Alle innlegg Sukkerforum

Spiller utseende noen rolle?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym durrr ti. 8 juli 2014 17:56

Ikke veldig :)

http://www.youtube.com/watch?v=X7PAYhmoKkA

Skjult ID med pseudonym antianti on. 9 juli 2014 01:09

Morsom video, men liker ikke simple-pickup, de er litt drittsekker noen ganger. Men altså, hvis du skal begynne med cold-pickup, you go man!

Derimot ble dette postet på en annen tråd av @Stups:
"1. menn her inne prøver seg på kvinner "way out of their league", f.eks.når det gjelder utseende og/eller alder (man har ikke mer sjans på noen her inne enn det man har IRL),"

Så, tenker utseende har -en del- å gjøre på dating sider :P

Skjult ID med pseudonym metoo to. 10 juli 2014 09:17

@Durr. Bra videoklipp. Vi jenter er ikke bortskjemte med at noen viser så tydelig interesse uten å være sikker på responsen her i landet. Og kanskje særlig er det kombinasjonen av ikke så veldig kjekk og selvtillitt som trigger. En muskuløs kjekkas ville neppe fått like mange telefon-nummer, da han ville blitt vurdert som player av de fleste.

@antianti

Klart utseende har mye å si på dating-sider. Man får i svært liten grad vist fram selvtillitten sin med stillestående bilder og tekst. Men samtidig er det en god del menn jeg har skrevet med som viser så lite guts og selvtillitt at når jeg skal møte dem så gleder jeg meg egentlig ikke lenger. Da snakker jeg om menn som vegrer å velge hvor man skal møtes, som nøler når regningen kommer og har lommeboka så lite tilgjengelig at jeg har betalt alt før han får ut fingeren. Jeg snakker om menn som sier dette må vi gjøre igjen, men som ikke tar kontakt. Jeg snakker om menn som synes jeg har bastante meninger om noe, men som likevel ikke våger å motsi meg.

Så kjære mann - når dere er i kontakt med kvinner her inne - i alle fall 40+, vis at du har selvtillitt nok til å våge å bli avvist. Vis at du tør å velge og ta styringen. Vis at du setter pris på henne ved å diskret ha betalt de to ølene. Gi henne oppmerksomhet, men gå hjem etter maks et kyss så hun lurer litt på hvorfor du ikke spurte om å bli med henne hjem….

Skjult ID med pseudonym durrr to. 10 juli 2014 13:29

Jeg vet ikke hvor mye utseendet mitt har å si for enkelte kvinner men jeg bryr meg stort sett ikke. Jeg bare hilser på og flørter med de jeg vil. Liker de ikke meg, så synd. Da går man bare videre akkurat som her inne :)

@metoo
Antar at du ikke har møtt meg da :) kunne fint gjort dette, bare ikke på universitetet :p

(mann 32 år fra Oslo) to. 10 juli 2014 14:12 Privat melding

Utseende, selvtillit, penger, penger, makt! Jeg er så lei av alt det datingdritet. Kan ikke alle bare være alene?

Skjult ID med pseudonym durrr to. 10 juli 2014 14:29

Selvtillit var vel det eneste han hadde i den videoen :) Klarer du ikke fikse det, så er det egentlig ditt problem :P

(mann 32 år fra Oslo) to. 10 juli 2014 14:44 Privat melding

@durrr

Selvtillit er bare noe vi tror vi har. Det er noe overfladisk tull. Vi mennesker er lykkeligst når vi er alene, og ikke i noe forhold. Alle burde være alene spør du meg.

Skjult ID to. 10 juli 2014 19:16

Klart at utseende har noe å si, men det betyr ikke alt. Selv synes jeg at folk er finere i virkeligheten enn på bilder-:)

Skjult ID med pseudonym antianti to. 10 juli 2014 22:16

@metoo
Er nok ikke innen rekkevidden 40+, men lover å prøve mitt beste uansett :-)

@AnLes, bra innstilling du har der.