Alle innlegg Sukkerforum

date tips

Vis siste innlegg
(mann 35 år fra Vestfold) on. 25 juni 2014 19:26 Privat melding

Noen som vil dele med seg med gode dating forslag?
Noe annet enn å gå på kino og spise middag? ;)

(mann 51 år fra Rogaland) on. 25 juni 2014 19:36 Privat melding

1ste date eller 2,3 4...?

(mann 47 år fra Østfold) on. 25 juni 2014 20:09 Privat melding

Hva med å spørre jenta hva slags date hun ønsker seg sammen med deg?
Da får du sikkert vite noe nyttig som du kan ta med i planleggingen din.

Ellers så er det vel bare slappe av, forsøke å være seg selv. Svare ærlig etc.

Lykke til :)

(mann 34 år fra Oslo) on. 25 juni 2014 20:44 Privat melding

Gjør noe! Ikke dra på kino på første date, for da er det nesten null rom for å faktisk bli kjent.

Dra ut på tur, parkliv, ping-pong, padling, minigolf, kajak, bysafari, geocaching, bowling, fotovandring.. Et eller annet som ikke bare involverer dere sittende på hver sin side av et bord stirrende kleint på hverandre. Ved å aktivisere seg slipper man å bare fokusere på daten sin hele tiden og man kan senke skuldrene litt og det er lettere å åpne seg opp.

Skjult ID med pseudonym handerre on. 25 juni 2014 20:48

Hvis det er stemning for det fra hennes side, ta henne med på noe du liker å gjøre. Spesielt hvis du har litt "uvanlige" interesser. Har hørt om folk som har tatt med seg en date i klatreveggen.

Kino, og bare det, ser jeg på som en dårlig idé. Man får ikke pratet sammen og bli kjent mens man sitter i kinosalen. Det kan selvsagt kombineres med å ta noen øl etterpå, spise middag eller noe, men som en første date blir det kanskje litt langtekkelig. Spesielt hvis du har både kinobilletter og reservert bord et sted. Da er det vanskelig for begge å trekke seg og dra tidlig hjem om det ikke skulle funke.

Jeg ber ofte jenter om å bli med å gå en tur. Kan være å bare rusle litt rundt i sentrum og prate og se om det skjer noe eller det kan være en tur i byfjellene eller noe. Jeg føler jeg har lettere for å prate, slappe av og være meg selv i en sånn setting heller enn å gå på en veldig klarlagt og planlagt datesituasjon der man sitter med kaffekoppen/halvliteren og føler at man MÅ si noe spennende og holde samtalen i gang.