Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Stark sø. 29 juni 2014 22:26

Så mange spør meg hele tiden om det går bra. Jeg svarer "ja" med et et tvungent smil og tenker "flaks de aldri spør om jeg er lykkelig".

Er du lykkelig?

Skjult ID med pseudonym x eller y sø. 29 juni 2014 23:00

Når noen spør meg om jeg har det bra svarer jeg alltid : Hva vil du høre?

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 29 juni 2014 23:01

...versjon x eller y?

Skjult ID med pseudonym Jente_30 sø. 29 juni 2014 23:06

Kjenner meg igjen i å automatisk svare "ja" som er det svaret som er forventet. Jeg har det for tiden ganske bra, men er ikke lykkelig. For å være lykkelig må de fleste aspekter i livet være veldig bra, og her gjenstår det fortsatt noen. Vil si at jeg er mer tilfreds enn lykkelig.

Skjult ID med pseudonym durrr sø. 29 juni 2014 23:10

http://100happydays.com/
Prøv det ;)

(kvinne 43 år fra Akershus) sø. 29 juni 2014 23:11 Privat melding

Jeg ser ikke på lykke som noe konstant. Lykken min lager jeg selv, ved å kjenne etter at akkurat nå, akkurat her, akkurat slik er livet godt. Det betyr ikke at jeg alltid er glad, eller at jeg føler jeg lever livet helt slik jeg vil. Men jeg klarer å nyte den tilværelsen jeg har skapt meg. Noen ganger i lang tid. Noen ganger bare noen sekunder. Men også lykke i små blaff er lykke. Jeg setter veldig pris på den når den kommer.

Skjult ID med pseudonym Duracell sø. 29 juni 2014 23:42

Er veldig lykkelig, og har ikke noen problemer med å vise det heller. Helsen er topp, trives utrolig godt på jobb med både medarbeiderne og elevene mine, har god tid til å gjøre akkurat det jeg selv ønsker og er immun mot alt av stress og negative tanker. Selvfølgelig finnes det deler i livet som kan forbedres - som det å ha en person man kan være glad i og som deler de følelsene for deg, men graver meg ikke ned bare fordi det mangler akkurat nå. Avslutter hver dag med å trekke frem 3 ting som jeg er takknemmelig for, og trekker heller frem det positive fra dagen som har gått enn å fokusere på det negative.

Og akkurat det siste der er et tips som mange flere burde forsøke å gjøre - det er utrolig hvor godt det er å være lykkelig! :)

(kvinne 45 år fra Akershus) sø. 29 juni 2014 23:46 Privat melding

Ja, lykkelig er jeg for den jeg er og det jeg har.;-) er den takknemligheten i livet som gjør en lykkelig.;-)

(mann 46 år fra Østfold) sø. 29 juni 2014 23:47 Privat melding

Finnes det ikke piller for sånt noe da?

(kvinne 45 år fra Akershus) sø. 29 juni 2014 23:49 Privat melding

Stemmer det. De heter til og med lykkepiller.;-)

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 29 juni 2014 23:52

Noen ganger svarer jeg på spørsmålet "går det bra?" med: På kort sikt går det forhåpentligvis godt. På lang sikt er vi alle under torva. :-b

Skjult ID med pseudonym John Doe sø. 29 juni 2014 23:59

tigri@

nei, de heter ikke lykkepiller, men de kalles det av uvitende.... det heter antidepessiva, og kan kalles "ha-et-ok-nok-liv-piller"

(kvinne 45 år fra Akershus) ma. 30 juni 2014 00:08 Privat melding

Sant nok John Doe.

Skjult ID med pseudonym Tilia ma. 30 juni 2014 00:47

Hey - jeg fant en lykkepille i går - må bare dele den først ---> https://www.facebook.com/photo.php?v=777224015661254&set=vb.100001209872409&type=2&theater

Hahaha - man kan jo bare ikke unngå å bli glad! :D Blir bare helt boblende happy og varm inni seg av den spretne glade skjønne sjarmøren.

Men, ja - sånn ellers i livet mitt... hmmja, alt er relativt... Dager fins i alle farger og man føler seg tidvis både dum og deilig - og plutselig tøff i pysjamas, og kanskje sågar litt frekk i frakk, jotakk! >;P ...men det siste der var visst i et annet (uni)vers. ^ ^

Iblant kan jeg føle meg så ensom, og lengte så håpløst etter Kjærligheten og nærhet, og være sårbar eller bli såret, eller gruble meg halvt ihjel over noe som har skjedd, eller noe som ble sagt - men jeg pleier iallfall å kunne se og finne små gleder, vakker underfundighet og rarefine folk/ting/hendelser i hverdagen nærmest daglig, og har alltid vært en ganske lett-gledet, lett-beveget, lett lattermild og lykkelig sjel. :) Man må ikke legge listen for høyt for hva som gjør en glad og tilfreds, små ting kan bli store lykkeøyeblikk. Eller akkuratpassesmåstore til at det lokker fram et lunt og lurt smil og en spredende varme i hjertet. Men klart - man savner kanskje EKSTRA sterkt en _spesiell_ å dele alt med akkurat i de øyeblikkene...

Uansett - vi skal (som regel) få en dag i mårå, og man kan finne litt lykke overalt, både rundt seg og inni seg. Man velger selv om man vil fargelegge dagen med fargestifter eller kullstifter, men uansett kan lykkespirer plutselig dukke opp, også på de kullsorte dagene. Og da må man bare være åpen for å omfavne dem med hele seg - og helst spre og dele dem med en annen/andre. <3 Sharing is caring! ;)

(mann 46 år fra Østfold) ma. 30 juni 2014 01:19 Privat melding

Har egentlig aldri spurt noen går det bra jeg. Bortsett fra kanskje om noen skader seg. Derimot har jeg i alle år sagt 'er du glad i dag'. Der har sjeldent slått feil på noen måte, og er såpass uventet at flere begynner å glise. Der har vel ingen ting med lykke å gjøre,. Den tror nok jeg enhver må skape og vedlike holde selv. Ingen kan gi en trist person lykke, kun tilby støtte. Hva enn det måtte være.

Etter noen tøffe personlige tragedier så har jeg god erfaring i det å være ulykkelig.. Stor takk til en av personene i denne tråden som var min første venn på aldri så lang tid. Jeg måtte selv finne personen, personen ga meg støtte. I dag kommer de gamle ekte real life vennene mine tilbake og ekte lykke bygges opp igjen.

Er det noen som sliter her inne og ønsker/trenger en venn. Da er postkassa mi ulåst og lytteren i meg klar :)

Skjult ID med pseudonym kosegutt ma. 30 juni 2014 20:47

De som svarer, at lykken er der bare du kjenner etter,at lykken er hva du gjør det til osv osv... Kan jeg ikke skjønne meg på,,,Man er født med et sett av gener, kvalifikasjoner og behov, evner og ønsker. Man er også født liten og sårbar inn i denne verden, og er prisgitt omgivelser for å få en god start, som er veldig vesentlig for hvilken nistepakke man får med seg på veien.
Og jeg må si min lykkefølelse hittil i min tid, har vært langt mindre enn hva som jeg kan være komfortabel med. Jeg strever etter å finne min plass, hvor jeg vil trives. Uten noen i ryggen eller ved min side, vil jeg ihvertfall aldri bli komplett lykkelig. Noe jeg føler jeg aldri helt har hatt,,,,
Med tiden lærer man seg selv bedre å kjenne, og får satt ting litt i perspektiv.
Men nå å slå meg til ro med at innholdet i mitt liv er godt og innholdsrikt, vil være å undergrave meg selv voldsomt.
Jeg er en "sliter", så hvorfor jeg ikke har fått det på plass, tror jeg må være litt uflaks også.

(mann 27 år fra Telemark) ma. 30 juni 2014 21:15 Privat melding

Jeg ser iallefall på meg selv som lykkelig, har fast jobb, gleder meg over de små tingene i hverdagen og kan drive med bil. Mangler bare ei å dele det med :)

(mann 46 år fra Østfold) ti. 1 juli 2014 10:26 Privat melding

@Kosegutt, det kan nesten høres ut som du trenger en kompis.
Stemmer dette må du gjerne ta kontakt utenfor forumet. :)

(kvinne 45 år fra Akershus) ti. 1 juli 2014 16:44 Privat melding

Kjære ts.
Aller føst ønsker jeg beklage min kommentar litt over angående lykkepiller. Den kom feil ut, og ble skrevet i ett overtrøtt øyeblikk. Burde skrevet kalles og ikke heter, som noen også påpekte.
Men for å svare seriøst på ditt spørsmål, har livetsskole lært meg at lykke er noe man skaper ut av tingene man er takknemlig for.

Personlig John Doe er jeg forsiktig med å kalle folk uvitende, for du vet aldri hvem som sitter i andre enden. Peker en finger mot andre er det stortsett tre andre fingre som peker mot deg. Men, hva vet vel jeg? Er jo kun en hjelpepleier med 18 årsfartstid innen helsesektoren..

Skjult ID med pseudonym jaudå lø. 5 juli 2014 14:14

JEG synes folk skal slutte å spørre "hvordan har du det?" Og mye heller spørre: "Hvordan vil du ha det?" Og så bidra.
DET hadde vært ekte interesse for den andres ve og vel.
:-D

Skjult ID med pseudonym x eller y lø. 5 juli 2014 14:18

@kosegutt.
Hørtes ut som du beskrev en lettere utgave av meg.
Tom. Enkelt ord. Enkel forklaring.
Lykke er hva jeg ser andre har. Jeg gleder meg på deres vegne. Ensom er ikke et ord men en tilstand. Å alltid prøve å være positiv sliter det også. Uten en eneste venn igjen, ingen kontakt. Hvor gikk det galt? Har alltid vært humørsprederen blant folk. Idag er det ingen som har tid. Ikke passer det å komme på besøk, ikke har noen tid til besøk. Prøver kontakt her og irl men til liten nytte. 3 år siden kontakt med omverdenen. Savner en å holde rundt. Tror ikke noen hadde merket om jeg var vekke.

(kvinne 36 år fra Oslo) lø. 5 juli 2014 16:34 Privat melding

Ja, jeg har det bra og trives -:).

Selv opplever jeg flere øyeblikk i hverdagen hvor jeg føler meg lykkelig enten jeg er alene eller sammen med andre. Det kan bare være småting som gjør meg lykkelig.

Som folk flest her inne har jeg til gode å møte mannen i mitt liv.

Jeg gleder meg hver dag på folks vegner. Det gir meg mye å se og høre at mine nærmeste, venner og kolleger har det bra-:). Når man gir noe til andre, så får man også noe tilbake-:).