Alle innlegg Sukkerforum

Betraktning

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Finnmark) to. 3 juli 2014 20:29 Privat melding

Hei,
Registrerer en generell misnøye med manglende tilbakemeldinger når man prøver å ta kontakt osv. Er nok mest menn som er frustrerte. Men tenk på dette. Vil du seriøst sitte å ergre deg over at du ikke får kontakt med noen som ikke vil ha kontakt med deg? Hva skulle meningen med den kontakten være om hun ikke er interessert i utgangspunktet?
Er vel ikke annet enn at damenes generelle eksponeringsbehov kommer godt frem på en slik side? Vil bli sett?

Kjør debatt!!

(mann 51 år fra Rogaland) to. 3 juli 2014 20:43 Privat melding

Well Said Wishbone

Skjult ID med pseudonym G25 to. 3 juli 2014 20:51

De som ikke svarer, blokkerer jeg.

Ikke no problem for meg akkurat :)

(mann 34 år fra Østfold) to. 3 juli 2014 20:55 Privat melding

Fenomenet heter "outcome idependence", i mangel av noe godt norsk ord for det. Basically så legger mange veldig mye følelser (og ikke minst selvfølelser) i utfallet av en tilnærming, og tar det som et tegn på at de personlig ikke er så awesome som de tror det er. Det igjen fører til en knekk i selvtilliten for mange, og folk veit ofte ikke helt hvordan de skal takle det.

Hence, derav reaksjonen mange menn får på å bli avvist, nemlig agressjon og sinne. Ingen liker å få et knekk i selvtilliten selvfølgelig, og virker som ikke alle takler det like bra og går videre med livet sitt.

Hun svarer ikke? Whoop, big deal, jeg har en matchliste lenger enn fallet ned fra preikestolen, og det er nok folk der som liker det jeg har å tilby, bare ikke akkurat ho her. Move on with your life blir vel mer eller mindre det eneste rådet.

(mann 42 år fra Hordaland) to. 3 juli 2014 21:02 Privat melding

Synes det er helt greit å ikke få svar av de som finner meg totalt uinteressant, hvorfor skal de, og så jeg bruke tid på å finne på unnskyldninger for å ikke treffes?

Er ute etter en seriøs jente som finner meg tiltalende, og om jeg sender noen meldinger til jenter som ikke gjør det, så er det en del av denne pakken her.

Er slik det fungerer i det virkelige liv også(IRL for alle nerdene), man kan ikke få alt man har lyst på ;)

(kvinne 39 år fra Vestfold) to. 3 juli 2014 21:10 Privat melding

Vel, jeg sender melding og gleder meg til eventuel svar. Som regel blir det ingen svar på melding. Da tror jeg at det skjedde en av to ting:
a) jeg er ikke den han ser etter
b) han ble så sjokkert at han fått en melding at han mistet evne til å skrive, og dette er permanent tilstand :)

Så i begge tilfellene er det ingenting med meg som er galt, ingen knekk i selvtilliten, det er kun hans problem ;). Puster dypt, smiler og fortsetter videre ;)

(mann 51 år fra Rogaland) to. 3 juli 2014 21:12 Privat melding

Helt klart b) Solna

(kvinne 39 år fra Vestfold) to. 3 juli 2014 21:16 Privat melding

@Gentleman takk :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 4 juli 2014 00:03

Selv om @Wishbone har mange gode poeng, så er det ingen automatikk mellom å ikke få svar og ikke være interessert.

Ja, ofte så betyr det at de ikke er interessert. Men, om meldingen ikke en gang er lest (har skjedd meg en del ganger faktisk) så vet en jo egentlig ikke noe som helst. Det kan bety at meldingen min har blitt borte blant alle de andre.

Eller så kan det jo være at dama allerede snakker med et par stykker og derfor ikke ønsker å bringe inn enda en, til tross for at jeg kunne virket interessant.

Så ting har flere sider. Ting er sjeldent bare svart eller hvitt. :P

Skjult ID med pseudonym Hawkey fr. 4 juli 2014 11:02

Det her er litt som å søke jobb føler jeg, Det er en riktig måte og en feil måte å gjøre alt på. Dette forandrer seg med tid også. Dette betyr at hvis man ikke får svar så gjør man mest sannsynligvis noe feil, Uten at man nødvendigvis er feil.

Har testa mange forskjellige måter og utforme profil, og mange måter å ta kontakt på, Noen ting gir definitivt bedre resultater selv om jeg forblir meg selv.

Men! Om man sitter her inne å sender ut masse meldinger hver dag og forventer at noe kan skje kan man fort få en liten knekk i egoet... Jeg har funnet ut at hvis jeg i utgangspunktet bare er her og sender noen meldinger i uka, Så har jeg ihvertfall en dør åpen... Men forventer ikke resultater. Eneste jeg ser på som litt negativt er en ganske stiv pris for at kanskje en gang noe skal skje.

Nettdating er absolutt ikke perfekt, Og mest sannsynligvis ikke for alle... Men du bestemmer litt selv hvor seriøst du tar det? Jeg vet ikke om sukker har "Treffgaranti?!" men jeg ville tatt det med en STOOOR klype salt.

Det var mine tanker i vertfall,
Fra en gutt/mann på 25 uten spesielt stor suksess her.

PS: Ikke anta at jentene mener å være sårende eller slemme, Det er som regel feil.