Alle innlegg Sukkerforum

EN HYLLEST TIL DE KVINNER OVER 35 ÅR :)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ungmann to. 18 sep. 2008 18:38

Hva mener dere? Er dette riktig?

(mann 40 år fra Oslo) to. 18 sep. 2008 18:39 Privat melding

ja, det finnes kvinner over 35 år, det er riktig.

Skjult ID med pseudonym ungmann to. 18 sep. 2008 18:39

Fordelen med voksne kvinner;)

En voksen kvinne er billigere å "date". En yngre kvinne koster minst 12 øl, mens en voksen kvinne vil ligge med deg allerede etter en kopp urte te og et kakestykke.

En voksen kvinne kommer aldri å anklage deg for at du "utnytter henne". Hun utnytter deg!

Voksne kvinner er mer ærlige. Voksne kvinner kommer for å si til deg at du er et svin om du oppfører deg som et. En yngre kvinne sier ingenting, for tenk om du skulle gjøre det slutt med henne for at hun sier noe feil.

Voksne kvinner tar ikke over dine venner og dine interesser. De har egne venner og interesser.

En voksen kvinne kommer når hun vil. Du trenger ikke å bekymre deg for hvordan du skal tilfredsstille henne for hun klarer det garantert selv med eller uten din hjelp.

Voksne kvinner er synske. Du trenger aldri å komme og si at du har gjort noe galt. Det vet de allerede.

Voksne kvinner er erfarne. De vet at etter 12 øl kan det være litt vanskelig å få den opp. Yngre kvinner trenger litt mer tid å få grep på dette faktumet og du må bruke resten av natta til å massere hennes ego med kompliment.

Voksne kvinner kommer aldri til å anklage deg for å stjele de beste årene av hennes liv. De har noen andre allerede stjålet!

Ja, jeg hyller kvinner over 35 for svært mange årsaker. Dessverre er dette ikke tilsvarende for menn. For hver vakker, smart, sexy kvinne over 35, finner vi en skallet, småfet fyr som driter seg ut med en eller annen 22-årig servitrise. Kvinner;)) unnskyld.

Og til alle de menn som sier: "Hvorfor kjøpe hele kua når du kan få melka gratis"... Her er en liten oppdatering til dere: Nå for tiden er 80 % av alle kvinner imot ekteskap. Hvorfor? Fordi kvinner skjønner at det ikke er verdt å kjøpe hele grisen, bare for å få en liten pølse....

Skjult ID med pseudonym Lemuslemus to. 18 sep. 2008 18:45

Skal jeg føle meg beæret eller besudlet, eller kanskje beriket? Litt i tvil her.

Skjult ID med pseudonym ungmann to. 18 sep. 2008 18:45

he..he..dere er kjappe....tenkte jeg bare skulle gjøre innledningen kort og innlegge kjappt etterpå...men dere slo meg der..

Skjult ID med pseudonym stjerne62 to. 18 sep. 2008 18:53

@ TS
uansett prøvde du å gjøre noe andre har etterlyst.Kort intro..innlegget under..
Om jeg følte meg hyllet er en annen sak..??!!!

Skjult ID med pseudonym Torpedo to. 18 sep. 2008 19:16

Ler så jeg griner her.... Dette innlegget var min humor ass:o) Mulig noen føler seg støtt men mye av det er jo sant! Dess eldre kvinner er dess bedre vet de hva de vil ha. Tenker på en episode i sommer da en 25 minus maste og maste på å få bli med meg hjem. Jeg spurte hva han kunne tilby og han mente at han kunne gi meg en natt jeg ikke kunne glemme.... Nei føkk det sa jeg...orker ikke ha dårlige minner og gir dessuten ikke u-hjelp....

Skjult ID med pseudonym stjerne62 to. 18 sep. 2008 19:30

@torpedo
samme humor vi da...spesielt det med u-hjelp..he,he

Skjult ID med pseudonym alterego to. 18 sep. 2008 19:48

Kvinner over 35 er direkte utsøkte .... de har erfaring, livskunnskap, vet hva de vil, har apetitt på livet ... og de har fortsatt den ungdommelige ynden i god behold, både fysisk og mentalt. :-) ... slik er det bare.

Skjult ID med pseudonym stjerne62 to. 18 sep. 2008 19:55

@alterego
Du skårer høyt på den...Så hvis du ike allerede har giftet deg med Zitelle..?? Hva med meg da?

Skjult ID med pseudonym alterego to. 18 sep. 2008 20:10

... kan dere ikke heller utdype og analysere det dere måtte mene er gode poenger i min hyllest ?
(siden dere åpenbart er over 35 og dermed fulle av innsikt i livet ?) :-)

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 18 sep. 2008 20:19

Litt usikker på hvordan jeg skal absorbere all hyllest i denne tråden, siden jeg snart fyller 29 for n`te gang...:o))
Innsikt har jeg fortsatt ikke...men jeg ble begunstiget med såpass innsikt akkurat her ikveld at jeg ser at fyren i hovedinnlegget, drakk opp de 12 ølene han hadde måttet skjenke ei "ungdråk" med. Og resultatet er visst heller nedslående. Hehe...
Men det tyder kanskje bare på èn ting...? Gutter, er dere alltid beredt? *ler*
(Stiller med 12 pils, og satser på en urtete?)

;ø))

Skjult ID med pseudonym alterego to. 18 sep. 2008 20:21

Ikke mere å by på, Zitelle? Kom igjen, da ! :-)

Skjult ID med pseudonym Amourine to. 18 sep. 2008 20:44

Hm, var nesten sikker på at det sto:
"Voksne kvinner furter ikke..." på den lista. *ler*

(Men så husket jeg at dette er jo et evigvarende fenomen...Clever Mother Nature...;ø))

*sympatiklem til Zitelle*

Skjult ID med pseudonym kvinne37 to. 18 sep. 2008 20:50

Hurra en mann som skjønner oss deilige kvinner over 35 ;) Men blir også gledelig overrasket av en middag og noen glass vin.

Skjult ID med pseudonym V to. 18 sep. 2008 21:35

Har lest endel av dette før, men det er faktisk mye sant i det.
Forskjeller for meg:
- Før ble jeg usikker av ting og episoder som jeg knapt lar meg affisere av i dag.
- Er det noe jeg ikke forstår eller ikke liker, går jeg ikek rundt og tolker pg grunner for meg selv, men tar jeg det opp - enkelt og greit, og uten dramatikk.
- Jeg har forstått at e mann ikke kan lese tankene mine, og justert forventningene deretter - og tar ansvar for å være tydelig om det er noe jeg ønsker og vil.
- Jeg har lært meg å skille mellom det som er vesentlig og det som er uvesentlige
- Jeg gjennomskuer playerne og faller for de oppriktige.

Eneste: I 20-årene insiterte jeg på å betale alt selv for "ikke å ha neon forpliktelser". I dag lar jeg mannen spandere om ha har lyst.
Men glem urtete og kakestykke, om ikke det er dagen derpå.

Skjult ID med pseudonym O.N. to. 18 sep. 2008 21:55

@V

1. Hvor gammel er du?
2. Det med at du "....gjennomskuer playerne og faller for de oppriktige.": Hvordan faller det ut for "de oppriktige"? ....Jenter er til en viss grad kjent for- og innrømmer å ikke fatte interesse for "de oppriktige"..... Kanskje du kunne fortelle litt om hva du tillegger betegnelsen "de oppriktige"?

Mvh
Oppriktig Nysgjerrig

(mann 51 år fra Oslo) to. 18 sep. 2008 22:17 Privat melding

hehe, morsom liste, og det er helt klart ikke noe galt med kvinner over 35. Men, han som lagde listen i utgangspunktet kunne med letthet vært bestefar til en kvinne på 35. Er ikke helt sikker på om en 80 åring med en babe på 35 driter seg mindre ut en en skallet 45 åring med ei på 22. :)

Skjult ID med pseudonym alterego to. 18 sep. 2008 22:43

@kvinne37
Hvilket innlegg referer du til ?

Skjult ID med pseudonym V to. 18 sep. 2008 23:24

O.H.
1) Jeg er 36.
2) Ja, jeg tror veldig mange av de "oppriktige" taper for noen av "drittsekkene", men jeg tror det er et fenomen som er vanligst blant yngre. Har du hørt om "tankelisten" når man er 20 vs 30? (Fex: 20: Kondomer - så pinlig, 30: Kondomer - en nødvendgihet etc.)
Der er drømmemannen som følger:
når man er 20: Høy, mørk, kjekk og rik
når man er 30: Snill

Jeg har nok alltid likt typer som har empati, feks ved at de tar sosialt ansvar, feks ved å snakke med alle - også de som er litt utenfor og ukule - og ikke bare de "kule". De unnlater å gjøre seg morsom på andre, særlig mer sårbare folks bekostning etc.
Og disse er ofte også oppriktige. Og nå som jeg er enda eldre, er konkurransen enda mindre, fordi jeg ikke biter på "playerne".
Som yngre var jeg nok mer naiv, slik at om en kjekkas spilte skuespillet sitt, trodde jeg ham. Og var utrolig tålmodig, hadde forståelse for alle mulige følelsesmessige hangups eller issues de måtte ha - bare for å erfare at dette var typer som aldri var i stand til å tenke lenger enn sin egen nese (eller p...s). Hadde et par slike langvarige runder før jeg var 30, men ingen siden.
Synes de er lett å gjennomskue i dag; kroppspråk, sjekkelinjer, rolle i kameratflokken. Selv om de prøver å være oppriktige klarer deg ikke lure meg i alle fall. Kan hende jeg er for skeptisk, og tror noen er playere som ikke er det. Men jeg tror jeg kjenner igjen en oppriktig person når han er der, fordi en som ikke har det i seg klarer ikke spille det så lenge.

Og en av de viktigste leksene jeg har lært er at om en fyr er oppriktig interessert, vil han gjøre noe for å treffe deg, og være villig til å vente litt om du vil ta tiden til hjelp, han er fleksibel og viser at han liker å glede meg. Hvorfor det ikke har vart med de to lengre forholdene jeg har hatt i 30-årene? Aldersforkjell og ulike ønsker for livet (pga bagasje).

Jeg har flere venninner som har tilegnet seg den samme lærdommen, og de fleste drar nytte av den. Ref: Drømmemannen=snill.
Men så er det noen som fortsatt er tenåringer i hodet, og selvsagt går på samme smell igjen og igjen og igjen.

Skjult ID med pseudonym O.N. to. 18 sep. 2008 23:26

Takk "V"! :-)

Vel, siden jeg anser meg selv som en av disse "oppriktige", og er ca. 30 år, så kommer jeg til kort i konkurransen med "den andre gruppen".... har i mange år håpet på å se en endring i jenters preferanse, slik at slike som meg kan komme litt lengre frem i køen....men det ser foreløpig mørkt ut.

Jeg HÅPER dine yngre medsøstre modnes de også, når de vipper 30, men av en eller annen grunn har jeg nesten ikke sett antydning til det ennå (lurer på om samfunnet er i endring på det området).... "høy/mørk/kjekk/rik"-mentaliteten sitter ganske heftig i....