Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor er jenter så desperate?

Vis siste innlegg
(mann 36 år fra Rogaland) lø. 19 juli 2014 21:34 Privat melding

Til ettertanke
Jeg er lite innom på sukker. Men i kveld sitter jeg på terrassen med en pils å hører på slottsfjellfestivalen. Faktisk ganske Dig. Men når jeg beveger meg her i cyberspace å titter på hva sukker har å by på, taster litt med noen, så er det noe som gjentar seg litt vel ofte. Det virker som det er mange lett desperate her. Deg er noen korte meldinger nesten uten substans eller innhold. Ivertfall ikke nok til å trigge min nysgjerrighet, så neste ut av det blå, kommer forslaget eller tilbudet om å møtes. Er det mange som vil mye eller mange som dater mye!! ?

Er det ingen som tar seg tid til å finne en eller to som en blir virkelig nysgjerrig på? Hvordan skal en klare og kjenne på kriblingen, de gode følelsene av å treffe et spennende menneske, hvis en møter flere i uka eller kanskje enda oftere?
Da blir en faktisk bare en av mange, uten det spesielle som kan gjøre den store forskjellen.

Skjult ID med pseudonym Shini lø. 19 juli 2014 21:47

Dette er vel sukkers største luksusproblem noen sinne? :P

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 20 juli 2014 00:09

Hvordan skal en klare og kjenne på kriblingen og de gode følelsen om en aldri treffes? :P

Bare fordi de spør om møte tidlig, så betyr det ikke at de nødvendigvis dater mange for det.
Kanskje nettopp du var en av disse to de hadde blitt nysgjerrig på.
Og det er jo ikke noe galt i å bli kjent ansikt til ansikt i stedet for over nettet. Er tross alt slik dating fungerte i gamle dager, utrolig nok.. :P

(kvinne 46 år fra Akershus) sø. 20 juli 2014 00:12 Privat melding

Jeg må si jeg er enig. Jeg synes det er helt greit at gutten byr på litt av seg selv som faktisk gjør at jeg har lyst til å treffe personen i real life. Det er jo det som er det spennende med å treffes at man har bygd seg opp en forventning....og det er den forventningen jeg tror folk ikke vil ha for gud forby hvis man har tatt feil av personen man møter. Jeg ville aldri klart å konsentrere meg om den jeg var på date med hvis jeg viste at i morgen har jeg date med en annen.....men det er meg, for andre kan de fungere bra. Jeg kan godt snakke med flere da de fleste meldinger er ganske overfladiske og man skjønner ganske fort på enkelte at man er forskjellig og ikke ønsker å ta en date men møte flere i uka er uaktuelt.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 20 juli 2014 00:25

@Linheia

Du skriver; "et er jo det som er det spennende med å treffes at man har bygd seg opp en forventning...."

Er ikke redd for at forventningene blir slik at de umulig kan leves opp til?
At noe potensielt bra aldri blir til fordi den ene, andre eller begge ikke lever opp til forventningene en har fått?

Jo mindre forventninger, jo større sjanse for å lykkes spør du meg...

(kvinne 46 år fra Akershus) sø. 20 juli 2014 01:40 Privat melding

@powpow

Har ikke de erfaringene jeg kanskje fordi jeg er realistisk og skjønner at ting ikke alltid blir slik man forventer. Men den spenningen og sommerfulgler i magen jeg får av at ting bygges opp er noe jeg ikke ønsker å gå glipp av fantastisk følelse. Å så om det slår feil da har man hatt en hyggelig periode med den man snakket med....jeg snakker ikke om ukesvis altså....men en viss kommunikasjon på forhånd som gjør at jeg vet litt mer hva jeg møter. De datene jeg har møtt kjapt har gått dårlig det fungerer ikke for meg. Men de jeg har snakket litt med har jeg hatt lengre forhold med for det har gjort meg tryggere og roligere når vi treffes på date slik at jeg sikkert klarer og gi ett bedre inntrykk en et kjapt impulsivt møte :-)

Skjult ID med pseudonym Frk. Fryd sø. 20 juli 2014 02:09

@123lasse
Det er ikke sikkert damene er desperate, men at de har lyst til å bruke kroppen din en natt. Hvorfor skal man ville bli kjent da liksom..Noen ganger er det helt greit å ha en date, ligge med noen, bli tilfredstillt og gå videre. Serlig om livssituasjonen tilsier at det vil bli litt masse pes med en etablert satire som kan føre til noe senere. Kanskje du tiltrekker deg den typen kvinner som ikke mener noe spess?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 20 juli 2014 02:59

@Linheia

Nettopp dette jeg mener. Er jo umulig å kunne gjøre ting riktig.
Enten så spør du om å treffes for tidlig eller for seint.
Virker jo ikke som det er mulig å "vinne" her.. .P

Jeg er nok ikke typen som ber om å treffes tidlig, så da blir alle de jentene som ikke liker å chatte en masse uaktuelle med en gang.
Og de jeg begynner og chatte med, vel der blir det bare chatting fordi en annen fyr i mellomtiden er frempå litt før meg og får seg en date. :P

Skjult ID sø. 20 juli 2014 11:48

Her på Sukker kan du jo late som om du er en helt annen enn du er i virkeligheten, men den illusjonen er det vanskeligere at opprettholdenår man møtes. Noen vil jeg gjerne møte fort for at kjenne på om bildet stemmer med virkeligheten, andre kan jeg godt chatte med over lengre tid, men jeg kan ikke si at det ene er bedre enn det andre... Jeg følger intuisjonen.

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 20 juli 2014 13:36

@ TS-

Hvorfor er jenter så desperate?
Det er DIN tolkning av situasjonen. Ikke noe annet.

Dette handler vel om den minste interesses makt. Du er et eksempel på en mann som mange kvinner vil treffe, og da spør de om det. I mange andre tilfeller er det omvendt. Mannen spør og kvinnen nøler, og oppfatter mannen som desperat eller bare ute etter en ting. Minste interesses makt!

@powpow
Ja, der er du i gang igjen ser jeg. Med å finne en tekst du kan vri til at "enten man gjør det sånn eller sånn så blir alt feil!". Blir du ikke lei av det tankemønskeret selv i blant? Jeg kunne svart TS på denne måten om jeg tenkte som deg: HVA? Er vi kvinner plutselig desperate når vi inviterer til treff? Vi får jo alltid høre at vi sitter på gjerdet og nøler og er kostbare og ikke vil treffe noen i virkeligheten. Uansett hva vi gjør så blir det jo feil og umulig! Er det rart vi er single??!!

Powpow - Ser du selv hvor lite konstruktivt det er å alltid tenke sånn?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 20 juli 2014 13:59

@metto

En tekst? Forumet er jo fullt av poster som underbygger dette.
Med folk som klager over at de blir bedt på date for tidlig, folk som klager på at en skriver for lenge, osv.

Lite konstruktivt? Det er jo bare det jeg observerer ved å lese her på forumet.
Men jeg gir faen i det jeg. Jeg kjører mitt løp, så får de damene som syns jeg bruker for lang tid til å be dem ut bare mene det og trekke seg fra meldingsutvekslingen.

Det har skjedd flere ganger at andre menn har kommet meg i forkjøpet med de jentene jeg har hatt en god tone med og som har vært interessert.
Men da tenker jeg, hvor interessert er de egentlig når sånt skjer?
Antageligvis ikke spesielt interessert...

Så kan en selvsagt snakke om at jeg burde treffe de før i det vide og brede, men det tar så lang tid som det tar for meg å bli kjent med henne og for så å eventuelt ville treffe henne.
Så får det heller være at de blir utålmodige og velger noen andre. For da er de uansett ikke ment for meg.. :P

Skjult ID med pseudonym metoo sø. 20 juli 2014 14:29

Jada, forumet er fullt av ting som kan tolkes dithen at det aldri blir riktig.

1. Man kan be ut for fort. Hun bakker ut.
2. Man kan be ut for sent. Hun mister interesse eller velger en annen.

Og så kan man trekke konklusjonen at alt er umulig. Og det er det siste jeg synes du har en tendens til å gjøre.

Hadde jeg ikke hatt noen positive erfaringer der begge har hatt lyst til å treffes, og man har funnet et tempo som passer begge, hadde jeg ikke vært her. Det klaffer jo langt fra hver gang. Men det betyr ikke at det er håpløst og umulig. For det er tanken om at det er umulig som er lite konstruktiv. Og du skriver akkurat det: "Er jo umulig å kunne gjøre ting riktig." Hvis du mener det, skjønner jeg ikke hva du gjør her. Gjør du?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 20 juli 2014 14:48

@metoo

Flott at du har positive erfaringer. Ingenting er bedre enn det.
Jeg har derimot ingen erfaringer enn så lenge.

Umulig var nok litt dårlig skrevet av meg. Utfordrende er nok et bedre ord å bruke.
Utfordringen i å finne den gylne middelvei som gjør at ting klaffer.

Men som sagt, jeg kan ikke tvinge meg til å bli kjent med ei jente fortere enn det jeg blir. Så da skjønner jeg jo at hun mister interesser, men samtidig så tenker jeg at om hun faktisk var interessert, så hadde hun ikke mistet den til å begynne med.

Det er mye i oppførsel og væremåte jeg kan gjøre noe med.
Jeg kan bli mer frempå, jeg kan bli litt fysisk slik at hun skjønner at jeg er interessert i noe mer enn bare en brevvenn og sikkert flere ting.

Jeg er her inne for å finne ei jente som er interessert og nysgjerrig på meg.
Har ingen andre alternativer enn nettdating egentlig, så må jo bare prøve. :P

(kvinne 41 år fra Vest-Agder) sø. 20 juli 2014 15:59 Privat melding

Ser ikke vitsen med å skrive med x antall menn samtidig. Det er jo "den ene" man er på leit etter. Og om man møtes kjapt, eller skriver litt frem og tilbake først, er veldig individuelt. Verre syns jeg det er om man avtaler å møte, og det alltid kommer noe i veien som gjør at motparten kansellerer. Noen tilfeller har vært svært mistenksomme, og man mister interessen fort om det skjer flere ganger på rad ;)

Skjult ID med pseudonym L sø. 20 juli 2014 21:09

Dette er som det blir sagt noe som å diskutert så mange ganger før.

Min erfaring, heller i retning av at det er bedre å spørre for tidlig enn for sent. Så tenker jeg at dette viser interesse/initiativ, samtidig som jeg kanskje stiller meg i "køen" litt tidligere.

Det jeg også kanskje observerer er at vi har en tendens til å legge litt for mye i disse meldingene og chattingen før man møtes.
Min oppfatning er at man bør møtes tidlig for å faktisk vise hvem man virkelig er. Det bør heller være sånn at vi skaffe oss de sommerfuglene og magien gjennom fysiske møter, ikke gjennom meldinger. Da det er så mye man ikke oppfatter gjennom tekst.
Store forventninger før første møte er bare enda større fallhøyde når man møtes.....

Skjult ID med pseudonym kvinne50 ma. 21 juli 2014 09:57

Startet med mange, lange mail her på sukker; men endte opp med å sløse tid på løgnhalser og menn som lever sitt liv på nett. Forslag om tidlig møte og utveksling av mobil nr gir mulighet for googling og avslører dem som lyger om alder/utseende/o.a. og sparer tid og krefter i en travel hverdag. Ikke la andre forstyrre dine muligheter til å treffe en du kan trives sammen med :-)

(mann 40 år fra Østfold) ma. 21 juli 2014 16:27 Privat melding

Synes det er mange som lager mange unødvendige regler for seg selv her; en slags mal som de tvinger seg selv og sine intressenter til å følge, og om ikke den følges, nei så blir det ikke noe.
Noen ganger er det naturlig å ha lange meningsutvekslinger, andre ganger ikke.
Ja takk! Sa han lille gule bjørnen :)

Selv mener jeg at man må se noen i øynene for å vite hvem man har med å gjøre, og stoler på min egen evne til å ta besluttninger der og da, på samme måte som jeg gjør ellers i livet også :)

Og så tenker jeg at det er noe med å bare kaste seg ut i det!
Personlig har jeg vært på fler dater de siste ukene, enn i hele mitt tidliggere liv til sammen, og alle har vært hyggelige på hver sin måte :)

Og selv om det ikke blir noe mer enn en kopp kaffe, så tenker jeg at vi begge kommer ut en erfaring rikere og forhåpentligvis med et hyggelig menenskemøte bak oss.
Jeg kan ikke for mitt bare liv se hva som kan være negativt med det?

Flørt og kos dere!
Ingen av oss har noe å tape uansett ;)

Skjult ID med pseudonym 579513 ma. 21 juli 2014 21:16

@123Lasse

Du er nok litt mer attraktiv enn den gjennomsnittlige sukkermannen og du skiller deg da ut på en positiv måte for de fleste sukkerdamene. Det er ikke helt umulig at ei som kanskje er litt i samme liga som deg drukner litt mer i meldinger og kanskje ikke får med seg dine meldinger, eller at egoet hennes får seg en litt for stor boost av å være her.

Tror ikke det er verre enn det.

Skjult ID med pseudonym L ma. 21 juli 2014 21:56

@kvinne50

Derfor er jeg som regel alltid først ute med å rett og slett gi dem mitt tlf. nr. eller få kontakt på facebook/skype.
Så kan de heller velge om de syns det er greit.

Er overraskende hvor mange som legger meg til på face selv om vi i ytterste tilfeller ender opp med å ikke møtes engang.