Alle innlegg Sukkerforum

Hjertebruk

Vis siste innlegg
(mann 47 år fra Hordaland) sø. 6 juli 2014 11:31 Privat melding

Hei Alle sukker damer og menn.
Ser at det er veldig forskjellig bruk av hjerter her på sukker. Noen ganger detter det inn røde hjerter hos meg og det syns jeg er herlig, men visst jeg tar kontakt med dem som jeg syns er interressant så viser det seg at de egentlig ikke er interressert i noen dating, men syns bare profilen min var fin. Det er jo hyggelig, men litt rart?

Jeg bruker hjerter ganske aktivt, gule hjerter til dem jeg syns er interressante og aktuelle, og en sjelden gang et rødt hjerte visst jeg allerede er i kontakt med dem. De gule tar jeg gjerne kontakt med etterhvert, men bruker det som en snarvei til dem som jeg syns ser spennende ut. Visst De ikke er interessert eller at jeg etterhvert ser at de ikke er aktuelle likevel, så fjerner jeg hjertene.
Hvordan bruker Dere hjerter? Hvordan skal jeg tolke de røde hjertene og de gule hjertene som sendes minn vei?

(mann 47 år fra Hordaland) sø. 6 juli 2014 12:16 Privat melding

Hvordan bruker du hjerter på andre da, sukkersøt? Eller bruker du dem ikke i det hele tatt?

(kvinne 47 år fra Østfold) sø. 6 juli 2014 12:35 Privat melding

Jeg pleide å være flinkere til å skrive meldinger hvis jeg var interessert, men sjelden eller aldri svar gjør at jeg bruker hjertene mer i stedet. Får Jeg ingen respons, bare fjerner jeg dem igjen. Det føles ikke like tungt som å utlevere seg i en melding og ikke få svar.

(kvinne 47 år fra Østfold) sø. 6 juli 2014 12:39 Privat melding

Fikk visst ikke med alt.... De gule hjertene sender jeg hvis jeg er interessert, de røde bruker jeg hvis jeg har skrevet litt med noen og liker den godt. :)

(kvinne 50 år fra Østfold) sø. 6 juli 2014 13:08 Privat melding

Jeg må vel innrømme at jeg er ekstremt dårlig på å sende hjerter. Ramler jeg borti en profil og tenker, wow, så sender jeg et gult hjerte. Det samme hvis jeg skriver med en jeg blir nysgjerrig på og har lyst til å møte. Røde hjerter sender jeg nesten aldri. Da skal jeg ha møtt fyren og ønsker å møte han igjen. :)

(mann 47 år fra Hordaland) sø. 6 juli 2014 13:23 Privat melding

Så utfra dette så er man egentlig like klok. Jeg kan trygt fortsette med å bruke hjerter for min egen filtrerings del. Og får man hjerter så er det meningløst å tolke dem. Skal man kontakt damer så er det meldinger som er det eneste som virker :-)
Takker for gode tilbakemeldinger. Ser ut som responsen her på forum er noe bedre og kjappere enn hos en del av dem jeg sender meldinger til :-) haha :-)

(kvinne 50 år fra Østfold) sø. 6 juli 2014 13:28 Privat melding

Høres ut som en god oppsummering. :D

(kvinne 39 år fra Vestfold) sø. 6 juli 2014 13:31 Privat melding

Godt oppsummering @H77

Siden alle bruker hjerter på så forskjellig måte har jeg nesten sluttet å bruke de. Av og til kan jeg bruke gult hjerte som huskelapp hvis jeg så en interessant profil men har lite tid til å lese ordentlig eller starte en samtale.
Sender helst en melding :)

Og når jeg får et hjerte så blir jeg litt usikker, det er hyggelig men jeg vet ikke hvordan tolker jeg signalet riktig. Så av og til sjekker jeg det med han som sende et hjerte via en melding eller velger vente og se om det kommer en melding etter hvert fra han. Det siste er kanskje ikke den beste strategi ;)

Skjult ID med pseudonym Hunden sø. 6 juli 2014 13:40

Jeg har bare testa dem en gang,sendte et par røde og gule hjerter til noen i hytt og pine,da stupte de damene inn på profilen min,og står der enda som noen spørsmåls tegn--hehe--hakke peiling på åssen de funker:))

(kvinne 39 år fra Vestfold) sø. 6 juli 2014 13:44 Privat melding

Ja det har du rett i @H77
Det var god alternativ, skal skjerpe meg ;)

(mann 47 år fra Hordaland) sø. 6 juli 2014 15:01 Privat melding

Uting eller ikke H77. Jeg sliter litt med å følge med på alt som skjer her. Og notat er ikke så veldig synlig så tror jeg fortsetter med "utingen" :-)

(mann 47 år fra Hordaland) sø. 6 juli 2014 15:20 Privat melding

Har sett litt under "hjertingen" min og tenker at det er nok et lite oppmerksomhetsbehov i den også :-0. Få oppmerksomhet av de jeg sender hjerte til og lokke dem til å se den flotte profilen min :0

Skjult ID med pseudonym . sø. 6 juli 2014 16:13

Skjøner ikke problemet, gult hjerte='er nysgjerrig på', rødt hjerte='er interessert i'. Hvis jeg en sjelden gang får noen av disse, får jeg også mail fra sukker om dette, og hvem som har satt det.

(mann 47 år fra Hordaland) sø. 6 juli 2014 16:16 Privat melding

BTW ser faktisk ut som forum poster gir en liten boost på profil besøk :-)
Takker for alle besøk :-)

Hilsen fra SånnCirca, 42 år , Bergen

(kvinne 46 år fra Akershus) sø. 6 juli 2014 20:14 Privat melding

@SånnCirca

Jeg sender ikke ut hjerter, synes det er bedre å sende en melding. De er så mange forskjellige meninger om hvordan de skal brukes :)