og første jeg tenker på og opptar mye av mine tanker store deler av dagen, det er en utrolig god følelse og det hadde jo hvert greit at han også var slik :) . Skjønner deg godt jeg at du har lyst til å ha en person å gå sommeren i møte med, det er du ikke alene om.

(mann 34 år fra Oslo) on. 25 juni 2014 00:44 Privat melding

Hollywood har oppdratt oss til å tro at det skal skje noe magisk når vi møter The One, men som oftest er det bare tilfeldigheter at hun kule berta møter han sjarmerende fyren og de finner ut at de har det gøy sammen.

Å vente på at sommerfuglene skal holde fest på første date er derfor veldig naivt. Hva med å by litt på deg selv, vær nysgjerrig og ha det gøy uansett? Kanskje kan det bli noe helt fantastisk ut av det.