Alle innlegg Sukkerforum

Lars Monsen, nei takk

Vis siste innlegg
(kvinne 44 år fra Oppland) on. 25 juni 2014 13:53 Privat melding

Altså, ikke et stygt ord om Lars Monsen, men er alle menn innpå her lidenskapelig opptatt av å løpe i fjellet, fiske, dykke, hoppe i fallskjerm og stå slalom eller finnes det andre, som syns det er greit å ikke være helt Monsen hele tiden? Og til alle dere friluftselskere: mååå kjæresten være med, eller kan hun sitte igjen på en kafe i byen mens du finner urmannen i deg?
Bare lurte...hilsen en som er mer glad i asfalt enn fjellheimen.

(mann 42 år fra Rogaland) on. 25 juni 2014 14:48 Privat melding

Nei, kafé holder ikke, må være med;-)

Skjult ID med pseudonym Hunden on. 25 juni 2014 15:53

Vel de fleste menn kan snakke for seg selv,jeg er iallefall en mann som du værken finner i skauen eller på trenings studio,((har liksom aldrig hadt den) men jeg tar gjærne bilen å kjører en tur,jeg tar alltid heis oppover,(klarer å gå ned igjen),hvis jeg må gå,er det alltid til den nærmeste butikken-eller tar jeg bilen,kort sagt-jeg liker komforsonen,mye bedre det enn å pese seg sjøl.

Skjult ID med pseudonym Lucia on. 25 juni 2014 17:58

Komfortsonen kan til tider være meget kjedelig, og byr ikke mye på selvutvikling. Jeg er nødt til å komme meg ut av komfortsonen titt og ofte p.g.a jobb og begynner å like det. En mann á la Lars Monsen som inviterer/oppfordrer meg til å komme meg ut i naturen og samtidig kan sitte å se på en lang film som for eks. Solaris (den russiske versjonen) sammen med meg er helt perfekt.

Skjult ID med pseudonym Hunden on. 25 juni 2014 18:54

Rappo<
Hadde jeg hvert 15 år yngre så så hadde jeg send hende mail på flekken-men nå er jeg godt over 50,så jeg tror det er rimlig bortkaster å sende henne mail nå,hu vil nok sikkert ha noen i sin egen aldersgruppe:))

Skjult ID med pseudonym handerre on. 25 juni 2014 19:24

Nå ser jeg ikke for meg at jeg kan falle pladask nok for en jente som ikke liker å gå opp og ned fjell til svetten tar henne.

Men;

Hun må IKKE være med! Hver gang. For meg er fjellet noe jeg gjør alene. Joda, det er selvsagt en god ting å gå sammen med andre også, og kunne gjøre det til en sosial greie, men først og fremst er fjellturene mine alenetid. Å være alene, langt borte fra alt og alle (jeg har som regel med mobil, bare i tilfelle noe skulle skje..) og bare nye roen og freden.

Men jo, jeg regner nok med at jeg ender opp med en jente som er minst like glad i fjellet som meg så hun insisterer nok på å være med oftere enn jeg liker. Men hun skal få være med 2 av 3 ganger hvis hun lærer meg å gå på ski.

Og jeg vil ha meg frabedt å bli sammenlignet med Monsen. Han er mye tøffere enn meg! :)

(mann 34 år fra Oslo) on. 25 juni 2014 20:45 Privat melding

Tror jeg skal fortsette å gjøre akkurat det jeg føler er bra for meg, så dukker det vel opp noen som setter pris på akkurat det ;)

Det er ingen som tvinger deg til å snakke med disse friluftsfantastene, men det er kanskje de som tar seg best ut i byen også?

(mann 44 år fra Troms) to. 26 juni 2014 14:36 Privat melding

Dama må gjerne sitte hjemme, ta seg en bytur eller gjøre andre ting, så får jeg rusle på fjellet i fred.
Og ha like interesser er greit nok det, men er greit å ha sine ting og.

(mann 51 år fra Hordaland) fr. 27 juni 2014 22:04 Privat melding

Folk skriver om når dem har det kjekt .Folk legger ut bilder av sine gode opplevelser. Da kan det fort virke som att folk er på utlandstur eller på fjelltur 24/7/365 :-)
Jeg tror nok att det burde vert mere mangfold bildene . Jeg må bare innrømme att jeg er en av dem som burde vert flinkere med mangfoldet .