Alle innlegg Sukkerforum

Fotoalbum, dårligere funksjonalitet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tja. ma. 7 juli 2014 18:46

-Da jeg kom til Sukker for ca. tjue år siden, kunne man ikke sortere bildene i fotoalbumet i den rekkefølgen man selv ville. Derfor ble jeg glad da Sukker fornyet det, og gjorde at man kunne dra bilder rundt og legge dem i den rekkefølgen man selv ønsket.

Men nå er det altså tilbake til gamle dager? Hvis man skal ha bildene i en bestemt rekkefølge nå, må man planlegge rekkefølgen når man laster dem opp. Men så, selv om man gjør det, kan man jo ikke senere legge til et nytt bilde og få DET dit man ønsker i rekkefølgen. Da må man i så fall gjøre hele jobben på nytt.

Livet er som en kommode - skuff på skuff. :-\

Skjult ID med pseudonym Postmannen fr. 8 aug. 2014 17:17

Ja, fotoalbumet nå er på steinaldernivå. Jeg la inn et bilde, men det ble automatisk rotert til liggende posisjon, mens bildet skal være stående. Går ikke an å rotere. Hva skjer sukker?

Skjult ID med pseudonym Lipton fr. 8 aug. 2014 19:03

Og i tillegg er det slutt med å kunne redigere bilder i albumet. Det er mulig kun med profilbilde. Jeg har ikke lyst til å ha hele familien eller venner, barn på bildene jeg laster ned i albumet. De behøver ikke å havne på Sukker fordi jeg er her.. ;-) Den forrige løsningen når det gjelder lasting ned av bilder var mye bedre synes jeg.

Skjult ID med pseudonym hjerteress fr. 8 aug. 2014 19:06

Enig med deg Lipton, var mye bedre før, hører dere det sukker:)

Skjult ID med pseudonym Lipton fr. 8 aug. 2014 19:16

Vi ber dere pent Sukker.. :-) Vi vil gjerne tilbake til gamledager :))

(kvinne 46 år fra Akershus) fr. 8 aug. 2014 21:33 Privat melding

Jeg laster opp alle bildene på telefonen, det er enklere, da slipper jeg å rotere da de automatisk kommer riktig, dessuten kan man korrigere bilde der slik at man kan ta bort familen hvis man ønsker :) Men dessverre kan man ikke legge bildene i den rekkefølgen man ønsker.