Alle innlegg Sukkerforum

profiler uten bilder.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym trønderpie sø. 6 juli 2014 16:48

Hva er deres meninger om profiler uten bilder? Har alltid vært litt skeptisk til dem jeg. Jeg skjønner når folk har gode grunner til ikke å ha bilde, som jobb osv. Men på et par andre nettsteder har jeg hatt et par dårlige erfaringer, så derfor denne skepsisen.

Jeg liker heller ikke å gi ut min e- mail adresse for tidlig da den inneholder store deler av navnet mitt. Er jeg for forsiktig? Eller er dette sunn skepsis?

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 6 juli 2014 16:51

Sunn skepsis.

(mann 51 år fra Rogaland) sø. 6 juli 2014 16:55 Privat melding

https://sukker.no/dating-forum/1028399-Profiler+uten+bilder.html

(kvinne 47 år fra Østfold) sø. 6 juli 2014 16:57 Privat melding

Enig med jaudå.

Skjult ID med pseudonym trønderpie sø. 6 juli 2014 17:02

Men jeg kan jo gå glipp av drømmemannen da. Noen ganger har det skjedd nå at jeg har skrevet en stund med menn uten bilde, og når jeg sier ifra om dette slutter de å skrive. Et par har faktisk blokkert meg også. Hvaer det jeg kan fornærme menn med dette? Skjønner det ikke.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 6 juli 2014 17:10

Sunn skepsis. Men du kan alltids lage deg en egen mail for bruk i forbindelse med Sukker. Ikke noe hokus pokus det.

Folk må få gjøre som de vil. Selv har jeg ikke noe imot å snakke med jenter uten bilde. Men det vil aldri falle meg inn å spørre om det heller.
Jeg er da ikke overfladisk heller liksom! :P

Skjult ID med pseudonym trønderpie sø. 6 juli 2014 17:14

Gentleman; Joda, jeg er stort sett enig med de i den tråden, men her er det snakk om folk som absolutt ikke vil legge ut bilder av seg selv, selv om jeg ber om det. Litt annen problemstilling enn hos TS i den andre tråden.
Dessuten har jeg skrevet endel med disse mennene i forkant, så jeg mener da at jeg ikke går etter utseende i alle fall.

PS! Ganske ironisk at jeg skriver dette med pseudonym nå. Jeg skulle ikke det, men så haket jeg det visst ut (av ren rutine?) likevel. Nå er det jo litt for sent. :P

Skjult ID med pseudonym jaudå sø. 6 juli 2014 17:14

Blir de fornærmet og slutter å skrive? Ja, da har vel skepsisen vist seg å være sunn :-)

(mann 44 år fra Troms) sø. 6 juli 2014 17:27 Privat melding

Sunn skepsis.
Jeg står frem med bilde og navn og krever at de jeg kommuniserer med gjør det samme.
Kan skjønne at noen er skeptiske til nettdating, eller har andre grunner til å skjule identiteten sin. Men jeg vil se hvem jeg kommuniserer med.

Skjult ID med pseudonym Stups sø. 6 juli 2014 17:41

Jeg skal faktisk en tur utpå sjekkern i morgen, og kommer da til å ha på meg hette over hodet. De som ønsker å se trynet mitt skal jeg be om e-postadressen til slik at jeg kan sende de et bilde. Dersom de synes det høres rart ut så kommer jeg til å svare at det er på grunn av yrket mitt, og det regner jeg med at de har full forståelse for. Det er jo tross alt ingen andre pene damer i by'n å velge mellom, uten hette på.

Skjult ID med pseudonym trønderpie sø. 6 juli 2014 17:42

Jeg aner ikke hvilken følelse de sitter medbjeg jauda. Det sier de jo selvfølgelig ikke noe om. Bare ønsker meg lykke til videre liksom. Da må jeg jo nesten tolke det som at de er fornærmet eller?

Vj75: er enig med deg i det. Kanskje jeg rett og slett skal slutte å svare menn uten bilde? Da slipper jeg hele problemstillingen. :p

(kvinne 50 år fra Hedmark) sø. 6 juli 2014 17:55 Privat melding

Sunn skepsis etter min mening :)

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 6 juli 2014 18:02 Privat melding

Jeg tror ikke du er overfladisk trønderpie. Du sier jo at du skriver endel med dem før du ber om å få se bilde. Jeg har stor forståelse for ønsket om å se hvem man kommuniserer med.

Kommunikasjon består av kun 7 % verbalt språk og resterene 93% går på kroppsspråk, mimikk, tonefall osv. Kan bare tenke seg til hvor lite vi får i skriftlig språk. Ikke mye vi har å gå på når vi skal prøve å få et inntrykk av noen.

Derfor synes jeg virkelig ikke det er urimelig å be om å få se et bilde eller to av personene vi kommuniserer med. Jeg har også opplevd at noen har sluttet å skrive, eller har blokkert meg. Tror du bare skal være glad for dette jeg, så siler dubut de som ikke er riktig for deg.

(mann 44 år fra Troms) sø. 6 juli 2014 18:15 Privat melding

blir dem sur eller ikke svarer når du ber om bilde, da har de nok noe og skjule. Så bare glem dem, gå videre til neste profil ( med bilde ).

Jeg ber alltid om bilde hvis jeg blir kontaktet av damer uten profilbilde. Uten unntak hører jeg aldri noe fra dem igjen.

(mann 25 år fra Rogaland) ti. 8 juli 2014 16:58 Privat melding

Med mitt navn og ingen bilde, vil det nok ikke være mange igjen som velger å ta kontakt med meg, eller i det hele tatt svare meg, men så har jeg ikke stort behov for å imponere massene :)
Har ingen problem med å snakke med folk uten bilde selv.

Skjult ID med pseudonym optimist14 ti. 8 juli 2014 19:45

Jeg selv ønsker ikke å chatte med en grå flekk. Erfaringen med de uten bilde er ofte at de er i forhold og vil derved ikke vise seg her inne... Jeg gir skjelden fra meg noen mail adresse eller noe mobilnummer.. Jeg tror det er viktig å bruke magefølelsen for det er nok mange som kun ønsker sms kontakt for spenning og ikke noe mer. Viktig å ta vare på seg selv på nettet og ikke sluke alt rått.

Skjult ID med pseudonym trønderpie lø. 19 juli 2014 13:44

Ja jeg ser jo den at folk her inne faktiik er i forhold, og dermed ikke vil vise seg. Men kan de ikke i det minste respektere oss som faktisk ønsker et ordentlig forhold til en ærlig og trofast mann. Kjærlighet burde være vakkert.

Skjult ID med pseudonym trønderpie to. 24 juli 2014 22:32

Ja jeg ser jo den at folk her inne faktiik er i forhold, og dermed ikke vil vise seg. Men kan de ikke i det minste respektere oss som faktisk ønsker et ordentlig forhold til en ærlig og trofast mann. Kjærlighet burde være vakkert.

Skjult ID med pseudonym MKPia ma. 28 juli 2014 22:26

For meg blir poenget med å ha profil på en datingside som sukker borte dersom man ikke har profilbilde.
Utseendet betyr ikke alt her i verden, men det er jo veldig ålreit å kunne danne seg et bilde av den man chatter med.
Å bli henvist til facebook for å vise bilder av seg selv blir veldig rart.
Å være bildeløs og anonym på et vanlig chatteforum blir noe helt annet

(mann 47 år fra Akershus) ti. 29 juli 2014 01:45 Privat melding

Jeg har stort sett alltid hatt profilbilde, men ikke akkurat nå siden Sukker ikke godkjente det siste jeg la inn. Men det ligger i album sammen med andre bilder.
Er selv litt tilbakeholden om man er uten begge deler. Men har man album hvor man kan se, så er ikke profilbilde det viktigste for meg.

(mann 47 år fra Akershus) ti. 29 juli 2014 01:48 Privat melding

Men hva med alle de som har profilbilde da, men en fullstendig tom profil? Hjelper det da å ha profilbilde?
For min del så forsvinner jeg ut igjen like fort som jeg kom inn. Holder ikke med ett pent ytre om det er "tomt" inni..

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 29 juli 2014 14:29 Privat melding

Profiler uten bilder kan bety flere ting det...som feks at en nettopp har laget profilen...hehe ) eller at de ikke klarer å legge inn bilde pga noen kompabilitetsårsaker pga format osv....men blokkere stort sett de som er inne over tid uten å legge til bilde...og de som skriver at de ikke kommer til å legg ut....

(kvinne 45 år fra Aust-Agder) ti. 29 juli 2014 16:02 Privat melding

Man skal ha en veldig spesiell jobb dersom man ikke kan ha bilde pga jobben.
Om en person ikke har bilde fordi det er "flaut" i en eller anne grad ovenfor arbeidskollegaer, familie, eller andre, så passer han ikke sammen med meg uansett.
Jeg må ha en mann som ikke har noe problem med å stå for at han søker kjærligheten på de måter han selv ønsker.