Alle innlegg Sukkerforum

Ideel høydeforskjell

Vis siste innlegg
(mann 34 år fra Oslo) lø. 28 juni 2014 21:23 Privat melding

Ideelt sett bør mannen være ganske nøyaktig fire cm og fire mm høyere enn kvinnen, viser en studie gjennomført i Storbritannia. Av de 2000 som deltok i studien var det bare én prosent av kvinnene som kunne tenke seg å være sammen med en lavere mann.
Stort mer interesserte var ikke mennene, for bare to prosent av de spurte sa at de foretrakk å være sammen med høye kvinner.
Norske samlivs eksperter er ikke overrasket, selv om de ikke er enige at det finnes noe slikt som en ideell høydeforskjell.
Det er langt flere faktorer enn høyde som spiller inn når man skal få et forhold til å fungere.
- Jeg tror ikke det finnes en ideell høydeforskjell, men jeg tror at det finnes en ideell balanse i forhold til funksjonsnivå, sier samlivsterapeut Trine Huseby.
Få menn velger høy kvinne
- Et viktig spørsmål å avklare først, er om en ønsker et stilfullt forhold eller en annen type forhold. Det kan være mange grunner til at vi søker en annen person, og det er ikke alltid et glamorøst forhold vi leter etter. Heller ikke en å gå i høye hæler med, sier samlivsterapeut Bente Skog.
Hun mener dette ofte er tilfellet når høye kvinner slår seg sammen med lave menn, og tror kun det er et fåtall menn som er klare for å innlede et varig og forpliktende forhold til en høy kvinne.
Likevel kan han gjerne trives med å være sammen en kvinne som er mer moden, trygg på seg selv og har et mer naturlig forhold til kroppen sin.

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) sø. 29 juni 2014 00:46 Privat melding

Hehe :p

Skjult ID med pseudonym Tutta sø. 29 juni 2014 03:56

Jeg er en høy kvinne. Ikke ekstremt høy, men høy nok til at jeg hadde komplekser i ungdommen. Det er derfor viktig for meg at min partner er høyere enn meg. Både fordi jeg liker å gå i høye hæler men også - og kanskje mest - fordi jeg har behov for å føle meg liten og sårbar. For som høy ( og ressurssterk) kvinne har jeg aldri følt at jeg vekker beskytterinstinktet i menn. Det er vel i tråd med det TS skriver om at få menn velger en høy kvinne...?
Få menn er vel trygge nok til å velge enn kvinne som er høyere enn seg - og jeg er heller ikke trygg nok til å velge en mann som er like høy som, eller lavere enn meg. Da ville alle kompleksene fra ungdomsskolen, hvor jeg var høyere enn alle gutten i klassen, bare dukke opp igjen og jeg ville føle meg som en kjempe.
Ser at jeg lar mange flotte menn fare pga dette, men sånn er det dessverre. Høyde er en avgjørende faktor for meg.

Skjult ID sø. 29 juni 2014 15:00

Vet ikke helt hvordan en skal forholde seg til alle ulike undersøkelser. Noe er det jo i det. MEN:
Mange av de mest attraktive menn, som overhode ikke har problem med å få seg en flott dame, f.eks. skuespillere, artister, regissører, produsenter, idrettsstjerner, finansfolk osv. velger damer som er høyere enn dem. Se til NYC, Ibiza, Cannes og LA. Der går trygge, attraktive menn med kvinner som er et halvt hode høyere enn dem. Menn med selvtillit.

Og kvinnelige modeller på 180 er ganske attraktive tror jeg da.

(mann 34 år fra Oslo) sø. 29 juni 2014 15:03 Privat melding

Høyde er likevel bare et tall som kvinner bryr seg veldig om.

Dette var da altså en paroditråd, for de som ikke skjønte det ;)

Skjult ID sø. 29 juni 2014 15:06

Skjønte at denne var tull, siden denne står lengre ned i forum, nøyaktig den samme: Ideelt sett bør mannen være ganske nøyaktig fire år og fire måneder eldre enn kvinnen, viser en studie gjennomført i Storbritannia. Av de 2000 som deltok i studien var det bare én prosent av kvinnene som kunne tenke seg å være sammen med en yngre mann. osv. ....

Skjult ID med pseudonym Realista sø. 29 juni 2014 15:32

Ja, det forstod vi @Milgrim.... og det var morsomt å lese :). Du fikk fram et viktig poeng der, ved å bruke høydeforskjell som eksempel ;).

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 29 juni 2014 21:13 Privat melding

Det betyr at jeg må i å såfall finne ei på rundt 96 cm høy... Nei takk. Jeg vil heller finne ei som er kvinne nok til å ikke bry seg om høyde forskjellen!

Skjult ID med pseudonym durrr ti. 1 juli 2014 14:50

Det er sånn her inne, men I virkeligheten får jeg damer som er opptil 1,85 (jeg er 1,65). Damer bryr seg ikke så mye når kroppsspråk og stemmen sier "selvtillit, sjarm, kul". Her inne ser ikke jenter det og da er det jo et problem