Alle innlegg Sukkerforum

sjalusi og jobb

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mr.Ink ti. 24 juni 2014 10:19

Jeg jobber som massør, og har en liten teori om at en kjæreste med for dårlig selvtillit eller med sjalu tendenser ikke vil takle at jeg stort sett bruker dagene mine på å massere andre damer... 90% av klientene mine er tross alt damer.

Noen her som kan bekrefte/avkrefte teorien min? Kanskje noen har erfaring med det?

Merker jeg umiddelbart blir skeptisk til damer som viser tegn til dårlig selvtillit og sjalusi nykker...

(kvinne 51 år fra Buskerud) ti. 24 juni 2014 12:06 Privat melding

Det må jo være et stort pluss, og regner med at du had et profesjonellt forhold til klientene dine:-(

Skjult ID med pseudonym Mr.Ink ti. 24 juni 2014 13:34

Ja selvfølgelig har jeg det :-) veldig profesjonelt!

Har hatt en kvinnelig kollega som var i et forhold hvor det ble kleint og på grensen til problematisk hver gang hennes partner fant ut at hun hadde fått en ny mannlig klient, da spesielt en som kom tilbake mange ganger...

Skjult ID med pseudonym hunvetdu ti. 24 juni 2014 13:39

Kan jo bare snakke for meg selv, men for meg hadde det ikke vært noe problem så lenge han hadde litt overskudd til å masere meg når han kom hjem :P

(kvinne 51 år fra Buskerud) ti. 24 juni 2014 13:42 Privat melding

Beklager "surefjeset" det skulle selvsagt være et smilefjes på slutten:-)

Skjult ID med pseudonym Mr.Ink ti. 24 juni 2014 14:04

@hunvetdu

Er man sammen med en massør blir det nok mye massasje, men blir nok også litt som med kokker og matlaging hjemme ;-)

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) ti. 24 juni 2014 15:58 Privat melding

Så lenge man er profesjonell i sitt yrke, burde det ikke by på problemer. Man kan jo ikke be vedkommende om å slutte i jobben, fordi man er usikker på seg selv. Dessuten er det bare et stort pluss at mannen vet å bruke hendene også ;)

Skjult ID med pseudonym Mr.Ink ti. 24 juni 2014 18:10

Hmmm... Kan se ut som jeg har vært litt for skeptisk, kanskje jeg ikke burde være så avvisende når jeg ser tegn på dårlig selvtillit og sjalusi nykker allikevel...

Man lærer så lenge man lever antar jeg ;)

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 24 juni 2014 18:16

Jeg har ikke dårlig selvtillitt. Men du er inne på noe selv når du sier dette med kokk og matlaging hjemme. Det at du gir jernet for å gi andre kvinner nytlelse (jeg misforstår ikke, men massasje er jo godt), er for meg ikke noe pluss. Like lite som det hadde vært om en kokk kom hjem og satte over pølsekjelen 3 ganger i uka og hev en grandis i ovnen de to andre. Det har å gjøre med hvem du gir mest overskudd til av såkalte hverdagsnytelser.

Ikke for det. Jeg har aldri møtt en mann privat som ikke hver eneste gang han masserer litt skal ta massasjen videre til noe seksuelt, så strengt tatt foretrekker jeg å betale for den tjenesten. ;-)

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) ti. 24 juni 2014 18:32 Privat melding

Ser tenkningen din @metoo. For du er inne på noe der. Men det går faktisk å bli massert av en mann, uten å ta det noe lengre. Og man må ikke alltid betale for det, eller yte annen service etterpå :)

Skjult ID med pseudonym Mr.Ink ti. 24 juni 2014 18:38

@metro

Veldig godt poeng du kommer med! Nå driver jeg med behandlinger rettet mot muskelplager og/eller preventivt i forhold til plager, så er ikke noe spa opplevelse akkurat ;-)

Jeg har pr. I dag aldri utnyttet massasje for å få sex, og for vanlige mann i gata er nok det å massere veldig intimt, spesielt hvis det gjøres på bar hud! Skal sies at jeg aldri masserer noen andre enn mine aller nærmeste gratis, og selv med dame inne i bilde differensierer jeg med det å gi henne en lang proff massasje og massasjen hun får i forbindelse med forspill.

Uansett, takk for innspillet! Var en side av problemet jeg så for meg jeg ikke hadde vurdert før!

Skjult ID med pseudonym Mr.Ink ti. 24 juni 2014 18:39

Skulle selvfølgelig stått @metoo

Skjult ID med pseudonym metoo on. 25 juni 2014 00:32

@sweet1 - jeg sier ikke at det er en umullighet å få lang og god massasje uten henstilling om noe mer. Men jeg har tilgode å oppleve det. Jeg har opplevd å si at jeg vil sove og at noen da har følt seg avvist snudd seg rundt litt for brått rundt mens han sier Ok, natta! Noe som fører til at massasjen fikk en emmen bismak likevel.

@Mr. Ink

Bare hyggelig! Jeg er glad du sier at du differensierer. For det er to helt ulike former for massasje. Det kunne flere menn gjerne lære seg. Jeg sier gjerne nei til tilbud om massasje, da jeg vet med 99% sikkerhet hva som kommer. Det å slappe helt av for så plutselig få en hånd på puppen, er noe av det verste jeg vet. Skal jeg ha massasje som fører til sex, må den være erotisk hele veien, slik at kroppen og sansene vekkes og ikke døser og holder på å sovne. Da føles det plutselig veldig invaderende.

(mann 34 år fra Oslo) on. 25 juni 2014 00:35 Privat melding

Stoler man ikke på hverandre er det vel ikke noe vits å ha et forhold med hverandre? Mistro fører ikke noe bra med seg.

Skjult ID med pseudonym metoo on. 25 juni 2014 16:38

Så for å svare konkret på spørsmålet ditt: Jeg tror ikke jeg ville brydd meg om yrket ditt om vi var sammen. Muskelplager er også litt annerledes enn ren spa-behandling. Men du ville nok måttet gi meg en oppmerksomhet som gjorde at jeg ikke var i tvil om hvem du ville ha.

Jeg har bare vært sjalu en gang. Og da manglet jo nettopp dette. Jeg følte andre damer fikk mer komplimenter og ble snakket mye penere om enn meg selv. Selv fikk jeg mye sarkasme og kritikk. Det gjorde meg veldig liten. Og i det ene tilfelle ble jeg sjalu når han snakket om andre. For det er som du sier nært koblet til selvtillit.

Men jeg tror mange menn forenkler dette med selvtillit noe. Altså damer med god selvtillit og damer med dårlig selvtillit. Man kan altså ha generelt god selvtillit, men dårlig selvtillit i et bestemt forhold. Så det handler delvis om deg selv og hvordan du behandler /forsikrer vedkommende også.

Skjult ID med pseudonym Mr.Ink on. 25 juni 2014 23:25

@metoo

Takk for godt svar! Er litt slik jeg tenker også... Personlig er jeg ikke sjalu, hadde til og med en dame engang som reagerte på at jeg ikke var det ;) det forholdet varte ikke lenge hahaha

Eneste jeg er bekymret for er nettopp dette med hvordan en dame takler det at jeg har den jobben jeg har. Har (heldigvis) bare hatt en kjæreste som hadde dårlig selvtillit, og hun reagerte på selv den minste ting, og en som henne hadde ikke taklet jobben min.

Uansett tror jeg konklusjonen her er at jeg burde slutte å være så skeptisk til jenter som viser tegn til dårlig selvtillit og heller se Ann hvordan de takler det....

Man lærer så lenge man lever!

Skjult ID med pseudonym Bomm to. 26 juni 2014 14:36

Skjønner det der kan by på trøbbel ja, og en sjalu kjærest ville nok slite vil jeg tro..
Men profesjonalitet fra din side er én ting; hva om du fikk feks mld på face eller sukker fra en stamkunde?? hvordan forholder du deg til denslags?

Skjult ID med pseudonym Mr.Ink to. 26 juni 2014 18:31

@Bomm

Har ikke skjedd enda, har hendt at damer jeg har massert har fisket etter info om jeg har kjæreste og/eller prøver å legge ann på meg, i de tilfellene later jeg alltid som jeg har kjæreste... Jeg vil anta at hvis en slik situasjon skulle oppstå hvor det var interessant for meg å ta det videre måtte personen eventuelt slutte å komme til meg som klient... Vanskelig spørsmål egentlig, jeg er veldig opptatt av etikk og profesjonalitet så hadde nok sannsynligvis ikke tatt det videre... Uten at jeg kan si det med 100% sikkerhet.

(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) fr. 27 juni 2014 12:53 Privat melding

Hvorfor spille kostbar??
Masserer du ei lekker jente, må det vel friste og være mulighet for at du kan bli interessert?? :) - og en god mulighet til å gjøre noe med singellivet?
Er jo i såfall DE som sjekker deg - og du misbruker ikke da profesjonen din?

Skjult ID med pseudonym Mr.Ink fr. 27 juni 2014 16:09

Jeg vil si jeg misbruker min stilling som behandler da jo, men det fins sikkert mange som ikke er like streng på det som meg...

Det handler ikke om å være kostbar, men å holde på den etiske standarden jeg mener er riktig. ;)

Skjult ID med pseudonym durrr fr. 27 juni 2014 16:25

@Rutatak: wow. Det der er ikke bare litt uproft. Det er latterlig uproft.

(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) lø. 28 juni 2014 00:25 Privat melding

Uproft - javel men med det "stempelet" menn har fått er det ikke en utenkelig problemstilling?
Ok- Ja jeg setter det på spissen, men hvorfor ikke? :-P
MrInk holder seg til sine etiske retningslinjer og det fortjener all respekt og kreditt!!

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 29 juni 2014 08:38

Rutatak- så du mener at hvis en student tar initiativ til flørt og kaster seg over veilederen sin, så er det greit? Da misbruker han ikke sin situasjon? Eller hvis det er klienten som legger an på psykologen sin? Hjelpes. Nei, mr. Ink. Du er ikke streng, du har normalt godt gangsyn. Men når du hører sånne utsagn, så kan du kanskje bedre forstå at noen blir sjalu? :)

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 29 juni 2014 09:54

Kjenner jeg er litt sjalu på jobben til TS :-b

På radioen nå var det om hva som var "lov eller ikke lov" når en påfører solkrem. Det er stort sett da jeg får anledning til å "tafse" på mine kolleger :-)

Husker en lege i nyhetene, dvs. han praktiserte ihvertfall som lege - ei stund - han hadde en resept for alt fra isjas til hodepine: massasje av rumpehullet.

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 29 juni 2014 10:48

Sjalu på jobben til TS? Det er vel en jobb som alle andre jobber. Av og til kommer det sikkert burugler som er svette og slitne og lukter udusja. Andre ganger er det unge flotte jenter som han "får lov" til å kna på? Han skal jo først og fremst jobbe med plager, og da kan man ikke bare gjøre det man føler for. Det bør ligge noe kunnskap bak, vil jeg tro. For meg blir det litt som å si at frisører er så heldige som får leke og kose med håret til alle de smekre jentene som er innom.

Det er et håndverk og en service som skal ytes overfor alle. Tjukke eller smale! ;-)

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 29 juni 2014 11:02

Smører du litt solkrem på meg metoo, værsåsnill(?)

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 29 juni 2014 11:12

Jaudå. Så klart! :-)

(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) sø. 29 juni 2014 11:27 Privat melding

Som sagt; jeg satte det på spissen, og fikk svar. :-)
Vil vel alltids være et tema om hvem som utnytter hvem osv.
Masser ivei MrInk. :-)

Skjult ID med pseudonym Mr.Ink sø. 29 juni 2014 17:45

Haha latterlige innlegg ang klienter!

@metoo

Du har helt rett! Og det skal sies at behandlingen jeg husker som best var en pensjonist med hofte og kne protese ettersom personen klarte så vidt å gå inn på behandlingsrommet med krykke og etter behandlingen gikk personen ut med krykka i hånda.

Har man min jobb blir ikke massasje noe seksuelt, om det er en hårete mann på 60 eller en bikini fitness dame på 20 betyr ingenting, annet enn at mer hår betyr mer olje for å unngå lugging... Litt off topic i forhold til hensikten min med tråden, men fikk uansett svaret jeg var ute etter.

Skjult ID med pseudonym Tilia sø. 29 juni 2014 23:20

Mja, så lenge du "Don't dip your pen in the company ink", så! ;P
Neiida - det virker jo som at du helt fint klarer å skille business and pleasure, og mellom klienter og kjærester - så da burde det jo ikke være noe problem for en kommende Ms. Right. Og en massørmann til kjæreste må jo bare være gull! :) Tror nok de fleste ville være særs fornøyd med å kapre en kar som var "handy" på DEN måten også!

Men, såklart - hvis du går inn i et nytt bekjentskap/gryende forhold med disse ulmende tankene i bakhodet, da KAN det jo virke litt som at DU SER en merellermindregod grunn til at det du gjør som jobb skulle kunne skape trøbbel i heimen... Vet ikke hvordan det var med hun som var så usikker/reagerte på alt, men hvis det allerede er en utrygghet i et kjæresteforhold, og du typ blir veldig opphengt i at kjæresten din muligens kunne være/bli sjalu på ymse kvinnelige klienter, og at du dermed selv begynner å opptre litt merkelig pga at du tror dette, da kan jo kanskje en fjær fort bli til fem høns... I don't know. Men hvis en kjæreste vet at jobben du gjør er en rent klinisk/helsefaglig fokusert behandling, og veldig lite sammenlignbart med den nære og gode intimiteten du har med henne i heimen, så ville det jo være få grunner til sjalusi, skulle jeg tro. Tenk på de som jobber som gynekolog osv. hehe. Så lenge jobb-er-JOBB, så går det nok bra. :)

Haha, må jo nesten le litt av han "klient-sjekker'n" her oppe... Der håper jeg virkelig at han er HANDS OFF alle mulige "hands on"-yrker hvor man jobber med mennesker! MEN, det er ikke bare en helt harmløs tull&fjas-kommentar det der, for et sånt potensielt initiativ/framstøt kunne dessverre fort ha kommet veldig galt avsted. Jeg har selv opplevd å få et svært lite fristende tilbud fra en massør som, på ganske så pågående vis, prøvde å få til litt "ekstraservice" i behandlingen. =/ Det føltes virkelig ikkkkke bra! :(((
Og hva om en massør _oppfatter_ det som at KLIENTEN prøver å sjekke ham opp, og det viser seg å være ingenting annet enn kun en innbilt invitt, skapt i (ett av) hans hode? Klienten er "fanget" i en mildt sagt sårbar og utsatt posisjon, på mange måter. Så nei, når det gjelder å jobbe med klienter, er det jo åpenbart at det må være profesjonalitet og klare grenser - ja, særlig når klienten ligger der uten genser. ;P