Alle innlegg Sukkerforum

Pen utenpå, stygg inni?

Vis siste innlegg
(mann 49 år fra Oslo) fr. 19 sep. 2008 20:53 Privat melding

Tidligere har jeg vært litt ovenfranedlatende ang. det ikke altfor imponerende intelligens- eller refleksjonsnivået hos en del av damene her. (De som er på ”min side av gjerdet” kan jeg ikke se, og dermed heller ikke mene noe om.)

Nå slår dette i og for seg tilbake på meg. Jeg har nettopp prøvd å gjennomgå listen over dem jeg har satt som ikke interessante. Jeg ga opp å telle da jeg var kommet til ca. 580. Hvor smart er man egentlig når man betaler flere hundre kroner hovedsakelig for å kunne sortere ut de mest håpløse tilfellene?

Men det er en annen ting også. Når jeg har eliminert noen har det vært på grunn av:

1)
Legitime forskjeller mht. livsmål og verdier. De fleste damer har jo f. eks. et sterkt ønske om å få barn – et ønske jeg ikke deler. Dette må man bare ta til etterretning, og gå videre.

2)
Motbydelige holdninger. Når damer vræler om (mannens) høyde og å ”ta vare på kroppen sin” skrur jeg av umiddelbart. Da skjønner jeg at det er en overflatisk, utseendefiksert, forvokst liten fjortis-jentunge jeg har med å gjøre. Andre eksklusjonskriterier er generell overflatiskhet (”glimt i øyet”) eller gnål om at mannen skal leve opp til tradisjonelle kjønnsroller, mens de kravstore damene aldri ville akseptert å ta på seg den tradisjonelle kvinnerollen, med husarbeid opp og i mente etc. Det er visst mange poser og sekker som skal fylles opp før disse bortskjemte små ”prinsessene” er fornøyde.

(I tillegg har jeg eliminert et par som sendte meldinger for å trakassere meg.)

Men nå legger jeg merke til noe rart. De jeg har luket ut er gjennomgående de peneste damene. Er det slik at vakre kvinner generelt føler at de kan være så ufordragelige de vil, fordi mennene uansett står i kø for å sjekke dem opp?

Merkelig, for i den virkelige verden synes jeg det er motsatt…

(mann 52 år fra Østfold) fr. 19 sep. 2008 21:06 Privat melding

Er du seriøs, eller bare ute og troller :-)

Skjult ID med pseudonym Amourine fr. 19 sep. 2008 21:13

Tja, for å være litt flåsete...kan jeg jo bare si at du antagelig har satt ny norsk Sukker-rekord i svarte hjerter? ;ø)
(Og det er fristende å komme med et velformulert "prinsesse-innlegg" senere...)

*Amourine - bortskjemt klovneprinsesse (?) uten hoff...*
;ø)

(kvinne 42 år fra Oslo) fr. 19 sep. 2008 21:14 Privat melding

Well Mr x....meg har du jo ikke merket som uinteressann...Betyr det at du ikke synes jeg er noe pen det da sikkert....
Nice reading på en fredagskveld...går å tar på grildressen og fjerner sminka....

Skjult ID med pseudonym Kai83 fr. 19 sep. 2008 21:27

over 580 sorte hjerter? Er ikke sikker på om jeg har så mange matcher over 70 engang jeg, hehe.

Skjult ID med pseudonym Vær fr. 19 sep. 2008 21:34

Ha ha....er det håp? Noen har nøye vurdert i overkant av tjue tusen håpefulle uten å se noe av interesse... på den andre siden av gjerdet kastes de svarte hjerter etter dem:-)

Vel, vel...bruker lite sminke for å få frem de lave kinnben, men er tilbøyelig til å holde med Torpedo.... dystert på en fredag:-)

Skjult ID med pseudonym jezzy fr. 19 sep. 2008 21:38

Kan gott vara du ofrivilligt "sollade ut" 580 profiler till med detta innlegg Mr.x...... Min var en av dom!

Skjult ID med pseudonym Torpedo fr. 19 sep. 2008 21:39

Tror vi samler sammen alle de sorte hjertene og drar på byen usminka og i grilldress jeg...verre enn dette blir det jo ikke.

Skjult ID med pseudonym Vær fr. 19 sep. 2008 21:49

@Torpedo

Det ville være en bytur med ikke så fullgæli odds for de av oss på "rett" side av gjerdet...:-) It's a numbers game som trådstarter på sitt eget vis har fått frem:-)

Skjult ID med pseudonym Allsidig M fr. 19 sep. 2008 21:50

Du er åpenbart hverken slank eller høy, hater husarbeide og innser at de damene du vil ha ikke vil ha deg ergo MÅ de være teite, overfladiske fjortiser ? Eller tar jeg feil ?

Man bør vel kanskje søke i den ligaen man selv befinner seg i. Damer som har draget vet å være selektive, gutter også. Det ville du også vært om du hadde hatt den possisjonen. Sukker har et veldig fokus på alle "nye" bilder, brukere, superbruker, profiler, bilder etc etc. Da kan det være fristende å vente å se om det kommer noen bedre.

Om din frustrasjon over avslag ender i ubekvemsord etc er det kanskje ikke så rart at du blir svartelistet.... Selv om jeg er høy slank og synes husarbeide er noe man bør dele på får jeg også avslag, men avslår flere selv... Trøster meg med at de avslår min profil eller et bilde "ikke meg" som person.
MEN jeg blir ikke ubehagelig av den grunn ei heller fornærmet. av den grunn og avslår alltid på en hyggelig ikke fordømmende måte selv. Sånn er det bare, desverre.. lik det eller ei...

Skjult ID med pseudonym hummm fr. 19 sep. 2008 22:14

Hva er overflatisk med "glimt i øyet"? At det er klisjéfylt ordbruk er jeg enig i, men et glimt i øyet kommer, slik jeg ser det, innenfra...

Jeg syns din ovenfra og ned- tilnærming er ganske uspiselig. Jeg tror vi er mange som leser profiler på noenlunde samme vis som deg. Der ditt syn skiller seg fra mitt er det faktum at du kvalifiserer disse damene som vrælende, "overflatisk, utseendefiksert, forvokst" med motbydelige holdninger.

Kanskje de rett og slett bare er lite gode til å uttrykke seg? Kanskje de legger mer vekt på å skulle møtes før man utleverer seg "helt"? Og hvordan kan du vite at de ikke tar oppvasken med glede hver dag, så lenge du skifter dekk to ganger i året? Og kanskje gjør alt dette at de passer dårlig for deg, men likevel, hvordan kan du påstå at de er dårlige mennesker?

*dette lukter brent barn...*

(PS: Jeg er heeeelt enig at det er mange teite og inkonsekvente damer der ute. De gidder jeg ikke å være venninne med :))

(kvinne 49 år fra Hordaland) fr. 19 sep. 2008 22:22 Privat melding

Tar både oppvasken og skifter dekk eg.....treng ikkje en mann til det....treng en mann som setter pris på meg for den eg er og ikke det eg gjør:-) Om han er smart eller ikkje er ikkje det viktigste....Har aldri sattsarte hjerter på noen....forstår ikkje helt vitsen med det.....setter hjerter på de som er interressante....de andre får "fred"...hehe

Skjult ID med pseudonym Amourine fr. 19 sep. 2008 22:27

Ble egentlig sittende igjen med ett eneste spørsmål (evt 2) etter ditt innlegg jeg, Mr.X.

Hva ønsker du å oppnå med dette? Hva er trådens hensikt?

*Kuriøse Amourine*

(mann 51 år fra Oslo) fr. 19 sep. 2008 22:31 Privat melding

Noen bør virkelig beskyttes mot sin egen stupiditet.

Og hva har overskriften med innlegget til TS å gjøre? Er hypotesen at desto styggere personen er, desto bedre indre kvaliteter har en? Hvis det er noen sammenheng, er det mer sannsynlig sammenhengen går andre veien. De "vakre" har nok kommet mye lettere til det meste, og dermed ikke bygd opp en bitterhet mot verden som ødelegger innsiden.

edit typo

Skjult ID med pseudonym hummm fr. 19 sep. 2008 22:38

For å ta det siste spørsmålet til Mr X:

Jeg tror de som er pene på profilbildene er de som er mest opptatt av de ytre estetiske sidene ved et menneske. Derfor gjør de en innsats for å se bra ut på bildene. Selv en kvinnelig nøkken (mytologien min er litt mager ser jeg!) kunne sett bra ut med riktig sminke, lys og fotograf. Kanskje sammenhengen mellom det du kaller pen og overflatisk ligger her?

Skjult ID med pseudonym aaa fr. 19 sep. 2008 22:44

Dette er ganske morsomt.TS blir simpelthen tatt tildels alvorlig.....

Skjult ID med pseudonym krølla fr. 19 sep. 2008 22:45

Jeg må bare si at du herr Mr X, har den mest selvopptatte profilen jeg noen gang har lest.

Jeg vil heller være alenemor med 7 barn og en lekker, veltrent elsker, enn å sitte i "dype" samtaler med deg og dine problemer....

Hilsen en oppegående og lekker ung dame, som liker sterke kropper og oppegående gutter som vet at livet er mer enn å bare være opptatt med seg selv, og til slutt sitte som 80 åring alene på gamlehjemmet og ikke ha noen barn eller barnebar som kommer på besøk.....
Lykke til med alenetilværelsen, for den kommer du nok sannsynligvis ikke ut av....beklager å måtte si det.....jeg kjenner meg faktisk kvalm....

(mann 45 år fra Oslo) fr. 19 sep. 2008 22:46 Privat melding

@ TS

lmao og takk for det :)

Og. Dette er jo likefrem fantastisk. Nå er jeg sørpe dritings, for jeg ble lurt opp i stry (, hvor ligger det forresten?) av tråden ”Nok er nok !!!”, så du må ha meg unnskyldt for vaklende tankegods, og også - skulle mangelen på sømmelighet igjen komme på en fransk visitt - språkbruken, likevel: Er det ikke slik at en del tråder på dette forum debatterer nettopp utfordringer knyttet til manglende svar på forventning til denne institusjons nærværs avstedkommelse? Hvorvidt det er formålstjenlig å ”sette fargede hjerter” og misbilligelse når de blir ignorert, hvordan ”ta kontakt” og all tenkelig edder og galle når man ikke får svar, den utilslørte oppgitthet over å ha 234 159 besøk og fortsatt - kan noen forklare hvorfor - være single, the list goes on, shit’s gotta end, but it doesn’t.

Til forskjell fra en del her, kan jeg se, er jeg langt på vei enig. For hovedpoenget ligger for meg i spørsmålet om hvor smart man egentlig er når … , og jeg tror man er passe smart akkurat der. Det synes klart for meg at flere her inne etter hvert opplever at reisen i seg selv kan vise seg mer givende enn målet. Her finnes personer som har vært medlem i årevis og følgelig bør ha ikke mer enn ”nye profiler” å fokusere på, hadde det ikke vært for at det er et slags samfunn i seg selv, en liten stue du velger å besøke/berike med en hyppighet og synlighet helt opp til eget forgodtbefinnende.

Dog, det spørsmålet du velger å sette tegn etter er om de vakre (, jeg velger selv begrepet ”pen” om l'extérieur,) føler at de kan tillate seg hva som helst fordi mennene uansett står i kø ved skranken. Du svarer jo selv på spørsmålet, du er her, de er her, på samme vilkår. V

(mann 33 år fra Oslo) fr. 19 sep. 2008 22:51 Privat melding

Jeg var ute med en jente forrige helg som mange synes er veldig pen, hun har vært mye på tv og blir gjenkjent og er svært ettertraket.........men når hun begynte å hyle av latter fordi en jente i køen forann oss som var helt alene begynte å gråte når vennene hennes gikk fra henne så synes jeg hun bare var stygg og fæl og jeg gikk hjem istedenfor...da synes jeg ikke hun var pen lenger..nå grøsser jeg av tanken på henne.

Så jeg mener det en god blanding, en jente må være snill og omsorgsfull for at jeg skal synes hun er pen.

Skjult ID med pseudonym Nudie fr. 19 sep. 2008 22:57

Har du vært på date med frøken skavland nå altså?

(mann 51 år fra Oslo) fr. 19 sep. 2008 23:03 Privat melding

SteinR, fordi en pen jente er slik, er ikke nødvendigvis alle det. Men, er enig i at en god blanding må til.

(mann 33 år fra Oslo) fr. 19 sep. 2008 23:10 Privat melding

Neinei det mente jeg ikke heller hehe, bare mente at det må en blanding til..:)

Skjult ID med pseudonym Babybird4u fr. 19 sep. 2008 23:18

Snill og omsorgsfull i tillegg til å være pen?? *sukk* Er det ingen som etterspør jenter som vet hva 25.05.05 er lenger?? :(

Skjult ID med pseudonym Kai83 fr. 19 sep. 2008 23:22

@Babybird4u
Tror de aller fleste gutta ikke forventer at jenter skal vite som skjedde den datoen. Men tror nok noen av oss blir imponert når man får høre at jenter husker den datoen da:)

Skjult ID med pseudonym Kit fr. 19 sep. 2008 23:27

Jepp, 25.05.05 var en fin kveld. Forrige lørdag var heller ikke å forakte...

Skjult ID med pseudonym Babybird4u fr. 19 sep. 2008 23:31

Ikke sist tirsdag heller... ;)

Skjult ID med pseudonym Kit fr. 19 sep. 2008 23:32

Det var mer som ventet :) akkurat i den settingen er de blant de bedre :)

Skjult ID med pseudonym Babybird4u fr. 19 sep. 2008 23:34

lol Du har selvfølgelig helt rett kjære! Er jo bare mot slike drittlag (som forrige lørdag) vi pleier å slite... ;)

Skjult ID med pseudonym elfrodo fr. 19 sep. 2008 23:36

*mista tråden her jeg nå*

Skjult ID med pseudonym hummm fr. 19 sep. 2008 23:37

...og der klarte jeg endelig å få noe fornuftig ut av google om hva dere snakker om...
- grattis på langt etterskudd :)

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 19 sep. 2008 23:41

Man kan muligens være vakker utenpå og stygg inni? Jeg visste egentlig ikke at det var mulig......

Men så bruker vi jo heller ikke det samme brilleparet.

Skjult ID med pseudonym Vanadium fr. 19 sep. 2008 23:41

@ hummm

berik en stakkars faen da, så slipper jeg å google en hel natt i tiltagende alkoholisme, hva skjedde den der dag?, V

Skjult ID med pseudonym Babybird4u fr. 19 sep. 2008 23:43

kit? Vil du opplyse de uvitende?? ;)

Skjult ID med pseudonym Torpedo fr. 19 sep. 2008 23:45

Dette er mitt felt:o)
Foppall:o)

Skjult ID med pseudonym Kai83 fr. 19 sep. 2008 23:45

Kan ta på meg æren jeg. 25. mai 2005 vant fotballklubben Liverpool F.C. sitt første Europacup trofee på 21 år:)

Skjult ID med pseudonym Kit fr. 19 sep. 2008 23:46

Liverpool hadde en grei 2 omgang mot AC Milan.

Skjult ID med pseudonym elfrodo fr. 19 sep. 2008 23:47

Så nå er hele Sukker Liverpool-fan?

Skjult ID med pseudonym Babybird4u fr. 19 sep. 2008 23:48

"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." Sitat Bill Shankly

Skjult ID med pseudonym Kit fr. 19 sep. 2008 23:49

Kai83, det som gjør kampen klassisk er at de lå under med 3-0 etter første omgang. Og vant

Skjult ID med pseudonym Babybird4u fr. 19 sep. 2008 23:49

Kiiiiiiiit da!!! Hva med UEFA-cup triumfen i 2001?? *strengt blikk*

Skjult ID med pseudonym Babybird4u fr. 19 sep. 2008 23:51

Regner med TS er innmari fornøyd med denne DYPE vendingen samtalen har tatt... *knis*

Skjult ID med pseudonym elfrodo fr. 19 sep. 2008 23:52

So what...Det er FREDAG!!!! :-)

Skjult ID med pseudonym Kit fr. 19 sep. 2008 23:52

Jeg nevnte ikke UEFA, men korrigerte Kai for hva som gjorde Milan kampen spesiell.

Skjult ID med pseudonym Kit fr. 19 sep. 2008 23:53

TS er heelt sikkert lidenskapelig opptatt av fotball... *NOT*

Skjult ID med pseudonym Babybird4u fr. 19 sep. 2008 23:54

SORRY! Trodde det var du som sleivet feil, men det strenge lærerinne-blikket skulle jo til gutten på bakertse rad, Kai!

Skjult ID med pseudonym Kit fr. 19 sep. 2008 23:56

Det er greit, kjære. Jeg vet jo at du egentlig ikke tenker stygt om meg :)

Skjult ID med pseudonym Kai83 fr. 19 sep. 2008 23:58

Nja, er jo et definisjonsspørsmål om man velger å kalle UEFA-cupen for Europacupen da. Jeg velger å ikke definere den som europacupen.

Skjult ID med pseudonym Babybird4u lø. 20 sep. 2008 00:06

Bra man er forskjellige og har ulike interesser! :)

(mann 51 år fra Oslo) lø. 20 sep. 2008 00:14 Privat melding

Vanadium, jeg synes det er hyggelig du har ett liv som gir deg mening, Vanadium.

Skjult ID med pseudonym Hingsten lø. 20 sep. 2008 00:23

Kai83, mye mer behagelig å ha et avslappet syn på cup problematikken til enkelte utover.nettopp.. c-cup...
der er du vel litt enig, så for andre stresse med sine cupper...vrrinsk..

Skjult ID med pseudonym Kai83 lø. 20 sep. 2008 00:31

Hmmm... velge mellom e-cup og c-cup? Er jo så mange cuper å forholde seg til da. A-cup, B-cup, C-cup, D-cup, DD-cup, Fa-cup, UEFA-cup, Carling-cup osv... ikke lett dette her;-)

Skjult ID lø. 20 sep. 2008 00:34

Å gjøre et kvinnekupp glemte dere.

Skjult ID med pseudonym Hingsten lø. 20 sep. 2008 00:55

Den små-uskyldige hingsty er ikke så ille opptatt av kvinne-kupp han vet du..
han nøyer seg med å stå på utsiden av gjerde og nyte når det arrangeres....
vakre vår-slepp av vår-yre hopper...
for å speide etter den litt spesielle som kler og nyter den sjenerte hingsten..
om han kan kalles det da vel å merke..yyyaaahoo..

Skjult ID med pseudonym Hingsten lø. 20 sep. 2008 01:07

okey da.. den lett rødmende hingsty smygtitter litt etter den ultimate kvinnen han har planer om å kuppe.. eller jobbe iherdig for at hun skal føle seg ivaretatt og fremstå fornøyd blir muligens mer rett kanskje..

(kvinne 36 år fra Østfold) lø. 20 sep. 2008 01:29 Privat melding

Stein r, hang meg litt opp i innlegget ditt av en eller annen grunn.

Du var på date med en pen dame, hun lo da venninnene til en jente gikk fra en jenta i køen, og denne forlatte begynte å gråte?

Hmmm, tenker jeg da. Hvor i huleste sto dere i kø? Barne-køen på tusenfryd eller rutsjebanen i sommarland?

Skjult ID med pseudonym godtvoksen lø. 20 sep. 2008 01:50

ER heldig du Margarita som aldri har følt deg ensom og alene......kanskje det var ting som ble sagt før ho vart forlatt som utløste det..........Mennesker som gleder seg over andres ulykke kan dra til h......for min del

Skjult ID med pseudonym /b/ lø. 20 sep. 2008 02:07

@Margarita

Jeg må innrømme at det fikk meg litt til å tenke også...
Synes også det var litt mye smør på flesk å nevne at hun er mye på tv og blir lett gjenkjent..

Men for all del, "who am I to speculate"

@godtvoksen
du misforsto. Var ikke hun gårtende jenta som var poenget, men at historien virker funnet på.

Skjult ID med pseudonym unormal lø. 20 sep. 2008 03:41

Mr x

Friskt innlegg , herlig å få oss til å tenke :))

(mann 33 år fra Oslo) lø. 20 sep. 2008 10:45 Privat melding

Margarita har du aldri sett noen gråte på byen? det var i køen til Hard Rock by the way.

Jeg aner ikke hvordan en trøster en jente på byen som gråter, men jeg ler ihvertfall ikke...jeg vil jo aller helst hjelpe til.

Uansett når det gjelder utseende har jeg som gutt en stooor fordel, jeg ser helt normal ut men alikevel kan jeg bli sammen med jenter som er mye penere enn meg....hvor mange jenter ser du som kan det?Så som gutt kan en være middels utenpå og inni og alikevel få en vakker kjæreste.

(kvinne 40 år fra Oslo) lø. 20 sep. 2008 11:14 Privat melding

Jag förstog inte riktigt ditt sista innlegg här SteinR.

"Så som gutt kan en være middels utenpå og inni og alikevel få en vakker kjæreste."

Så medelmåttiga jenter kan alltså inte få penere kjærester än de själva är????????

Skjult ID med pseudonym Torpedo lø. 20 sep. 2008 11:24

Enig Jezzy..skjønner ikke helt den.

(mann 33 år fra Oslo) lø. 20 sep. 2008 11:24 Privat melding

Veldig sjeldent..hvorfor ofte ser du en Brad Pitt looka like med en rund liten jente? mens en ser lave feite menn med vakre jenter hele tiden.

Skjult ID med pseudonym Torpedo lø. 20 sep. 2008 11:35

Poenget ditt er vel da at menn er mer overfladiske enn kvinner SteinR?

Skjult ID med pseudonym jezzy lø. 20 sep. 2008 11:57

Tack Torpedo....;)

Skjult ID med pseudonym Kit lø. 20 sep. 2008 12:01

Poenget er vel heller at alle jenter er penere enn meg og SteinR *ler*

Menn og kvinner vektlegger muligens forskjellige verdier, antakeligvis er det flere menn som er opphengt i utseende.

Skjult ID med pseudonym unormal lø. 20 sep. 2008 13:44

@Kit ...... heller flere kvinner som ikke er opphengt i utseende , prøver bare å snu på dit innlegg , forstå det , den som kan ....

Skjult ID med pseudonym Babybird4u lø. 20 sep. 2008 13:50

Når vi ser bort fra Brad Pitt og den ligaen der, så synes jeg det er mange virkelig pene menn som har funnnet seg damer som ikke er noen glansbilder. Men det er jo en veldig subjektiv mening...

Skjult ID med pseudonym Amourine lø. 20 sep. 2008 14:00

Er det ikke litt "pussig" at mange menn skriver på profilen at de vil ha ei jente som "kler dem"? Sikkert viktig å følge moten her også? Eller...? Må jo ha noe å vise frem...;ø)

Minner meg om at jeg skal ut på shopping nå, forresten.
Tjobing!

(mann 49 år fra Oslo) lø. 20 sep. 2008 14:12 Privat melding

SteinR ... du gikk ihvertfall ut med en dame ... skulle ut med en en stund siden og hun kom ikke.. kanskje like greit det , slapp sikkert endeløse diskusjoner om hvorfor brødet på bordet ikke er økologisk og annen " dyp" bla bla bla :)

(mann 33 år fra Oslo) lø. 20 sep. 2008 15:12 Privat melding

Torpedo, nei det er vel bare sånn at jeg tror norske jenter liker gutter som heller ser ut som Kurt Nielsen enn Brad Pitt og det gjør ikke meg noe..hehe..norske jenter er ofte utrolig pene og vakre ...lett de peneste jentene i verden...så jeg føler meg bare heldig sånn sett.... Norge er vel det eneste landet i verden der du kan gå på kino og jentene som sitter rundt deg i kinosalen er penere enn jentene i filmen.

Så jeg står fast med min oppfatning, en kan få jenter fra øverste hylle i Norge selv om en rett og slett er stygg.

Amadeus, det høres surt ut...sa hun ikke fra? det er vel noe mange har opplevd I guess så vær glad du slapp blablabla hehe :)

Skjult ID med pseudonym Torpedo lø. 20 sep. 2008 15:16

Øhm...SteinR...har du vært mye ute og reist eller?

Skjult ID med pseudonym KariNordm. lø. 20 sep. 2008 15:56

Torpedo, ikke spør noe mer nå! La oss norske jenter bare få nyte "norske jenter er penest i verden"-innlegget på en solfyllt lørdagsettermiddag :))

Skjult ID med pseudonym Torpedo lø. 20 sep. 2008 16:15

Hahahhaa...ok ok...lar den ligge. Nyt dagen som verdens vakreste KariNordm. Det gjør nemlig jeg! Sola skinner og det er faktisk grei temp. Muuulig jeg skal skinne på byen i kveld også, usminka og iført grilldress:o) Jeg er jo vakrest på innsiden så det gjør nok ingen stor forskjell hav jeg har på...leeeeeer

Skjult ID med pseudonym V lø. 20 sep. 2008 18:31

SteinR har et poeng. Globalt - fra Hollywood til den 3. verden - gjelder det i alle fall "pen søker trygg". En vakker kvinne kan "omsette" dette i høyere levestandard, en bemidlet mann kan få seg en ung, vakker dame men se ut som anden selv. Og jeg tror ikke dette er helt uten følelser.

På et mindre ekstremt plan tror jeg at menn som utstråler selvtillit og trygghet, eller er morsomme, best på banen eller pop hos kameratflokken kan score bra damer uten at de er billedpene. Dessuten er definitsjonen på en flott mann mye videre enn for en pen kvinne. Uten at jeg skjønner det, så e feksr bajasen Russel Crowe - som ser ganske gjennomsnittlig ut - høyt ranket på slike mest sexy lister. Det er IKKE fordi han er billedpen.

Margerita, greit nok at man må tåle en støyt i Oslos utelivsverden, men come on...!
Du vet ingenting om foranledningen til at denne jenten begynte å grine. Kanskje hun bare hadde drukket for mye og ble sentimental, men kanskje hun hadde kjærlighetssorg, eller kanskje hun hadde blitt trakassert av "venninenne " sine hele kvelden og det bare ble for mye...?Jenter kan være utrolig "fule" mot hverandre; lurer jo da litt på hvor "tøff" du kan være med venninner? Jeg synes å ane at du ikke er rustet med spesielt mye empati..?
Det er utrolig lite sjarmerende, hos både gutter og jenter.

/b/ uten at jeg kjenner SteinR, så tolker jeg penget med at denne damen hadde vært på tv og ble fort gjenkjent som en snarvei til å si at
a) hun var selv en sterk part men hadde ikke omtanke for en svak (- manglende empati)
b) hun hadde ikke engang vett nok til å skjønne at hun som kjendis - om ikke det kommer fra hjertet - i alle fall bør kunne oppføre seg blant folk, fordi det blir ekstra lagt merke til (- manglende dømmekraft)

Mr. X; hva med å senke guarden og legeg godviljen til? Verden er ikke en krig der alle er potensielle fiender til det motsatte er bevist. Og det finnes mye klokhet blant folk fordi om de ikke alltid er like belest elelr skarp i matte. Jeg må si at jeg sjelden har lest en så selvopptatt profil som din, og "hva du ikke har bruk for" er for meg - og andre tipper jeg - knekkende likegyldig i "lese-profil"-stadiet. Vi blar videre. Men nå var ikke scoren noe å skryte av likevel. Men med en slik foraktfull holdning til anre, vil du kun bli møtt med forakt - og muligens medlidenhet - tilbake. Husk: "Bevar alltid en grønn gren i hjertet som en sangfugl kan sette seg på!" Hehe, nå ser du vel svart tenker jeg.

Skjult ID med pseudonym Vanadium lø. 20 sep. 2008 20:18

@ V

Man er nok ikke så jævelig skarp dersom man faktisk må telle antallet sorte hjerter, jeg mener, det er 51 på hver side, ganske raskt å summere opp, han ga opp på 580. ...ogåtti? Herregud, jeg dør på meg. j

Skjult ID med pseudonym Organ lø. 20 sep. 2008 21:49

V: Du trenger nok ikke meg til å fortelle deg at ditt innlegg er bra, men jeg gjør det likevell.

Vanadium: Eller skal vi si Chrome-Vanadium..? Dine innlegg er lysende sterke og tidvis stor underholdning, keep it up!

(Organ er visst i et positivt lynne i dag, sikkert pga fin respons fra vakre & oppegående jenter :-) :-) )

Ønsker alle andre også en strålende Lørdagskveld!!

(kvinne 39 år fra Telemark) sø. 21 sep. 2008 14:17 Privat melding

Min teori:

Det er få som er gode nok i dine øyne, både av pene, gjennomsnittlige og under gjennomsnittet.
Grunnen til at det er så mange pene i svartelisten din, er at det er relativt flere pene jentene du har tatt deg bryet med å klikke på profilen til.

Skjult ID med pseudonym Mr.A sø. 21 sep. 2008 14:23

Du oppfyller i alle fall våre utseendekrav, SweetChili! ;D

Skjult ID med pseudonym jezzy sø. 21 sep. 2008 14:40

Men, betyder det då att Sweetchili är stygg inni eller????

Skjult ID med pseudonym Mr.A sø. 21 sep. 2008 14:43

Litt uheldig å komme med den kommentaren i denne tråden, ser den...hehe
Typisk jenter å vri et kompliment til en frekk kommentar... :P

Skjult ID med pseudonym Kit sø. 21 sep. 2008 14:44

TS vil mene det, jezzy. Andre mener en må kjenne henne før en feller dommen om innsiden.. :)

Skjult ID med pseudonym sweetchili sø. 21 sep. 2008 15:02

Klart jeg er en nedrig person, jeg har skrevet noe om utstråling under drømmemannen, og det kan jo tolkes til at jeg ikke er likegyldig til mannens utseende ;-) For ingen jenter burde vel ønske seg noe på den fronten?

Skjult ID med pseudonym Cline sø. 21 sep. 2008 21:09

Hmmm...nå ble jeg egentlig litt fornærmet. Mr X skriver at han har silt ut alle de pene damene. Men du har jo satt gult hjerte på meg...det betyr at jeg ikke er pen, det da....ja ja....kjekt å vite;-)

(mann 51 år fra Oslo) sø. 21 sep. 2008 21:11 Privat melding

Life is hard Cline..