Alle innlegg Sukkerforum

Definisjon av avstand?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Gutt24Ahus sø. 29 juni 2014 22:54

Det er noe jeg har undret meg over i lengre tid. Nå begynner det faktisk å bli irriterende. Jeg lurer rett og slett på hva sukker regner som avstand. Jeg bor i Akershus og har merket min profil med "Vil ikke flytte over avstander." Allikevel er 90% av mine matcher over 85 mennesker fra Rogaland, Hordaland, Nord-Trønderlag, Agderfylker - ja til og med mennesker fra Nordland merket med "vil ikke flytte over avstander".

Dette hender det jeg glemmer og begynner å lese profilen før jeg sjekker etterpå. Grunnen til at blir irriterende er at man finner veldig mange man kunne tenke seg å bli kjent med, men som da er utelukket pga avstand. Noe som bekreftes hvis man er dum nok til å sende melding før man sjekker.

Hva er poenget med å "friste" med flotte jenter som bor for langt unna?

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 29 juni 2014 22:57

Fordi folk tar fly nå for tida like ofte som de tok drosje før i tida??

Skjult ID med pseudonym Gutt24Ahus sø. 29 juni 2014 23:04

I teorien er det ikke langt til noe i Norge, men hvis man først skal ha en slik funksjon, så burde vel flyreise være utelukket?

Skjult ID med pseudonym CPU sø. 29 juni 2014 23:06

Har tidligere spurt sukker om dette for en stund tilbake. Fikk ikke noe bra svar. Men det jeg har konkludert med, er at det blir mer "fyll" slik at sukker fremstår mer populært.

Hvis dem tar med kun dem i nærområdet, så blir det bl.a. få online profiler, og gir et bilde av sukker som et lite nettdating sted, og vil da kanskje på sikt brukes av mindre.

Men helt enig, dem burde lytte til brukerene, og bl.a gi mulighet for å ekskludere fylker i relasjonsprofilen eller annet sted.

Skjult ID med pseudonym Gutt24Ahus sø. 29 juni 2014 23:09

Enig i konklusjonen din @CPU
Hvis det er et reelt irritasjonsmoment for fler enn bare meg, så burde søket snevres inn. Man er her inne for å finne seg kjæreste, ikke fordi å bedømme om sukker i seg selv er så kult. Hvertfall i mitt tilfelle.

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) sø. 29 juni 2014 23:22 Privat melding

Burde vært mulig å sette max antall km....eller mil, for den saks skyld. Finner utrolig mange jeg kunne sendt meldinger til, men stopper liksom opp når jeg ser hvor "langt" borte de befinner seg.

Skjult ID med pseudonym Gutt24Ahus sø. 29 juni 2014 23:31

Akkurat det jeg etterlyser @Sweet1 :-)

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) sø. 29 juni 2014 23:37 Privat melding

Motsier egentlig meg selv litt....for har innsett at i mitt egen nærområde, så er det ikke mye å hente.....Ville bare påpeke at jeg forstår hva du mener :P hehe@ Gutt24Ahus

Skjult ID med pseudonym Tilia sø. 29 juni 2014 23:40

Avstand kommer an på øynene som ser. :P
Noen er nærsynte, de vil helst ha noen i nærheten, gjerne tett inntil... ;-* <3
Andre er langsynte, de vil gjerne ha noen (hundre) armlengders avstand til folk, men er til gjengjeld knakandes gode på/i "long distance relationships". ;)
Atter igjen andre er trangsynte, de vil helst ha noen i dalstroka innafor.
Jo trangere, desto bedre! :D

Sukkers forhold til avstand, derimot, er at de tar avstand fra alles spesifiserte ønsker her inne, og deler oss inn i de grupper og båser med dører og låser, som de selv finner det forlystende å putte oss inn i.
Neida.
Joda.
Neida...ikke heltda. ;)
Men, som mange av oss vet, eller har begynt å forstå --->
Sukkers veier er uransakelige.

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) sø. 29 juni 2014 23:41 Privat melding

:)

Skjult ID med pseudonym Gutt24Ahus sø. 29 juni 2014 23:48

Hehe :-)

For å forklare litt. Jeg jobber som partisekretær. Dvs. i tilknytning til stortinget. Arbeidsdagene mine har en lei tendens til å strekke lenger ut enn intensjonen min den ene dagen og bli kortere den andre dagen. I et forhold der man bor innenfor en time så er det mulig å sende en melding og si "Ble ferdig tidlig i dag, kommer en tur jeg". Hvis man bor særlig lengre unna så faller de dagene bort og man er helt avhengig av å planlegge. Noe som er veldig, veldig vanskelig med min jobb.

Skjult ID med pseudonym femtitre ma. 30 juni 2014 00:27

Det er så feil å klage på sukker,blir man forelska bryr man seg ikke om avstander,man kan ta tog,fly,båt,sykle,,hva som helst.Skal alle lete i samme by blir det travelt,føler også dette er et Oslo fenomen,men det finnes faktisk bedre byer å bo i for andre.

Skjult ID med pseudonym Gutt24Ahus ma. 30 juni 2014 01:01

Hehe, ikke anse dette som en klage, men som et spørsmål om hvorfor det er sånn. Jeg ønsker å møte noen innenfor rimelig avstand og klikket derfor på den funksjonen. Ser dog at det har lite eller ingen effekt på hva eller hvem som dukker opp i matchlista.

Jeg syns det er et fair ønske å ikke måtte legge opp hele karrieren. Hvertfall ikke legge opp til at man må det.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 30 juni 2014 01:18

@femtitre

Du syns ikke det er litt i overkant å f.eks måtte reise 6-7 timer en vei for å ta en kaffe for og se om det er noen kjemi der?

Jeg bor slik til at jeg må reise litt. Minst 1 time og mest sannsynligvis 2 timer en vei. Da burde jeg ha nok av alternativer egentlig.
Men selv om jeg er villig til å reise denne distansen, så virker det nesten som at jentene helst ser at jeg ikke bor stort mer enn 30min unna.

Selvsagt sabla frustrerende, men jeg forstår at det tydeligvis er viktig for dem så da respekterer jeg det og begynner ikke å argumentere for hvorfor hun allikevel burde bli kjent med meg som bor 1.5 time unna.

Det hadde derimot vært flott med obligatorisk innfylling av hvor en holder til, for det er mange som ikke bruker kartet og dermed fungerer heller ikke det å søke etter noen i nærheten.

Skjult ID med pseudonym Gutt24ahus ma. 30 juni 2014 01:21

Så hjertens enig. Jeg har prøvd 6-7 timers før. Det skaper et himla stort press når man må planlegge og legge til rette så mye for å i det hele tatt kunne møtes.

(mann 46 år fra Østfold) ma. 30 juni 2014 10:45 Privat melding

Jeg definerer avstand til det nøyaktige antall meter det er mellom meg selv drømmejenta mi. Hvor mange meter det er mellom oss to akkurat nå aner jeg ingenting om. Men avstanden er ihvertfall helt 100% korrekt.

@sweet1 under match lister/match søk kan du søke opp de hunkene i nærmiljøet ditt som har fylt ut profilen sin.

Skjult ID med pseudonym Gutt24Ahus ma. 30 juni 2014 14:08

@Livenow

Nei, så absolutt ikke lyst til å gå glipp av det. Derfor håper jeg at alle flyttbare, klikker i flyttbar boksen :-) Kan komme fra sydpolen for meg så lenge man er flyttbar, men kjedelig å innlede et forhold på hver sin side av landet der ingen av partene har noe ønske om å flytte på seg :-)