Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Standard sø. 29 juni 2014 22:35

jeg er her ser meg rundt prøver og få kontakt med noen men ikke alltids det går like bra og andre ganger går det bra. men jeg er en helt standard fyr liker og være ute i skog og mark ingen spesiell fantastisk jobb er håndverker. synes dra og drikke kaffe med venner på lørdag eller være ute (ikke på byen ute) med folk jeg bryr meg om er kjempe hyggelig. er det flere som meg her? for noen ganger virker det ikke sånn.

Skjult ID sø. 29 juni 2014 22:46

Høres ut som en trivelig fyr, med trivelige aktiviteter.

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 29 juni 2014 22:54

Hvis du er god på oppussing, så grenser vel det til fantastisk??

Skjult ID med pseudonym Standard sø. 29 juni 2014 23:05

jaudå spørs hva du mener med god men jeg elsker og drive med det og det går så lett

(kvinne 45 år fra Akershus) ma. 30 juni 2014 00:11 Privat melding

Det er mange fler enn du tror, @ ts. Jeg er også et godt eksempel på det selv..

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) ma. 30 juni 2014 00:23 Privat melding

Jeg håper for min egen del at det finnes menn som ikke er overfokusert på trening her inne...eller så må jeg fint pakke sekken og dra :p

Neida, jeg har ingenting imot å holde seg i form,men dersom det tar mesteparten av hans tid,blir det ikke mye til overs til "oss" (fordi jeg da har valgt å holde min daglige aktivitet LANGT borte fra et treningsstudio)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 30 juni 2014 00:34

Jeg er under standard jeg.. Syns det er helt greit egentlig, men virker ikke som damene er like enig i det.. :P

(mann 34 år fra Oslo) ma. 30 juni 2014 01:00 Privat melding

Folk er forskjellige, og alle passer ikke sammen med alle. Hadde det ikke vært kjedelig hvis det ikke hadde noe å si hvem du ble sammen med da?

Det handler for det aller meste om hvordan man kommuniserer sammen, og hvilke følelser denne kontakten skaper hos begge. Det må være litt spesielt begge veier og begge må føle at de får like mye som de gir, men "felles" interesser har som regel lite med selve spenningen å gjøre. Det kan selvfølgelig være positivt å ha noe begge liker å prate om og gjøre sammen, men å avfeie en fyr som trener eller en dame som syr fordi man ikke gjør det selv synes jeg er rimelig blåst. Andre ting er mye viktigere.

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) ma. 30 juni 2014 01:29 Privat melding

Avfeier ikke en fyr fordi han trener....men han ville nok blitt avvist om det var et krav at dette måtte være vår felles greie....bare sånn i tilfelle den var myntet på meg :)

(kvinne 46 år fra Vestfold) ma. 30 juni 2014 01:43 Privat melding

Jeg avfeier aldri noen pga interesser så lenge det ikke kreves at jeg må holde på med det samme. Og håper ikke noen gjør det med meg heller. Det er bare sunt med forskjellige fritidsinteresser så man ikke er sammen 24/7.
Man har da opplevelser hver for seg som man kan prate om og dele når man er sammen.
Er kjemien man har sammen som er det viktigste. Ikke fritidsinteressene :)

(mann 46 år fra Østfold) ma. 30 juni 2014 02:06 Privat melding

@Sweet1
Når er det flere måter å trene på i dagen samfunn. Jeg vet om en metode som kan utføres sammen med partner. Man trenger ikke forlate huset eller engang stå opp om morgenen for denne type trening. Ikke trenger man masse dyre trenings klær heller. Der aller beste med treningsmetoden er at jo mer glad man er i sin partner, jo bedre blir ofte trenings resultate også. Da snakker jeg om selve følelsen man har under treningen og det økte kaloritapet. Prøv og foreslå alternative metoder neste gang joggemannen dukker opp.

PS!
Ikke glem å endre trenings glideren din til ønsket antall dager pr uke :)

@Milgrim
Fin post :)

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) ma. 30 juni 2014 02:17 Privat melding

Joda@larumba. Denne treningsformen er jeg godt kjent med, og var hyppig bruker av da jeg sist hadde en partner...og er faktisk en trofast bruker den dag i dag :) MEN...det hjelper lite å foreslå dette for gud og hver mann som sender melding her, da de kanskje ikke vil være mulige "sparringspartnere" uansett :P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 30 juni 2014 02:39

Jeg avfeier og sorterer lett bort jenter på grunn av fritidsinteresser.

Og ja, det er bra å ha forskjellige interesser slik at en slipper å være sammen 24/7. Ikke at det er noe problem egentlig da jeg hverken har noen planer om å sove sammen eller bo sammen. :P

(mann 46 år fra Østfold) ma. 30 juni 2014 03:28 Privat melding

Sweet1 Jeg hører hva du sier. Tenkte jo ikke på at det kan bli litt dumt i lengden med det forslaget mitt om det må gjentas for ofte.