Alle innlegg Sukkerforum

hvorfor bryr seg om blokkering?

Vis siste innlegg
(mann 33 år fra Oslo) sø. 29 juni 2014 17:51 Privat melding

Personlig har jeg ikke peiling på om jeg er blokkert av noen, ser jeg en jeg liker sender jeg mld, får jeg ikke svar stalker jeg ikke profilen av den grunn...

Sender for så vidt mld til mange jeg ikke bryr meg om svarer også, som for eksempel hvis de har kult bilde eller tekst sier jeg det, uten nødvendigvis å forvente eller ville ha svar...

Er det utenom normalen eller driver de fleste og stalker de de sender melding til?

(mann 34 år fra Oslo) sø. 29 juni 2014 18:06 Privat melding

Helt enig. Kan ikke huske å ha blitt blokkert, og legger heller ikke all verden i den første meldingen. Får vi en god tone etter hvert blir det selvfølgelig noe annet. Men det er ikke noen vits å henge seg for opp i det som skjer på meldinger. Legger ikke mye i det før jeg møter noen, og gjerne flere ganger.

Så det er ikke vits å bruke tid eller tanker på de som blokkerer. Hva er poenget med å ville snakke med noen som ikke vil det samme? En blokk er da en tydelig og kjapp tilbakemelding på at her er det ikke noe å hente, så gå videre. Ikke ta det personlig.

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) sø. 29 juni 2014 18:13 Privat melding

Jeg har nok blitt blokkert, samt blokkert x antall menn. De fleste ble blokkert fordi de ikke taklet en høflig avvisning. Men et fåtall også fordi jeg med 100% sikkerhet at det ikke var aktuelt. Jeg er ikke her for å finne brevvenner, selv om jeg har fått et par av de :) Ikke mange aktuelle kandidater her for meg personlig merker jeg, men likevel greitt at de uaktuelle velges/velger seg selv bort fra mine lister ;)

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) sø. 29 juni 2014 18:15 Privat melding

Hehe :)

Skjult ID med pseudonym hjerteress sø. 29 juni 2014 18:20

Det må du slutte med Villrosa, stalking er ikke bra!

(mann 27 år fra Akershus) sø. 29 juni 2014 18:34 Privat melding

jeg vil tru det er en god blanding men folk får gjøre det som de føler funker.. jeg personlig gjør ikke det for det funker ikke som regel for min del.

Skjult ID med pseudonym Hunden sø. 29 juni 2014 19:49

Sender ikke meldinger lenger jeg (bortsett fra de jeg kjenner) gidder de ikke å svare kan det være samma faen,bare ser på dere jeg:))