Alle innlegg Sukkerforum

Profiler uten bilder?

Vis siste innlegg
(mann 47 år fra Hordaland) sø. 6 juli 2014 15:16 Privat melding

Har en evig diskusjon med jenter angående bilder i profilen. Jeg har stor respekt for dem som ikke ønsker å utlevere seg her på sukker, visst man er fra et lite sted og er en relativt profilert person, men er ikke sukker nettopp en reklameplakat for en selv.

Jeg kjenner at jeg blir veldig ops på damer som jeg finner aktraktive basert på bilder. Er jeg da overfladisk? Jeg ønsker jo også å fremheve meg selv og legger selvsagt ut noen av de bildene jeg syns jeg ser noelunde bra ut på. Og jeg ønsker jo kontakt med mennesker som liker utseende mitt i tilegg til meg. Men "meget" kommer liksom ikke frem før jeg treffer noen. Og noen er jo jenter som jeg i utgangspunktet finner attraktive? Er det ikke slik det er også i det virkelige liv? Har aldri vært noen proff sjekker på byn i yngre aldre ( og er ikke så mye ute når jeg nå har passert 40) men jeg sjekket jo opp damer som jeg likte utseende på der også?

Jeg må være så ærlig og si at jeg tar heller kontakt med en dame med et tiltalende utseende og liten tekst eller en jente uten bilde og fint utfyllt profil)

Joda titter innom et par profiler uten bildet også, men med veldig få unntak så ser jeg ikke helt poenget og ha en profil uten bilde...

Hva tenker Dere damer?

(mann 51 år fra Rogaland) sø. 6 juli 2014 15:31 Privat melding

Bilder fulle av solbriller er også ganske intetsigende. Men altså det er jo klart at noen vil være anonyme og bare "vindusshoppe" i denne produktkatalogen. Hvis de har lyst til å se nærmere på noe i utvalget så kan de jo bare be om en vareprøve.. Capish?

(mann 46 år fra Østfold) sø. 6 juli 2014 15:34 Privat melding

lol

(kvinne 39 år fra Vestfold) sø. 6 juli 2014 15:41 Privat melding

Vel, må være ærlig og innrømme at jeg tenker ganske likt som deg
@SånnCirca når det gjelder profiler uten bilder hos menn.
Men som du sier det er mange andre ting som er viktig og det kommer ikke frem før en treffes ;) Jeg vil si at jeg er interessert i hele menneske både utseende, tankemåte, interesser, tidsdriv, verdier osv.

(mann 47 år fra Hordaland) sø. 6 juli 2014 16:18 Privat melding

For meg er profiler uten ansikt det samme som profiler uten bildet... Kajakker,
Solbriller og fjelltopper er jo hyggelig å se på men litt meningsløse... Eller?

(kvinne 45 år fra Akershus) ma. 7 juli 2014 20:35 Privat melding

Der er jeg enig. Med ts. Bilder som skjuler er det samme som ingen bilder. Har også skrevet med noen uten bilde, men er ikke de jeg ser først på..

Skjult ID med pseudonym høststorm ma. 7 juli 2014 20:52

Må innrømme at jeg sorterer ut fra bilder. Hvis jeg ikke finner bildene i en profil attraktive (for meg) så gidder jeg heller aldri å titte på profilen. Sjekker jo heller ikke opp noen IRL uten at jeg liker utseendet på vedkommende.

Skjult ID med pseudonym bare meg ma. 7 juli 2014 20:53

Bilder er viktig. Det sier mye om en person. Langt mer enn bare hvor de befinner seg på penhetsskalaen. Hvilke bilder man velger å legge ut, hvilken stil man har, osv, sier mye om personlighet. Jeg har en tendens til å velge bort de "altfor pene", de med ørten bilder av div toppturer (blir litt vel mye fjell og jeg tenker vi blir for forskjellige dersom ekstremturer er så viktig for vedkommende) og de som blir for triste og grå på sine bilder. Jeg blir også skeptisk når noen legger ut bilder av barna sine. Et bilde med et godt blikk, gjerne noen morsomme situasjoner, da leser jeg profilteksten. :)

Skjult ID med pseudonym bare meg ma. 7 juli 2014 20:57

Ang å levere ut e post adresse. Det tar 2 min å lage en e-post konto på f.eks yahoo, som kan brukes til slike formål som dette. Jeg syntes imidlertid det er vanskelig å be om bilde når man har kommet i gang med en samtale. Avvisningen blir litt vanskeligere dersom man har kommet igang med en samtale og må avvise pga bilder dersom det viser seg å være total bom....

(kvinne 39 år fra Vestfold) ma. 7 juli 2014 21:08 Privat melding

Enig med deg @LiveNow ;) godt sagt.

Må si at i starten hadde jeg en slik mail, fikk tilsendt frekke bilder av en man. Siden den gangen bestemte jeg at alt kommunikasjon foregår kun på sukker.

Skjult ID med pseudonym hanefar ma. 7 juli 2014 22:45

Det er noen som ikke trives på stranden også - det har jeg lest tidligere i sommer. Mulig derfor vi ser så mange bilder av fjell, blomster, sauer, og ikke minst sopp på profilen sin.

Skjult ID med pseudonym hanefar ma. 7 juli 2014 22:49

I tillegg så er det viktig at hun ikke er allergisk tenk mot pus.

(mann 51 år fra Rogaland) ma. 7 juli 2014 22:50 Privat melding

Likte du ikke bildene @Solna??? :p

(kvinne 39 år fra Vestfold) ma. 7 juli 2014 23:15 Privat melding

Haha @Gentleman,
tror ingen liker frekke bilder av dårlig kvalitet og fattig innhold ;)

(mann 51 år fra Rogaland) ma. 7 juli 2014 23:25 Privat melding

haha... tuche

Skjult ID med pseudonym optimist14 ti. 8 juli 2014 19:56

For min del sier øynene mye så de som har på solbriller hopper jeg galant forbi.. gjelder og menn i bar overkropp.. Har og erfart at hvis du gir fra deg mailadresse får du bilder i retur som du aldri har bedt om.. Hva er det med menn tenker jeg.. Vet hvordan de ser ut og behøver ikke få de i innboksen. Mener selv at jeg aldri hinter eller chatter på en måte som gjør at det er automatikk i at jeg ønsker slike bilder. De som chatter over beltet er de som fanger min interesse.. Ved erfaring lærer man fort å sile ut de menn som ikke er ute etter en date for en mulig fremtid.. Ikke lett dette...

(mann 47 år fra Hordaland) on. 9 juli 2014 13:47 Privat melding

God feedback her, men lite motstand :0