Alle innlegg Sukkerforum

Fotball VM

Vis siste innlegg
Skjult ID sø. 13 juli 2014 21:50

Hvis man vil være helt sikker på å få en kjæreste som IKKE er fotballgal, er d kanskje en god ide å se på hvem som er online på Sukker nå, altså de som ikke følger m på VM.

Hvis man allikevel finner en fotballgal online på Sukker nå, vil man kunne anta at det er en multi-tasker, en som på tross av sin fotballinteresse har en svært ettertraktet kvalitet...

(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) sø. 13 juli 2014 22:03 Privat melding

@Villrosa: Det er i akkurat slike situasjoner jeg er glad jeg er "unntaket som bekrefter regelen" - og gjør opptil flere ting samtidig.. :p

(kvinne 51 år fra Akershus) sø. 13 juli 2014 22:03 Privat melding

Hehe...bare en liten streiftanke fra sofa'n her jeg multitasker... (Ikke meningen å bruke skjult ID, men det bare ble sånn. Er litt ny innpå her) :)

(mann 29 år fra Nord-Trøndelag) sø. 13 juli 2014 22:11 Privat melding

De aller mest fotballinteresserte har lært seg å gjøre flere ting samtidig som man ser kamp. Hvis ikke kunne man ikke sett et maraton med kamper etter hverandre.

- Hilsen en selverklært fotballidiot ;)

(kvinne 51 år fra Akershus) sø. 13 juli 2014 22:18 Privat melding

:)...med småbruk, jobb i barnehage og interesser som jakt og fiske, @tusmo, OG multitasker i tillegg?!...ja da er d ingen fare m deg, du har mye å gå på.

(mann 41 år fra Sør-Trøndelag) sø. 13 juli 2014 22:44 Privat melding

@Villrosa: jotakk.. Derfor jeg svarer med samme mynt... hehee.. :)
Forøvrig skuffet over lagene i VM; er jo nesten ingen som kan å score mål! - nesten som her på sukker.... :p

Skjult ID med pseudonym handerre ma. 14 juli 2014 00:25

akkurat når det gjelder finalen i et fotball-VM er det nok mange flere enn de mest fotballgale som setter seg ned og ser på. Jeg så for eksempel kampen sammen med min far. Det har aldri skjedd før. Han klarte til og med å se nesten hele kampen! Faktisk er det flere dager siden han bestemte seg for å se kampen. Og mindre fotballinteressert fyr skal man leite lenge etter.

Så sånn sett trenger man ikke være fotballgal for å se VM-finalen. Men det kan tenkes at det hjelper, for gud bedre hvor krevende det er å se andre trene i mer enn 90 minutter :) Det er ikke meningen at man skal se sport på TV, det er meningen man skal utøve den selv..

Jeg tror likevel mange fint klarer å multitaske. Og så er det jo mange som logger seg på sukker for eksempel før kampen og bare ikke logger av igjen...

Skjult ID med pseudonym hanefar ma. 14 juli 2014 00:41

Ja, et godt poeng TS, så mange fotball kjærester og modeller som går etter penger ingen tvil om det.