Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor er dere her?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tron to. 26 juni 2014 14:54

Synes det er merkelig at det er medlemmer her... Med det så mener jeg at nesten alle skriver på sida si at de er single og har det veldig bra med det.....?!?!?! Er nesten litt lei av å lese hvor forbanna bra alle har det som singel... Jeg mener det er veldig trist å være singel og av den grunn er jeg her inne... Har det bra med meg selv, men jeg vil ha en kjæreste, og det er jo derfor jeg er her.... De som er fornøyd som single, kan jo bare melde seg ut..... så er det i hvert fall ingen sjanse for at noen som har lyst til å finne seg en kjæreste, ser dere....!

Skjult ID med pseudonym icj to. 26 juni 2014 16:13

Okei, så singel = å være trist?

(mann 34 år fra Østfold) to. 26 juni 2014 16:19 Privat melding

Vel, "trives bra som singel" er en annen måte å si "Jeg trenger ikke validere min eksistens gjennom noen annen sin" på egentlig.
Pluss, de fleste vil vel ikke bli oppfattet som desperate, selv om de kanskje er det.

Koker vel ned til det at mange synes det kunne vært fint å ha noen å dele livet med, samtidig som det ikke er fullstendig nødvendig å ha det for at de skal føle seg som hele mennesker og alt det der.

Men igjen, spørs hvordan man velger å oppfatte det, og hvordan man tenker på det selv I suppose.
Synes så absolutt ikke at det er trist å være singel, eller at det er på noen måte negativt. Det kan være mange grunner til at man er singel, iblandt dem at man har valgt det selv og ikke ønsker å "settle" med noen som bare er sånn halvveis ok.

Skjult ID med pseudonym Hunden to. 26 juni 2014 16:21

TS<

Djisøs krayst-du snakker jo mot deg selv her.
''jeg har det bra med meg selv''
Men alle andre som har det bra med selv kan bare melde seg ut liksom?

Hva skal man skive isteden da?
''Jeg er så jævlig deppa,og har det så jævlig for jeg har ikke noen kjæreste ''?
Er det slikt du vil lese istedet da -eller?

(kvinne 43 år fra Akershus) to. 26 juni 2014 18:37 Privat melding

Jeg er her fordi jeg ikke vil være her. :-)

(mann 34 år fra Oslo) to. 26 juni 2014 19:04 Privat melding

For å få det bra sammen med noen lønner det seg å være komfortabel alene også. En kjæreste er ikke løsningen på alle problemene dine. Synes derfor det bare er positivt at folk skriver at de har det fint som singel, så vil de ikke bare bli sammen med hvem som helst fordi de ikke klarer å være for seg selv.

Og noen er sikkert her bare for å finne seg en flørt eller tre. Det er ikke slik at alle ønsker å få samboer eller gifte seg heller, men ønsker å ta ting slik de kommer. Det må også være lov.

Skjult ID med pseudonym tron to. 26 juni 2014 21:23

Men om man "bare" vil finne seg en flørt eller tre, så er jo ikke det noe problem.... En tur på byen, så er den saken grei.... Synes fortsatt det er påfallende at mange er medlem her,, som synes det er greit å være singel... Mest enig med Lillah som skriver at hun er her fordi hun ikke vil være her... Beste - og ærligste forklaringen hittil....!

Skjult ID med pseudonym spillern to. 26 juni 2014 22:07

om du bare vil få deg dame kan du jo ta et lån og kjøpe deg dyr fet bil og bole litt på gymmen, da flakser jo damene rundt som fluer når man er en premiestut som damene kan vise til veninnene sine for at de skal bli misunnelige

her inne sikter alle for høyt. for mange playere slik at det blir vanskelig å skille ut de med edlere hensikter, systemet er rett og slett lagt opp for overfladiske mennesker og bruk og kast mentalitet

Skjult ID med pseudonym handerre to. 26 juni 2014 22:08

Hadde jeg ikke syntes det var greit å være singel, hadde jeg sannsynligvis ligget i fosterstilling i sengen og skreket "jeg vil ha en kjæreste! Nå! Sånn som alle andre!"

Men det hadde ikke vært særlig konstruktiv oppførsel. Å være singel har sine fordeler men selvfølgelig også sine kjipe sider. Jeg har aldri vært i et forhold, så for meg har det vært helt nødvendig å lære meg å leve med singeltilværelsen, ellers er det ikke sikkert jeg hadde fungert i hverdagen. Det er grader av hvor tilfreds man er med å være singel også. Det er en ikke en statisk, definerbar tilstand som er lik for alle individer. Heldigvis.

(mann 34 år fra Oslo) to. 26 juni 2014 23:26 Privat melding

@tron

Det har nok mye med at ingen har lyst å virke for desperate eller svake heller. Selvfølgelig vil de som er her finne seg noen, men målene og motivasjonen er nok også flytende og sprikende for mange.

Skjult ID med pseudonym Jente30 fr. 27 juni 2014 01:19

Enig i at det er viktig å ha det bra med seg selv før man er klar for et forhold. Jeg har det bra med meg selv og trives som singel. Men savner selvsagt kjæreste innimellom. Særlig på søndager og noen å dra på ferie med :)
Men jeg tar det som det kommer og håper drømmemannen dukker opp etterhvert :)

Skjult ID med pseudonym . fr. 27 juni 2014 21:49

TS, er helt enig med deg. Ikke hør på de andre. De fleste trenger noen som ser en, er glad i en, bryr seg om en, osv. Ja, de sier de ikke gjør det, men man føler seg fordømt mye bedre om man har noen som bryr seg.

Skjult ID med pseudonym Veronica fr. 27 juni 2014 23:17

TS
Jeg har det bra som singel, og jeg vet ikke om jeg vil ha kjæreste. Har heller ikke skrevet at jeg vil ha det. Ønsker som jeg har skrevet i profilen En flørt som kanskje kan utvikle seg. . . . . Og grunnen til at jeg har skrevet dette er at det kan vise seg at livet mitt blir enda mere fantastisk med den rette. . . . Er åpen for det meste. Og har vel ikke mye rett som deg til å være her?
Elsker mitt moderland Norge, akkurat som jeg elsker livet mitt. Men ser ikke bort ifra at jeg kan elske et annet land like mye eller mere, akkurat som jeg kan elske livet mitt like mye eller enda mere med en partner.
Livet handler ikke om å lengte etter det man ikke har, men lære seg å elske det man har. Så er alt annet bare en bonus. :-)

(mann 34 år fra Oslo) ma. 30 juni 2014 00:55 Privat melding

@missvofsi

Alt må starte et sted. Eller planlegger du giftemål med alle du dater?

(kvinne 46 år fra Vestfold) ma. 30 juni 2014 01:53 Privat melding

Hehe ja det er rom for alle her inne :)
Mange unge kjekke men i slutten av 20 årene som tar kontakt med meg og de er ikke ute etter noe langvarig for å si det sånn, men jeg tar det som et kompliment ;)
Det viktigste er å ta det for det det er og være klar på hva du selv ønsker, så finner man det man leter etter :)