Alle innlegg Sukkerforum

Folkeskikk

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym skuffet ma. 21 juli 2014 16:49

Jeg har hatt en profil her i noen få mnd, og vært supermedlem den siste mnd. De fleste jeg har truffet her inne har vært høflige og seriøse, som seg hør og bør. Noen er bare interessert i nettsex, hvilket blir for mye av det "gode" for min del, spesielt når du møter mange slike på en gang. Og en del er også altfor utålmodige etter å skulle få tilgang til enten telefonnummer, skypenavn, el.l.

Men det som virkelig har sjokkert og opprørt meg er hvor raske enkelte menn er til å banne og sverte og skjelle en ut etter noter så snart de ikke får det som de vil. Jeg har vært innom flere andre nettsteder for single, i mye lengre perioder, og har aldri opplevd maken. Hver gang det har skjedd har jeg tenkt, du verden, godt du avslørte deg så raskt, for en slik drittsekk ønsker jeg jo absolutt ikke å ha kontakt med uansett. Jeg har til og med lest om igjen mine svar for å se om jeg hadde sagt noe som helst som kunne oppfattes støtende eller krenkende, uten å finne noe. Som regel ikke annet enn et vennlig avslag. I det siste tilfellet hadde jeg egentlig ikke lyst til å svare i det hele tatt, men vedkommende hadde instendig bedt om svar i sin første melding. Så jeg svarte så vennlig jeg kunne, og la til et lite, godt råd om hvordan han kunne skrive en førstemelding som ville gitt flere svar. Resultatet var at jeg ble skjelt ut etter noter. Totalt ufortjent.
Jeg skjønner jo at det er de som har et stort problem i å omgås andre mennesker og som ikke tåler avvisning. Men ordene sårer likevel, og ødelegger resten av dagen for min del. Derfor velger jeg nå å slette min profil her.

Avslutter med noe broren min sa til meg her om dagen, som jeg syntes var veldig godt sagt:

"Hvis du går en tur ut og treffer ni hyggelige mennesker, og en drittsekk, så er det han som har et problem. Men hvis du går en tur ut og møter ti drittsekker så er det faktisk du selv som har et problem!"

Oppfør deg mot andre som du vil at andre skal oppføre seg mot deg.
Så blir verden et mye bedre sted å være for oss alle.

Skjult ID med pseudonym Shini ma. 21 juli 2014 16:55

Huff, det er altfor mange drittsekker her høres det ut som for tiden..

Jeg regner med du blokkerte og rapporterte de til sukker?
Jeg skjønner ikke hvordan de får holde på så lenge uten at sukker fjerner de..

(mann 37 år fra Oslo) ma. 21 juli 2014 16:57 Privat melding

Tragisk, føler med deg, skuffet, skulle ikke behøvd å være sånn!

Skjult ID med pseudonym optimist14 ma. 21 juli 2014 17:02

Godt at de viser seg litt fort for det er vel ikke slike menn vi ønsker å date? Og tenker på den stakkars dame som går på limpinnen. for de er vel ikke akkurat ute etter en seriøs date disse mennene. Jeg avslår høflig med at jeg er ikke ute etter en lakendate. Håper dette ikke er malen her inne. Jeg selv har enda ikke truffet en som er seriøs så langt.. Det går for mye under beltet og så merker man fort om de spiller på flere strenger eller ergentlig er gifte men utgir seg for å være single.

Skjult ID med pseudonym Hunden ma. 21 juli 2014 17:25

Dere må lære å ta igjen jenter,det er det eneste språket dem forstår,når det kommer slike første meldinger (det må dere være ops på,sukker skal tjene penger de,så de fjærner bare værstingene) så ta igjen med samme mynt,Skriv noe sånt tilbake: Sorry mac-men siden du frekt og freidig drar sex tema i første mail,kan du finne deg noen andre:)) (pass på å kjøre smiletegn på slutten der,da skjønner han at du ikke er sint,men skuffa) så må du kjøre en NB nederst på mailen-noe sånt som:
NB- om du kontakter meg igjen,da har du driti deg ut- for da kommer jeg til å saxe ut hele mailen din å poste den på forumet sammen med nicket ditt! Tror ikke dere hører mere da-skulle det likevel komme mere dritt,så er supporten neste,og blokkering seff:))

Skjult ID med pseudonym cs ma. 21 juli 2014 17:26

TS skriver at hun svarte med å avvise OG ga råd om en annen ordleggelse.
Å få råd er noe en gjerne vil be om,, ikke få servert som en jeg-vet-bedre-en-deg-råd. Tror at mennene følte hennes påtvungne råd som uhøflig og kritiske , det skal tross alt litt styrke til å sende første mail.

Skjult ID med pseudonym Hunden ma. 21 juli 2014 17:37

CS<
Kan hende det skal litt til å sende førstemail (er mann selv da) nå vet ikke jeg hva fyren ordrett skrev til TS, men man ber ekempelvis ikke på godt norsk om å få lov å slenge inn pikken i første mail,''DET'' er vel noe ''ALLE'' vet fra før av! Eller??

(mann 32 år fra Oslo) ma. 21 juli 2014 17:44 Privat melding

@skuffet

Og du har vel aldri gjort en eneste feil i hele ditt liv?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 21 juli 2014 18:29

Jeg tror ikke nødvendigvis at det er mange slike her inne.
Det er bare det at de markerer seg mer enn oss helt vanlige, anstendige og snill gjør her inne dessverre.

Beste er å blokkere de du ikke er interessert i. Så slipper du slikt.
Så kan de ustabile mannfolka bare ha det så godt.

De seriøse av oss er nok litt vanskeligere å finne, fordi vi står i en krok alene og ser på alle drittsekkene som flørter vilt og uhemmet med dere og tenker at det der klarer ikke vi. :P
Og sånne tafatte mannfolk vil dere selvsagt ikke ha, så da er den onde sirkelen i gang.

Men som jeg har sagt før, pussig at slike mannfolk allikevel får seg kjæreste før meg.
Bare fordi jeg er litt sjenert og jævlig dårlig på å sjekke. :P

Skjult ID med pseudonym metoo ma. 21 juli 2014 18:30

Du sier du ikke kan finne noe som var støtende, men så vidt jeg skjønner har du gitt råd til en som ikke har bedt om råd. Det oppfattes av mange menn som frekt. Jeg ville blitt glad for det, men jeg forventer ikke at en mann jeg ikke kjenner tenker som meg. Og derfor svarer jeg de som skriver høflig og har utfylt profil, med mindre de er langt utenfor det jeg søker, men ikke de som skriver bare hei og er sparsomme med info i profilen.

Kunne forsåvidt vært greit med et standardsvar fra Sukker som gikk på at de er utenfor de kriteriene jeg søker. Så sllipper man å skrive selv at det er avstand (en ting veldig mange skal krangle på) for eksempel.

Skjult ID med pseudonym metoo ma. 21 juli 2014 18:30

Du sier du ikke kan finne noe som var støtende, men så vidt jeg skjønner har du gitt råd til en som ikke har bedt om råd. Det oppfattes av mange menn som frekt. Jeg ville blitt glad for det, men jeg forventer ikke at en mann jeg ikke kjenner tenker som meg. Og derfor svarer jeg de som skriver høflig og har utfylt profil, med mindre de er langt utenfor det jeg søker, men ikke de som skriver bare hei og er sparsomme med info i profilen.

Kunne forsåvidt vært greit med et standardsvar fra Sukker som gikk på at de er utenfor de kriteriene jeg søker. Så sllipper man å skrive selv at det er avstand (en ting veldig mange skal krangle på) for eksempel.

(mann 32 år fra Oslo) ma. 21 juli 2014 18:40 Privat melding

Tenk om kommunismen hadde fungert...

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 21 juli 2014 18:41

@Powpowgutt ma. 21 juli 18:29
Tsk, tsk, sist jeg så hadde du da vitterlig draget...
Dog manglet det noe på gjennomføring ;p

Nå skal ikke jeg si så mye om det, som fortsatt er her X)

Ah well, neste år, neste år blir det å prøve på nytt. ^^
(Med mindre noe kommer i veien)

Jepp jepp :)

Skjult ID med pseudonym Tja. ma. 21 juli 2014 20:08

Jeg skal ikke akkurat forsvare disse mennene, for det går an å oppføre seg uansett, MEN jeg vil tro at de, som de fleste menn, har opplevd ørtenogfjørti avslag på rappen og kanskje du tilfeldigvis ble dråpen denne gangen. Kvinner sitter stort sett og tar imot meldinger og avviser når det ikke passer, mens menn må være aktive og dermed få en del avvisninger. Så det sitter nok noen tikkende bitre bomber av noen menn rundt her. Jeg kunne vært bitter selv, men nå har jeg liksom kommet over det stadiet, og ler av hele livet isteden. Litt sånn nervøs tvangstrøye-latter. ;-)

Skjult ID med pseudonym Skalle ma. 21 juli 2014 20:43

@Tja:
Godt det ikke bare er jeg som har kommet til det stadiet ;-)

Skjult ID med pseudonym Hunden ma. 21 juli 2014 22:21

Rosa<
Logre Logre:))

Skjult ID med pseudonym Ellan ma. 21 juli 2014 22:22

Hvorfor bli såra av en tulling? Tåler de ikke en høflig avvisning eller takler å ta et råd (selv om de ikke har bedt om det) på en ok måte, so move on:)