Alle innlegg Sukkerforum

Dette er en ny verden for meg ;-)

Vis siste innlegg
(kvinne 46 år fra Østfold) sø. 22 juni 2014 15:07 Privat melding

Søndag - hva skal man finne på.
Masse å gjøre....hvis man gidder , men jeg har lært at det er viktig å ta vare på hviledagen også...he he

Jeg er relativ ny i dette gamet og lurer på om det egentlig finnes en " prins" der ute...Dere vet han som kommer på den hvite hesten ...og tralalalalaa.. Nei - man får jo se på virkeligheten.
Men jeg betviler ikke på at det finnes en koselig mann for meg også , en som er åpen - lett å prate med , like mye på en hverdag . En som vil bli tatt vare meg , og jeg motsatt , en som har egne interesser , men kanskje får noen nye via meg også. Kanskje du er litt sporty og lar det smitte over på meg...jeg kan sykle , gå ,kjøre bil/mc , gå tur med hund , være tullete og seriøs , positiv og glad , liker og reise i inn og utland , legger planer eller ta ting på sparket...Og garantert masse mer for den rette..
Dagens ord - he he. God søndag der ute <3
klem klem

Skjult ID med pseudonym Tja. sø. 22 juni 2014 20:55

Litt kjedelig at ingen svarer på tråden siden du er helt ny, og litt "urovekkende" at du fant forumet så fort. ;) Neida, forumet kan være OK, men de mest "vellykkede" her er visst ikke mye på forumet etter det jeg har lest. De har vel meldinger å lese og skrive...

Hvis jeg skal gi deg noe råd, må det bli at du bør ha flere bilder i albumet, og et "friskere" profilbilde. Lysere, mer kontrast, mer smilende kanskje.

Da har du kastet ut snøret, så gjenstår det bare å se om noen biter på kroken. ;) Lykke til. Eller 'break a leg' hvis du er overtroisk. :p