Alle innlegg Sukkerforum

jenter og hjerter

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym CPU lø. 5 juli 2014 18:21

Så hva gjør jenter når noe setter hjerter på dem?

Tar dere kontakt med mannen, enten via melding, eller setter dere et hjerte tilbake på han, hvis du er interessert.

Eller tenker dere: "ja, nå har han meldt sin interesse så venter jeg på melding fra han".

Skjult ID med pseudonym chay lø. 5 juli 2014 18:40

Hvis jeg er litt nysgjerrig bare, så setter jeg et hjerte tilbake. Hvis jeg liker det jeg ser og leser så sender jeg en melding.

Skjult ID med pseudonym Haakon lø. 5 juli 2014 18:47

Om man ikke gir noe tilbakemelding så er det ikke unaturlig for avsender å ta dette som et hint om at man ikke er interessert tilbake. Så at det sjelden eller aldri blir noe mer kontakt fra avsender er ikke da så unaturlig.

Om man får et hjerte tilsendt, så er det jo ganske "brutalt" å sende en førstemelding med at "hei, du er ikke noe for meg altså". selv om det er det man har gjort seg inntrykk av etter å ha sett på profilen til den som har sendt hjerte.

Er ikke helt fan at dette hjerte-opplegget egentlig. Sender en melding heller, men har fått noen av begge typer selv. De som har virket interessante har jeg sendt en melding til, de andre har jeg ikke gjort noe med. Men føler heller ikke for å sende en førstemelding med avslag liksom. Hva mener dere andre om dette?

(kvinne 45 år fra Akershus) lø. 5 juli 2014 18:56 Privat melding

Jeg liker ikke hjerter, jeg synes det er litt vanskelig å takle dem og jeg ser at jeg ikke er noe flink til å svare tilbake. Bedre med et Hei som melding for min del :)

(mann 50 år fra Oslo) lø. 5 juli 2014 19:10 Privat melding

Nå er ikke jeg jente men jeg tar sjansen på å skrive i denne tråden for det. Altså det har skjedd at jeg har fått hjerte og sendt meldinger men ikke fått svar. Det er vel litt merkelig?

Jeg har selv satt endel hjerter uten å melde men tror vel at meldinger er en bedre måte å få kontakt på

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 5 juli 2014 19:27

Jeg får ikke med meg at det settes hjerter på meg. Jeg sjekker dem ikke (annet enn at jeg måtte en tur inn å se nå da, selvfølgelig.), og jeg er ikke opptatt av dem. Så da skjer det ingenting i forhold til å følge dem opp fra min side. Ikke setter jeg hjerter heller.
Ergo: Hjerter => Ingen kontakt med meg.
*Vet ikke om det var hjelp i svaret. Men det finnes jo en mulighet for at det finnes flere som gjør slik som jeg gjør, antar jeg...? *

Skjult ID med pseudonym CPU lø. 5 juli 2014 20:27

Kanskje sukker burde fjerne eller forbedre hjerte funksjonen.

F.eks. så kunne dem visst de profilene som har satt hjerter først, isteden for match tallet i online listen.

(mann 36 år fra Troms) lø. 5 juli 2014 21:17 Privat melding

Det mest komiske er jenter som gir/setter hjerter til meg og så når jeg skriver til dem svarer de ikke?!

Skjult ID med pseudonym Haakon lø. 5 juli 2014 21:21

Det kan være til bare deg, men det kan være til deg og ti andre i samme slengen også.. og så heller sortere ut etterhvert som folk tar eller ikke tar kontakt i "rett" tid.

(mann 45 år fra Hordaland) sø. 6 juli 2014 11:40 Privat melding

OBS, Ser at jeg akkurat laget en ny hjertetråd :-0

Men kan jo skrive i denne også. Har snakket med noen jenter og som Tingeling skriver lengre opp så er det flere damer som gir døyten i hjerter og responderer kun på meldinger. Til alle jenter som leser denne tråden her så bruker jeg hjertene som et slags filter for dem som jeg syns er interressante og aktuelle.

(kvinne 42 år fra Østfold) ma. 7 juli 2014 09:03 Privat melding

Jeg forholder meg ikke til hjertene. Egentlig burde man kunne reservere seg mot dem, slik man kan mot flørtene. Hjerter brukes på så ulikt vis at de blir meningsløse.

Har du noe du vil si til noen, så si det, da. :-)

(mann 33 år fra Oslo) ma. 7 juli 2014 19:40 Privat melding

Setter hjerter om det er noe interessant ved profilen hennes. Om jeg har muligheten til det og er åpen for å bli kjent med nye personer akkurat da (dvs at jeg ikke dater noen, er for opptatt eller skriver med mange) så sender jeg også avgårde en melding.

Får jeg hjerte tilbake er det veldig fint, og et signal om at jeg kanskje bør tenke på å skrive noe ekstra lurt.

(kvinne 44 år fra Akershus) ma. 7 juli 2014 20:17 Privat melding

Jeg bruker hjertene som en indikator på interesse. Sender jeg ingen, er jeg heller ikke interesert i personen. Sender kun tilbake om vedkommende er av interesse for meg.

Skjult ID med pseudonym optimist14 ti. 8 juli 2014 20:02

For meg er det høflighet å gi en respons tilbake. Det er lov å si at du ikke er interessert i videre kontakt og så ønsker jeg de lykke til videre. Setter noen hjerte på meg så setter jeg ikke hjerte tilbake.. Men jeg svarer og viser interesse dersom jeg føler at vedkommende vekket min interesse :) Jeg tenker rett og slett ikke over disse hjertene.

Skjult ID med pseudonym metoo ti. 8 juli 2014 21:10

Hjertene er en fin måte å bli avvist uten at det svir på. Jeg må innrømme at om jeg setter et hjerte, så pleier han å besøke profilen min. Det var også hensikten. Hvis han setter et hjerte tilbake, skriver jeg. Men om han bare kikker uten å sende melding eller hjerte i retur, dropper jeg han. Og det fine med det, er at jeg ikke føler meg avvist. Som jo er tilfelle når jeg sender en melding som ikke får svar (selv om det også går greit, så er det litt kjipere hvis jeg har jobbet litt med å si noe lurt…)

(mann 41 år fra Hedmark) ti. 8 juli 2014 22:27 Privat melding

Begriper ikke at det skal være så komplisert og vanskelig med disse hjertene. Jeg ser jo at de fleste som mener noe om det har vært her leeenge. Og hva er hensikten med å prøve å finne opp "kruttet" hver gang en har litt lyst til å sjekke interessen på andre siden???
Må da være en super løsning å bruke disse hjertene for å lodde stemningen, sende et hjerte for å få vedkommende til å kikke på din profil.
Profilen med bilder og tekst, sier vel mye mer om en person, enn man får liret ut av seg i en første melding???
Så at man av prinsipp ikke gidder å svare de som sender hjerter, høres bare så jævlig prippent og banalt ut.
Er man her av den grunn jeg forventer at folk er, ja da lar du ikke en knallbra profil bare seile forbi hvis du får et hjerte.

Helt sikker på at administarasjonen hadde det som hensikt at hjerter skulle være en enkel måte å vise interesse på, og de må rive seg i håret av fortvilelse av at det kan oppleves som så sykt vanskelig eller dumt / håpløst for brukerne her å benytte seg av dette verktøyet .

Skjult ID med pseudonym Tilia on. 9 juli 2014 01:47

Foretrekker et hjerte som gis i virkeligheten. Da helst i symbolsk/følelsesmessig forstand snarere enn reelt/fysisk, vel å merke! - litt mindre søl og desto større (og mer langvarig) glede for begge parter da. ;P

Har vel brukt nysgjerrig-hjertet et par ganger selv her inne i starten, kanskje i tilfeller hvor jeg ikke helt har visst hva jeg skulle skrive der og da, men ville vise interesse - som et billedlig "Hei, du virker interessant". Men generelt sett slenger jeg ikke omkring meg med "laushjerter" sånn i tide og utide og til hvemsomhelst - det sitter bokstavlig talt lenger inne, og spares til en spesiell.

Mange bruker visst sukkerhjertene som et "bokmerke" - altså burde Sukker ordne en egen bokmerkefunksjon, eller liste over potensielt interessante, uten å blande noe hjerte-smerte inn i det.

(mann 40 år fra Hordaland) on. 9 juli 2014 02:20 Privat melding

Sukker har jo en egen bokmerkefunksjon. På alle profiler står det "private vurderinger" øverst til høyre. Man kan til og med sortere inn i egne kategorier, uten å blande noe hjertesending inn i det.

Det virker vanskelig for mange, men når man først har klart å trykke seg inn på en profil, så bør det være greit å klare resten også. Selv uten å ha tatt data-kortet ;)

Man må jo uansett gå inn samme plass i menyen for å finne igjen de man har sendt hjerter til. (hjerte. notat og markering)

Skjult ID med pseudonym Tallefjant on. 9 juli 2014 02:27

Forbeholder med like stille som ellers om jeg får hjerter. Gjør absolutt ingenting. Det er like ofte at jeg får melding av jenta som hjerte. Hjerte er koselig det. Og faktisk i mange tilfeller bedre enn melding siden man kanskje prater med eller dater noen og ikke vil date og prate med flere på en gang. Noen jenter er veldig kjappe på å blokkere hvis de ikke får svar raskt nok..... Hvis de tror de er for fine for å måtte vente så får de heller gå glipp av en fin mann... Men tror dette er ganske likt. Selv har jeg kanskje gitt 2-3 hjerter på to år.